چرا نسخه اندروید رو گوشی من ناشناخته هست

قفل شده
hosseinu17

چرا نسخه اندروید رو گوشی من ناشناخته هست

پست توسط hosseinu17 » یک‌شنبه مارس 29, 2015 10:59 am

با سلام ... چرا نسخه اندروید رو گوشی من ناشناخته هست ... خطا میده مشکل در تجزیه ... اندرویدم 4.2 هست دوسه بار دانلود کردم نشد پسوند apk رو هم چک کردم مشکلی نداشت ؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه مارس 29, 2015 10:28 pm

سلام
لطفا نسخه دقیق آندروید و مدل گوشی خود را خود را ذکر کنید. (این کار با مراجعه به بخش تنظیمات گوشی، و انتخاب گزینه «درباره دستگاه» که معمولا آخرین گزینه است امکان‌پذیر است)
همچنین در صورت امکان تصویری از خطا را ارسال کنید: معمولا روی گوشی‌ها با نگهداشتن همزمان چند کلید - مانند کلید خاموش کردن و کلید کم کردن صدا - می‌توان اسکرین‌شات از صفحه گرفت.
متشکرم

hosseinu17

پست توسط hosseinu17 » دوشنبه مارس 30, 2015 6:46 am

سلام 4.1 بود اشتباه کردم ... هیچ راهی نداره ؟ خیلی از گوشی ها هنوز 2.2 هستند چرا 4.2 به بالا ؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه آپریل 02, 2015 12:44 am

سلام
با توجه به تغییرات بسیاری که در آندرویدهای مختلف وجود دارد، و فرصت محدودی که به هر حال ما در توسعه داریم، مجبور بودیم بین پشتیبانی آندرویدهای بالاتر و پایین‌تر یکی را انتخاب کنیم.
متاسفانه در این انتخاب پشتیبانی نسخه‌های بالاتر در اولویت قرار می‌گرفت. چرا که هم این نسخه‌ها امکانات بیشتر و امنیت ذاتی بهتری دارند و هم به مرور زمان بازار آنها در حال گسترش است.

خبر خوب اینکه در نسخه‌های بعدی پادویش برای آندروید، قصد داریم برخی آندرویدهای پایین‌تر را نیز با فرصت بیشتری پشتیبانی کنیم، ولی پشتیبانی از آندرویدهای بسیار پایین (کمتر از ۲.۳) با توجه به امکانات بسیار محدودشان میسر نیست.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”