سلام
آیا امکان فعال سازی نسخه اندروید با لایسنس سازمانی وجود دارد؟
فعال سازی نسخه اندروید با لایسنس سازمانی
Re: فعال سازی نسخه اندروید با لایسنس سازمانی
معمولاً با لایسنس های مولتی دیوایس میشود دستگاه های مختلف مثل ویندوز، مک و یا اندروید را فعال کرد. فکر میکنم شما هم بهتر است همین روال را داشته باشید.
البته من ناظم انجمن هستم و کاره ای نیستم. اما چقدر به نظر شما این موضوع اهمیت دارد؟
مثلا من یک لایسنس داشته باشم که هم در ویندوز کار کند و هم در اندروید. مثلا
یا 2 لایسنس داشته باشم که بالای یکی نوشته اندروید و دیگری ویندوز
خیلی این موضوع کمک می کند؟
کلا چه مشکلاتی را ممکن است مرتفع سازد؟
نه اینکه یک لایسنس که هم در ویندوز استفاده شود و هم در آندروید. مثلا ما یک لایسنس 100 کاربره سازمانی گرفتیم حالا میخواهیم علاوه بر کلاینت های ویندوز مرکز (مثلاً 80 کلاینت) آنتی ویروس را روی گوشی ها هم داشته باشیم باید بتوانیم از بقیه لایسنس (20 تا) برای این منظور استفاده کنیم.
سلامhorcsct نوشته شده: ↑دوشنبه آگوست 05, 2019 11:21 pm نه اینکه یک لایسنس که هم در ویندوز استفاده شود و هم در آندروید. مثلا ما یک لایسنس 100 کاربره سازمانی گرفتیم حالا میخواهیم علاوه بر کلاینت های ویندوز مرکز (مثلاً 80 کلاینت) آنتی ویروس را روی گوشی ها هم داشته باشیم باید بتوانیم از بقیه لایسنس (20 تا) برای این منظور استفاده کنیم.
شما درست میفرمایید.
در حال حاضر نسخه اندروید قابلیتهای سازمانی نداشته و به همین علت تحت کنسول سازمانی نیز فعال نمیشود. افزودن چنین قابلیتی در برنامه ما وجود دارد، اما با توجه به اولویتهای بالاتری که از سمت مشتریان احصاء شده است، متاسفانه تا کنون نتوانستهایم به آن بپردازیم.
ضمنا توجه کنید که حداقل در حال حاضر قیمت لایسنس اندروید با لایسنس سازمانی تفاوت چشمگیری دارد، و اگر مساله شما صرفا بحث لایسنس (و نه مدیریت گوشی تحت کنسول) میباشد، به صرفهتر است که لایسنس اندروید را جداگانه خریداری نمایید.
در هر صورت درخواست شما را جهت تعیین اولویتهای آتی مدنظر قرار خواهیم داد. (در این رابطه اگر سناریوی کاملتری از مساله شما داشته باشیم که ضرورت موضوع را بیشتر نشان دهد، در اولویتدهی بیشتر کمک خواهد کرد)