یک تجربه بد

قفل شده
saman
ناظم انجمن

یک تجربه بد

پست توسط saman » یک‌شنبه آپریل 12, 2015 9:49 am

دیروز یکی از دوستانم که البته اصلا هم از کامپیوتر سر در نمی آورد (وضعش از من هم خراب تر است!!) از من کمک خواست ، چون آنتی ویروس نصب شده روی سیستمش از کار افتاده بود. با team viewer به کامپیوترش وارد شدم و بهترین فرصت را برای این دیدم که پادویش رایگان را برایش نصب کنم تا بعد از آشنایی با آن و پس از مدتی او را تشویق به خرید نسخه امنیت پیشرفته کنم.
آنتی ویروس قبلی را بطور کامل پاک کردم و از ccleaner هم برای پاکسازی آثار باقی مانده آنتی ویروس قبلی استفاده کردم.
نسخه رایگان پادویش را دانلود کردم و شروع به نصب
در اواسط مراحل نصب پادویش پیغامی آمد که فایل صدمه دیده است و باید دوباره دانلود شود.

دوباره پادویش را دانلود کردم و فایل جدید اینبار حتی شروع به نصب هم نمی کرد و ویندوز پیغام زیر را نمایش میداد>>
فایل ضمیمه error1.jpg دیگر موجود نیست

نکته: این تصویر بعد از ریختن آنتی ویروس دیگری (360 security) گرفته شده

چون زمان نداشتیم ، خیلی کم در مورد nsis error در گوگل جستجو کردم که البته ظاهرا دلایلی متفاوتی مثل ویروسی بودن سیستم یا خرب شدن windows installer و.... بیان شده بود

متاسفانه نسخه ویندوز دوست من ویندوز 7 بدون سرویس پک بود و اصلا در اینترنت windows installer مربوط به این نسخه پیدا نمی شد و ظاهرا ویندوز 7 خودش حاوی این نرم افزار است و نسخه نصبی آن قابل دریافت نیست.

راه حل های وجود داشت که البته جواب نداد
مثلا باز کردن cmd و drag فایل به صفحه cmd و تایپ یک فاصله به همراه /ncrc
که البته جواب نداد و عملیات نصب آغاز نشد.

اما با کمال تعجب آنتی ویروس 360 security به راحتی نصب شد. و من از معرفی پادویش برای یک نفر شکست خوردم!!
پیوست ها
error1.jpg

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه آپریل 14, 2015 7:29 pm

سلام
پیغامی که مشاهده کردید مربوط به خراب دانلود شدن برنامه نصب است و ربطی به windows installer‌ ندارد.
برنامه نصب به محض اجرا خود را بررسی می‌کند که مطمئن شود کامل است و خرابی ندارد و در صورت وجود این پیام را می‌دهد.
شما از چه نرم‌افزاری برای دانلود استفاده کردید؟ و آیا حجم فایل دانلود شده را کنترل کردید؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه آپریل 14, 2015 10:10 pm

[quote="Naficy"]سلام
پیغامی که مشاهده کردید مربوط به خراب دانلود شدن برنامه نصب است و ربطی به windows installer‌ ندارد.
برنامه نصب به محض اجرا خود را بررسی می‌کند که مطمئن شود کامل است و خرابی ندارد و در صورت وجود این پیام را می‌دهد.
شما از چه نرم‌افزاری برای دانلود استفاده کردید؟ و آیا حجم فایل دانلود شده را کنترل کردید؟[/QUOTE]

روی کامپیوتر آن شخص دانلود منیجری وجود نداشت و هر دو بار که فایل را دانلود کردم از خود فایرفاکس دانلود را انجام دادم.
اما من با همان فایرفاکس(در صورت خراب بودن) فایل نصبی آن آنتی ویروس خارجی را دانلود کردم.
دو بار روی سیستم او و یک بار هم روی سیستم خودم دانلود کردم. فایلی که روی سیستم من دانلود می شد به راحتی بعد از اجرای فایل مراحل نصب را آغاز می کرد.
اما فایل دریافت شده روی سیستم آن فرد، دو اتفاق متفاوت را به دنبال داشت
1- اولین فایل دانلود شده پادویش تا اواسط نصب پیش می رفت و پیغام میداد که فایل دانلود شده مشکل دارد
2- دومین فایل دانلود شده روی سیستم آن شخص هم در همان لحظه اجرا اصلا به مراحل نصب وارد نمی شد و با خطایی که دیدید روبرو بود.

حجم هر دو فایل دانلود شده روی سیستم دوست من هم اگر اشتباه نکنم کمی کمتر از 135 بو یعنی 134 و مقداری که به یاد نمی آورم اما تا آنجا که یادم هست هر دو فایل دانلود شده حجم یکسانی داشتند.(چون چک کردم)

سوال اینست که اگر دانلودر فایرفاکس مشکل داشته چرا این اشکال در دانلود فایل آنتی ویروس خارجی رخ نداده؟؟؟
اول احتمال دادم فایل روی سرور شما مشکل پیدا کرده باشد که اینطور نبود. چون فایلی که با سیستم خودم دانلود کردم و بی مشکل مراحل نصب را پیش می برد(البته ادامه ندادم چون روی سیستم خودم پادویش داشتم) را با team viewer به کامپیوتر دوستم منتقل کردم و باز هم اجرا نمیشد. پس بعید است مشکل دانلود غیر کامل فایل نصبی پادویش باشد و اشکالی روی سیستم آن فرد است (ویندوز سیستم دوست من)

این را فراموش کردم بگویم که آن شب من 3 بار فایل پادویش را دانلود کردم که 2 بار با کامپیوتر دوستم و با فایرفاکس بود و 1 بار با کامپیوتر خودم و idm
اما فایل دانلود شده من هم روی سیستم او با مشکل اجرا همراه بود

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه آپریل 18, 2015 9:35 am

سلام
راستش خطای NSIS فقط مربوط به خرابی فایل نصب می‌تواند باشد.
به طور کلی فایل نصب پادویش دو قسمت دارد:
۱- قسمت اجرایی برنامه نصب که عملیات مربوطه را انجام می‌دهد. (تقریبا ۳۰-۴۰ مگابایت اول فایل)
۲- قسمت مربوط به بروزرسانی/پایگاه امضا (که در انتهای فایل نصب قرار دارد)
در صورتیکه خرابی فایل در بخش اول یعنی کد اجرایی باشد، شما با خطای NSIS مواجه مي‌شوید.
در صورتیکه خرابی فایل در بخش پایگاه امضا باشد، قبل از آغاز به نصب و در اولین مرحله خطا ظاهر می‌شود.

شما در دو بار دانلودی که کردید، با هر دو این حالت‌ها برخورد داشتید که نشان می‌دهد مشکلی در دانلود وجود داشته است.
برای اطمینان از صحت انتقال فایل، یک راه مناسب زیپ کردن آن است. یعنی اگر فایل را روی سیستم خودتان زیپ می‌کردید و منتقل می‌کردید، اگر اشکالی در انتقال فایل زیپ پیش می‌آمد هنگام extract کردن خطا می‌داد. اگر هم بدون خطا بود خیالتان راحت بود که فایل روی سیستم شما با سیستم دوستتان یکسان است.

البته من این مساله را فقط یک جا دیده‌ام که ربطی به مشکل دانلود یا انتقال فایل نداشته باشد، آنهم زمانی که سیستم به ویروسی آلوده بوده است که فایل نصب را خراب می‌کرده است.
با توجه به اینکه ضدویروس خارجی نصب شده و ویروسی ندیده، و سایر مواردی که گفتید - بخصوص اینکه یکبار دانلود تا اواسط کار پیش رفته - احتمال بالایی می‌دهم مشکل مربوط به دانلود است و نه چیز دیگری.
خاطرتان هست که از سه بار دانلود/انتقال فایلی که داشتید، هر کدام به چه خطایی برخورد کردند؟ (خطای NSIS یا خطای داخل نصب)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه آپریل 18, 2015 9:55 am

[quote="Naficy"]سلام
راستش خطای NSIS فقط مربوط به خرابی فایل نصب می‌تواند باشد.
به طور کلی فایل نصب پادویش دو قسمت دارد:
۱- قسمت اجرایی برنامه نصب که عملیات مربوطه را انجام می‌دهد. (تقریبا ۳۰-۴۰ مگابایت اول فایل)
۲- قسمت مربوط به بروزرسانی/پایگاه امضا (که در انتهای فایل نصب قرار دارد)
در صورتیکه خرابی فایل در بخش اول یعنی کد اجرایی باشد، شما با خطای NSIS مواجه مي‌شوید.
در صورتیکه خرابی فایل در بخش پایگاه امضا باشد، قبل از آغاز به نصب و در اولین مرحله خطا ظاهر می‌شود.

شما در دو بار دانلودی که کردید، با هر دو این حالت‌ها برخورد داشتید که نشان می‌دهد مشکلی در دانلود وجود داشته است.
برای اطمینان از صحت انتقال فایل، یک راه مناسب زیپ کردن آن است. یعنی اگر فایل را روی سیستم خودتان زیپ می‌کردید و منتقل می‌کردید، اگر اشکالی در انتقال فایل زیپ پیش می‌آمد هنگام extract کردن خطا می‌داد. اگر هم بدون خطا بود خیالتان راحت بود که فایل روی سیستم شما با سیستم دوستتان یکسان است.

البته من این مساله را فقط یک جا دیده‌ام که ربطی به مشکل دانلود یا انتقال فایل نداشته باشد، آنهم زمانی که سیستم به ویروسی آلوده بوده است که فایل نصب را خراب می‌کرده است.
با توجه به اینکه ضدویروس خارجی نصب شده و ویروسی ندیده، و سایر مواردی که گفتید - بخصوص اینکه یکبار دانلود تا اواسط کار پیش رفته - احتمال بالایی می‌دهم مشکل مربوط به دانلود است و نه چیز دیگری.
خاطرتان هست که از سه بار دانلود/انتقال فایلی که داشتید، هر کدام به چه خطایی برخورد کردند؟ (خطای NSIS یا خطای داخل نصب)[/QUOTE]

اولا تشکر میکنم چون این را که گفتید نمی دانستم>>

[quote]برای اطمینان از صحت انتقال فایل، یک راه مناسب زیپ کردن آن است. یعنی اگر فایل را روی سیستم خودتان زیپ می‌کردید و منتقل می‌کردید، اگر اشکالی در انتقال فایل زیپ پیش می‌آمد هنگام extract کردن خطا می‌داد. اگر هم بدون خطا بود خیالتان راحت بود که فایل روی سیستم شما با سیستم دوستتان یکسان است.[/QUOTE]

دوما آنتی ویروس خارجی 4 مورد ویروس شناسایی کرد(که ظاهرا فراموش کردم بگویم) اما متاسفانه تا جایی که به یاد می آورم ویروس ها چیز خاصی به نظر نمی رسیدند. مثلا به فایل نصبی skype گیر داده بود و چند مورد به ظاهر نه چندان عجیب.
اما متاسفانه نتوانستم فایل های مشکوک را از روی سیستم آن فرد بردارم
اما عجیب تر اینکه بعد از پاکسازی آن ویروس ها با آنتی ویروس خارجی نصب شده باز هم پادویش با خطا روبرو بود.
بار اول تا میانه های نصب میرفت و پیغام فایل صدمه دیده است میداد
بار دوم با nsis روبرو شدم
بار سوم روی کامپیوتر خودم به راحتی شروع به عملیات نصب کرد و چون من پادویش داشتم خودم عملیات را لغو کردم و تصور کردم دیگر مشکلی نباید باشد و با اینکه با معطلی فراوان آن را با کمک team viewer فرستادم باز هم با nsis روی سیستم دوستم روبرو شدم.
نمیدانم چه شد که بدافزار های شناسایی شده توسط آن آنتی ویروس خارجی را برنداشتم!!!(اشتباه کردم یا فراموش و....) کاش این کار را انجام داده بودم.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”