چند مورد هست که پادویش به شکل محسوسی کند تر از سبک ترین آنتی ویروس های دنیا رفتار میکند(من با سبک ترین های جهان مقایسه میکنم)
نکته: موارد زیر تنها تجربه شخصی من و البته با یک کامپیوتر قدیمی است و تحلیل فنی و تخصصی در پشت آن قرار ندارد و صرفا یک تجربه شخصی است.
1- وقتی بین پوشه های ویندوز مرور میکنید و مثلا دو بار کلیک برای ورود به یک پوشه در یکی از درایو های خود دارید و میخواهید وارد یا خارج شوید، سرعت مناسبی در مقایسه با زمانی که آنتی ویروس های سبک دنیا روی سیستم نصب است نمی بینید. درواقع روانی موجود در آنتی ویروس های سبک دنیا دیده نمی شود.
2-وقتی میخواهید فلش مموری را safe mode و سپس از سیستم جدا کنید و وقتی روی آیکون usb در کنار ساعت کلیک می کنید تا eject usb را بزنید، مدت زمان زیادی برای ظاهر شدن منوی حاوی گزینه eject usb باید منتظر بمانم در حالی که وقتی دیگر آنتی ویروس ها روی سیستم من بود به سرعت این منو ظاهر میشد.
3- دو مورد بالا را قطعی و البته بر حسب تجربه آوردم اما مورد دیگری هست که اطمینان ندارم مقایسه خوبی انجام داده باشم و آن هم این است که در زمان نصب و نصب زدایی نرم افزار ها و همچنین اجرای برنامه ها کندی قابل توجهی در مقایسه با بهترین های دنیا(از نظر سبکی ) دیده میشود.
کندی غیر معمول پادویش
پرش به
- پشتیبانی
- ↲ ضدویروس پادویش
- ↲ پادویش نسخه خانگی رایگان
- ↲ پادویش نسخه سازمانی
- ↲ گفتگو درباره فایلهای مشکوک
- ↲ گزارش اشکالات
- ↲ درخواست امکانات جدید
- ↲ ضدباجگیر پادویش (Padvish AntiCrypto)
- ↲ ضدویروس پادویش نسخه اندروید
- ↲ امحای فایل امنپرداز
- ↲ گزارش اشکالات
- ↲ درخواست امکانات جدید
- ↲ ابزارهای پادویش
- ↲ ضدروتکیت پادویش
- ↲ پاکسازهای بدافزارها
- ↲ دیسک نجات پادویش
- ↲ کنترل ابزار امنپرداز
- ↲ گزارش اشکالات
- ↲ درخواست امکانات جدید
- ↲ رمزنگار شبکه امنپرداز (NetSec)