راهنمایی کنید در مورد ویروس

قفل شده
hosseinu17

راهنمایی کنید در مورد ویروس

پست توسط hosseinu17 » شنبه مارس 28, 2015 8:31 pm

با سلام من به چند مشکل برخوردم لطفا راهنمایی بفرمائید
اول اینکه سیستم من ویروسی گرفته که هر وقت پادویش را دانلود میکنم اگر بار اول که آن را اجرا کردم پادویش را نصب کنم میشود نصب کرد ولی دفعه دوم اجازه باز شدن نصب را نمیدهد و حتی بعد از ریست شدن سیستم فایل نصب پادویش را حذف میکند واگر هم پادویش نصب شود اجازه نمیدهد آنتی ویروس بصورت استارتاپ ویندوز اجرا شود حتی به سیستمم اجازه ورود به حالت سیف مود رو نمیده

و مشکل دومم اینکه وقتی در حال دانلود هستم یا صفحه ای باز میکنم نصف سرعت اینترنت من در حال ارسال اطلاعات هست چطور بفهمم چه نرم افزاری داره اطلاعات من رو ارسال میکنه شاید همون ویروسه باشه مثلا اگه نرم افزاری 50 مگ حجمش باشه 40 مگ هم ارسال اطلاعات داشتم ... ممنون میشم کمکم کنید

Javanmard

پست توسط Javanmard » دوشنبه مارس 30, 2015 2:17 pm

[quote="hosseinu17"]با سلام من به چند مشکل برخوردم لطفا راهنمایی بفرمائید
اول اینکه سیستم من ویروسی گرفته که هر وقت پادویش را دانلود میکنم اگر بار اول که آن را اجرا کردم پادویش را نصب کنم میشود نصب کرد ولی دفعه دوم اجازه باز شدن نصب را نمیدهد و حتی بعد از ریست شدن سیستم فایل نصب پادویش را حذف میکند واگر هم پادویش نصب شود اجازه نمیدهد آنتی ویروس بصورت استارتاپ ویندوز اجرا شود حتی به سیستمم اجازه ورود به حالت سیف مود رو نمیده

و مشکل دومم اینکه وقتی در حال دانلود هستم یا صفحه ای باز میکنم نصف سرعت اینترنت من در حال ارسال اطلاعات هست چطور بفهمم چه نرم افزاری داره اطلاعات من رو ارسال میکنه شاید همون ویروسه باشه مثلا اگه نرم افزاری 50 مگ حجمش باشه 40 مگ هم ارسال اطلاعات داشتم ... ممنون میشم کمکم کنید[/QUOTE]

سلام
لطفا برای گرفتن راهنمایی در این زمینه با ایمیل support@amnpardaz.ir ارتباط برقرار کرده و مشکل خود را آنجا مطرح نمایید.
با تشکر.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه آپریل 02, 2015 12:32 am

سلام
با توجه به نوع مساله احتیاج به بررسی ریموت داریم تا بتوانیم علت را پیدا کنیم.
همچنین اگر این کار میسر نباشد، حداقل لازم است ابزاری را برای شما ارسال کنیم تا بتوان نمونه ویروس مربوطه را پیدا کرده و جمع‌آوری نمود.
برای هماهنگی ریموت لطفا ایمیلی به support@amnpardaz.com ارسال کنید.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”