پیشنهاد درباره نسخه اندروید

قفل شده
رضا

پیشنهاد درباره نسخه اندروید

پست توسط رضا » جمعه سپتامبر 09, 2016 8:33 pm

سلام
چند نکته
1-نسخه اندروید در بعضی گوشی ها در پویش کردن دیر عمل می کند و از صفر درصد شروع نمی شود و از حدود هفتاد درصد شروع میشه-مشکل پویش
2-عدم به روز رسانی نسخه اندروید :با این که نسخه اندروید چند ده هزار نصب دارد مدت زیادی به روز نشده و نباید مثل نسخه های دیگر باشد.
3-ایجاد راهنما در نرم افزار برای حذف نرم افزار و دیگر قسمت ها و خواندن نظرات کاربران در بازار و ...
4-عدم اریه امضاهای قوی در شناسایی ویروس ها.به گونه ای که پادویش انگار اصلا ویروس تشخیص نمی دهد و من تا حالا ندیدم.
5-به روز رسانی:با گذشت حتی چند روز از به روز نکردن انگار حجم به روز رسانی ثابت است
6-مهمتر این که پادویش بر روی باتری تاثیر بسیاری دارد و مصرف زیادی دارد به گونه ای که من مجبور به حذف پادویش شدم و با حذف متوجه این تاثیر شدم.
همچنین سال درج شده در پایین تالار رو درست کنید
یه سوال :نسخه جدید رایگان خانگی کی منتشر می شود؟همچنین امحای فایل امن پرداز را با نوجه به پیشنهاداتی که داده بودم به روز کنید.ممنون
فایل ضمیمه Capture.JPG دیگر موجود نیست
پیوست ها
Capture.JPG

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » یک‌شنبه سپتامبر 11, 2016 10:27 am

[quote="رضا"]سلام
چند نکته
1-نسخه اندروید در بعضی گوشی ها در پویش کردن دیر عمل می کند و از صفر درصد شروع نمی شود و از حدود هفتاد درصد شروع میشه-مشکل پویش
2-عدم به روز رسانی نسخه اندروید :با این که نسخه اندروید چند ده هزار نصب دارد مدت زیادی به روز نشده و نباید مثل نسخه های دیگر باشد.
3-ایجاد راهنما در نرم افزار برای حذف نرم افزار و دیگر قسمت ها و خواندن نظرات کاربران در بازار و ...
4-عدم اریه امضاهای قوی در شناسایی ویروس ها.به گونه ای که پادویش انگار اصلا ویروس تشخیص نمی دهد و من تا حالا ندیدم.
5-به روز رسانی:با گذشت حتی چند روز از به روز نکردن انگار حجم به روز رسانی ثابت است
6-مهمتر این که پادویش بر روی باتری تاثیر بسیاری دارد و مصرف زیادی دارد به گونه ای که من مجبور به حذف پادویش شدم و با حذف متوجه این تاثیر شدم.
همچنین سال درج شده در پایین تالار رو درست کنید
یه سوال :نسخه جدید رایگان خانگی کی منتشر می شود؟همچنین امحای فایل امن پرداز را با نوجه به پیشنهاداتی که داده بودم به روز کنید.ممنون
[ATTACH=CONFIG]487[/ATTACH][/QUOTE]

سلام

از علاقه و حسن نظر شما به پادویش متشکریم :)
ما همواره روی پادویش در حال کار هستیم و نسخه‌ی جدیدتری هم آماده شده که به زودی جهت ارتقای مشتریان به بازارهای اندرویدی ارسال خواهد شد. در این نسخه مشکل مصرف غیربهینه‌ی باطری حل شده و وضع ظاهری و سرعت کار پادویش بهبود داشته.
در مورد درصد پویش روی بعضی دستگاه‌ها به خاطر کندی مموری کارت این مشکل پیش میاد که به دنبال راه حل نمایشی بهتر روی این دستگاه‌ها هستیم. پویش مطمئن باشین در حال انجام هست فقط درصد انجام هنوز محاسبه نشده و نمایش داده نشده.
قطعا مواردی که گفتین مد نظر ما هم برای بهبود پادویش هست و در نسخه‌های آتی برنامه‌ریزی و بهبود خواهد داشت.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش نسخه اندروید”