به نظر من تشکیل یک آموزشگاه آموزش امنیت رایانه و مقابله با بد افزار ها در کامپیوتر ها و شبکه ها میتواند هم به تامین هزینه ها کمک کند(سود ناشی از شرکت متقاضیان) و هم نیرویی تحصیلکرده با استاندارد های امن پرداز که میتوانند در مواقع لزوم استخدام شوند.
پس من این پیشنهاد رو برای شرکت امن پرداز دارم که به فکر تاسیس یک آموزشگاه باشند.
پیشنهاد تاسیس مرکز آموزش امن پرداز
سلام
پیشنهاد شما پیشنهاد بسیار عالی و فوقالعادهای است.
حقیقت این است که از دو سال پیش و حتی قبل از آن این فکر در امنپرداز وجود داشته ولی هر بار به دلیل مشغلههای زیادی که تاسیس یک آموزشگاه در پی دارد از آن صرف نظر کرده و آن را به آینده موکول کردهایم.
امیدوارم در آیندهای نه چندان دور این فکر و ایده به اجرا برسد و خبر احداث این آموزشگاه را در همین تالار و در سایت اعلام کنیم.
حقیقت این است که از دو سال پیش و حتی قبل از آن این فکر در امنپرداز وجود داشته ولی هر بار به دلیل مشغلههای زیادی که تاسیس یک آموزشگاه در پی دارد از آن صرف نظر کرده و آن را به آینده موکول کردهایم.
امیدوارم در آیندهای نه چندان دور این فکر و ایده به اجرا برسد و خبر احداث این آموزشگاه را در همین تالار و در سایت اعلام کنیم.
[quote="Naficy"]سلام
امیدوارم در آیندهای نه چندان دور این فکر و ایده به اجرا برسد و خبر احداث این آموزشگاه را در همین تالار و در سایت اعلام کنیم.[/QUOTE]
ان شاء الله
امیدوارم در آیندهای نه چندان دور این فکر و ایده به اجرا برسد و خبر احداث این آموزشگاه را در همین تالار و در سایت اعلام کنیم.[/QUOTE]
ان شاء الله