گاهی بعد از روشن شدن کامپیوتر و بوت شدن سیستم، آیکون پادوش در کنار ساعت ظاهر نمی شود که با یک log off و پس از آن log on ، آیکون ظاهر می شود و مشکل حل می شود. در تاریخ 9/4/2015(امروز)
پس از روشن شدن سیستم آیکون پادویش و دیگر آیکون ها وجود نداشتند که مثل همیشه log off و log on کردم و با پیغامی روبرو شدم که مدت ها بود در استفاده از پادویش ندیده بودم(مخصوصا در نسخه آخر ندیده بودم)
این تصویر را ببینید>>
به پوشه پادویش مراجعه کردم اما هیچ کدام از فایل های فرمت clg و dmp تاریخ امروز را نداشت. اما به همراه apav_001 و apav_002 برای شما ارسال میکنم و نمیدانم تا چه اندازه در تشخیص مشکل کمک خواهد کرد>>
http://s6.picofile.com/file/8181554226/error.zip.html
پیغام خطای پادویش
سلام
همانطور که گفتید از لاگها چیزی بدست نیامد. و البته پیام خطا نیز نکته مفیدی بدست نمیدهد.
به نظرم لازم است تنظیم مربوط به گرفتن لاگ را انجام دهید تا لاگ دامپ توسط ویندوز تهیه شود که البته چون ظاهرا ماهی یکبار بیشتر رخ نمیدهد(!) احتمالا طول خواهد کشید. (فایل این کار را برایتان فردا ایمیل خواهم کرد)
همانطور که گفتید از لاگها چیزی بدست نیامد. و البته پیام خطا نیز نکته مفیدی بدست نمیدهد.
به نظرم لازم است تنظیم مربوط به گرفتن لاگ را انجام دهید تا لاگ دامپ توسط ویندوز تهیه شود که البته چون ظاهرا ماهی یکبار بیشتر رخ نمیدهد(!) احتمالا طول خواهد کشید. (فایل این کار را برایتان فردا ایمیل خواهم کرد)