سلام.
در یکی-دو آنتی ویروس خارجی کار جالبی دیدم که واقعا جالب توجه و جدید بود.
اینکه آنتی ویروس در مواقعی بصورت هوشمند با تشخیص شرایط سیستم یا سایتی که فرد ورود میکند با نمایش پیغامی به او پیشنهاد میدهد که مثلا برای امن شدن در این شبکه داخلی یا خانگی که حضور دارد و یا مثلا در این فروشگاه اینترنتی(با تشخیص فروشگاه بودن سایت) میتواند فلان اقدامات را انجام دهد و برای حفاظت از خطرات شبکه یا دزدیده نشدن رمز عبور خود میتواند فلان رفتار یا فلان اقدام را عملی کند.
مثلا در موردی خاص، آنتی ویروس با دادن لینکی من را به صفحه ای در سایت مایکروسافت هدایت کرد که در آنجا توضیحاتی در مورد امن بودن در آن مورد خاص داده شده بود.
مطلب دوم اینکه آموزش بعضی مسائل امنیتی رایانه ای و یا پیشنهادات برای استفاده از بعضی راهکار ها یا نرم افزارهای بالا برنده امنیت وبگردی و غیره...... میتواند در درون نرم افزار قابل دسترس باشد>>
مثلا در برنامه ای اندرویدی در فروشگاه بازار، با نام جاسوس یاب، دیدم که توضیح کوتاه و ساده ای که قابل فهم برای هر کاربری وجود دارد که مثلا این دسته از برنامه ها روی گوشی مخفی هستند و به چه علت نباید هیچ برنامه ای مخفیانه رفتار کند یا مدیران سیستم کدامند؟ و چرا باید اگر برنامه ای را نمی شناسیم یا به آن اطمینان نداریم با برداشتن تیک آن، حق دسترسی مدیریتی آن رامسدود کنیم.
به نظر من جدا از همه اینها که گفتم، سازندگان پادویش باید در طراحی پوسته جدید با این تصور رفتار کنند که استفاده کننده از پادویش ، کمترین آگاهی های کامپیوتری را دارد و یا شاید اصلا تازه با کامپیوتر آشنا شده و در حال یادگیری است.
تجربه خوب از پادویش برای مبتدی ها ، میتواند تا آخر عمر پادویش را با آنها همراه کند و برای امن پرداز درآمد زایی به همراه داشته باشد.