سلام.
تصویر زیر را ببینید>>
انتظار من این بود که آن پیغام مربوط به برنامه آپدیت شده و تازه نصب شده qr code rader و کلا هر اپ نصب شده، پس از مدتی خودش بسته شود و نیازه به بستن دستی این هشدار نباشد. اما بعد از دقایقی دیدم هنوز این پیغام بی خطر بودن qr code reader باقی مانده است و ناپدید نشده؟؟ آیا انتظار بیجایی دارم؟ در دیگر آنتی ویروس های اندرویدی پیغام ها به چه ترتیبی هستند؟ اگر چندین و چند برنامه نصب شوند و برای هر کدام پیغامی بعد از اسکن ظاهر شود چه؟؟؟؟؟؟؟
البته بستن دستی این پیغام ها کار سختی نیست و تنها به لمس و کشیدن آن مورد خاصی نیاز دارد اما من انتظار داشتم پس از چند ثانیه و نمایش این پیغام خودش حذف شود.
پرسش در مورد نسخه اندروید
[quote="hosseinu17"]با سلام ... چرا نسخه اندروید رو گوشی من ناشناخته هست ... خطا میده مشکل در تجزیه ... اندرویدم 4.2 هست دوسه بار دانلود کردم نشد پسوند apk رو هم چک کردم مشکلی نداشت ؟[/QUOTE]
سلام
پاسخ شما به تاپیک مجزا منتقل شد.
لطفا برای مسائل جدید تاپیک جدید بزنید.
اینکه پستها جدا باشد باعث میشود مطالب قاتی نشده و به پیگیری مطلب توسط همه کاربران کمک میکند و بعدا نیز راحتتر پیدا میشود.
به علاوه، جدا کردن پستها برای ما زحمت اضافه دارد. متشکرم
سلام
پاسخ شما به تاپیک مجزا منتقل شد.
لطفا برای مسائل جدید تاپیک جدید بزنید.
اینکه پستها جدا باشد باعث میشود مطالب قاتی نشده و به پیگیری مطلب توسط همه کاربران کمک میکند و بعدا نیز راحتتر پیدا میشود.
به علاوه، جدا کردن پستها برای ما زحمت اضافه دارد. متشکرم