ویروس لجباز

قفل شده
مهدی91

ویروس لجباز

پست توسط مهدی91 » یک‌شنبه دسامبر 06, 2015 11:04 pm

سلام سیستم من پر شده از ویروسی که فولدرها را مخفی و کپی میزنه و فولدر جدید با ( پسوندexe.)کپی شده .لطفا راهنمایی کنید.نمیخوام ویندوز را عوض کنم. یه هارد اکسترنالم هم همین جوری شده

dashtizadeh
کارشناس پشتیبانی

پست توسط dashtizadeh » دوشنبه دسامبر 07, 2015 9:11 am

سلام
میتونید با شرکت تماس بگیرید ما به سیستون ریموت بزنیم و نمونه فایلهارو برداریم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه دسامبر 07, 2015 1:37 pm

[quote="مهدی91"]سلام سیستم من پر شده از ویروسی که فولدرها را مخفی و کپی میزنه و فولدر جدید با ( پسوندexe.)کپی شده .لطفا راهنمایی کنید.نمیخوام ویندوز را عوض کنم. یه هارد اکسترنالم هم همین جوری شده[/QUOTE]

نمیدانم با شرکت امن پرداز تماس گرفتید یا نه. من پشتیبان پادویش نیستم اما اگر خودم با این مشکل روبرو شود این کارها را انجام میدهم>>

لطفا این کارها را بعد از اینکه از تماس با امن پرداز نا امید شدید(به هر دلیلی مثل گذشتن ساعت اداری یا.....) انجام دهید.

1)اگر فایل های شما مهم است >>

1-اگر پادویش روی سیستم شما نصب می شود ابتدا آن را نصب و آپدیت کرده و بدون دست زدن به تنظیمات پادویش کل سیستم را اسکن کنید.

2- سپس به قسمت folder option سیستم رفته( اگر نمیدانید چطور بگویید تا راهنمایی کنم، با ذکر نوع ویندوز) و در تب view گزینه show hidden file folders and drive را فعال کنید و تیک گزینه hide protected operating system files را بردارید.

3- به پوشه هایی که قبلا ویروسی شده مراجعه کنید و محتویات پوشه هایی که کم رنگ( به شکل hidden) هستند را به یک پوشه جدید که ساخته اید منتقل کنید(به این شکل فایل هایتان را نجات داده اید) و سپس پوشه های کم رنگ شده و خالی از اطلاعات شده را delete کنید.

البته در موارد بالا 2 بار باید شانس آورده باشید!!!!!!

1- پادویش بعد از اسکن سیستم، بدافزار را پاک کرده باشد

2- هسته ویندوز صدمه ندیده باشد و با پاک شدن ویروس، فایل های اصلی ویندوز شما از دست نرود که نیاز به نصب مجدد ویندوز باشد.

2)اگر فایل مهمی روی سیستم شما نیست، احتمالا استفاده از نسخه دیسک نجات پادویش کمک کننده است. اما از آنجایی که دانلود و رایت این دیسک و نداشتن امکان قرنطینه در آن نسخه واینکه احتمالا فایل های مهمی دارید من پیشنهادم به شما به این شکل است>>

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه دسامبر 07, 2015 3:37 pm

[quote="مهدی91"]سلام سیستم من پر شده از ویروسی که فولدرها را مخفی و کپی میزنه و فولدر جدید با ( پسوندexe.)کپی شده .لطفا راهنمایی کنید.نمیخوام ویندوز را عوض کنم. یه هارد اکسترنالم هم همین جوری شده[/QUOTE]
سلام دوست گرامی
شما پادویش نصب دارید؟ سوال من از این جهت است که تاپیک را در بخش ابزارها پرسیده‌اید.
اگر نه پیشنهاد می‌کنم پادویش را نصب کرده و پس از بروزرسانی، ببینید ویروس شما را پاکسازی می‌کند یا خیر.
اگر ویروس شما پاکسازی نشد، با بخش پشتیبانی پادویش support@amnpardaz.com یا 43912000 (تهران) تماس بگیرید تا روش ریموت برای شما شرح داده شود.
نگران فایل‌های خود نباشید، امکان بازگرداندن آنها وجود دارد.

قفل شده

بازگشت به “پاکسازهای بدافزارها”