ایراد های آنتی ویروس اندروید
ایراد های آنتی ویروس اندروید
با سلام خسته نباشید ببخشید دو تا آنتی ویروس ایراد دارد اولی آنتی فیشینگ آنتی ویروس هر 5 دقیقه خود به خودی از کار می افتد و دومی هنگام فعال کردن دیوار آتش بعدا خاموش می کنم فیلتر شکن ها از کار می افتد
Re: ایراد های آنتی ویروس اندروید
سلام
لطف میکنید مدل گوشی و اندروید خودتون رو اعلام کنید؟
در مورد آنتی فیشینگ موضوع نیازمند بررسی است و به نظر من بهتر باشد با پشتیبانی امن پرداز تماس بگیرید. 02143912121
در مورد اینکه با روشن شدن فایروال، vpn دیگری کار نکند به نظر و با توجه به ساختار فایروال باید منطقی باشد.
با سلام
همانطور که بیان شد مشکل آنتی فیشینگ قابل بررسی است. در برخی از گوشی ها به دلیل نوع سفارشی شده سیستم عامل برخی از انواع پردازش ها مثل آنتی فیشنگ به صورت خودکار خاموش می شود. این فرایند برای بهینه سازی مصرف منابع از سمت سیستم عامل انجام می شود و در همه انواع دستگاه ها مشاهده نمی شود. بنابراین این موارد در صورت وجود باید به صورت موردی بررسی و اصلاح شوند.
در ارتباط با موضوع مطرح شده نسبت به دیوار آتش باید به این مسئله توجه کرد که در معماری اندروید تنها یک VPN قابلیت اجرا شدن دارد. به این ترتیب در صورتی که یک VPN فعال باشد و بخواهیم یک VPN دیگر فعال کنیم ، VPN اولی غیر فعال می شود. با توجه به این نکته که در ساختار دیوار آتش از مکانیزم VPN استفاده شده است، فعلا فعال بودن این ویژگی در کنار استفاده از سایر VPN ها مقدور نیست.
همانطور که بیان شد مشکل آنتی فیشینگ قابل بررسی است. در برخی از گوشی ها به دلیل نوع سفارشی شده سیستم عامل برخی از انواع پردازش ها مثل آنتی فیشنگ به صورت خودکار خاموش می شود. این فرایند برای بهینه سازی مصرف منابع از سمت سیستم عامل انجام می شود و در همه انواع دستگاه ها مشاهده نمی شود. بنابراین این موارد در صورت وجود باید به صورت موردی بررسی و اصلاح شوند.
در ارتباط با موضوع مطرح شده نسبت به دیوار آتش باید به این مسئله توجه کرد که در معماری اندروید تنها یک VPN قابلیت اجرا شدن دارد. به این ترتیب در صورتی که یک VPN فعال باشد و بخواهیم یک VPN دیگر فعال کنیم ، VPN اولی غیر فعال می شود. با توجه به این نکته که در ساختار دیوار آتش از مکانیزم VPN استفاده شده است، فعلا فعال بودن این ویژگی در کنار استفاده از سایر VPN ها مقدور نیست.
با سلام مدل گوشی honor8c اندروید 8.1.1
-
سلام خسته نباشید نمی تونم پویش کنم گوشیمو یه پیغام میاد دو گزینه داره بستن برنامه یا انتظار چندبارم این پیغام هنگام استفاده از گوشی اومد