سلام وقت بخیر. خسته نباشید بنده ضد باجگیر شما را سه ساله خریداری کردی اشتباهی چون دو ساله اشتراک آنتی ویروس شما را داشتم و دیروز جمعه تمدبد قرارداد کردم میشه لطف کنید چون آنتی ویروس شما را دارم و از این باجگیر نمی خوام استفاده کنم مبلغ آن را عودت بدهید. ممنون از لطفتون . نام و نام خانوددگی: حبیب اله حسین عبدالهی . شماره موبایل ... . ایمیل rezahoscini99041@gmail.com . متاسفانه شماره سریال خرید من به ایمیلم ارسال نشد و شماره سریال ارسالی از طرف شما مربوط به آنتی ویروس هست. ممنون کد پشتیبانی: 71674569 . سریال QPUBX ضدباجگیر پادویش ۱۰۹۵ روزه - یک کاربره .
نام محصول قیمت کل
ضدباجگیر پادویش Padvish AntiCrypto
۱۰۹۵ روزه - یک کاربره
۵۷۶٬۰۰۰ ریال
ارزش افزوده:
قیمت کل:
۵۱٬۸۴۰ ریال
۶۲۷٬۸۴۰ ریال
ضد باجگیر
Re: ضد باجگیر
سلامreza9041 نوشته شده: ↑شنبه اکتبر 05, 2019 10:09 am سلام وقت بخیر. خسته نباشید بنده ضد باجگیر شما را سه ساله خریداری کردی اشتباهی چون دو ساله اشتراک آنتی ویروس شما را داشتم و دیروز جمعه تمدبد قرارداد کردم میشه لطف کنید چون آنتی ویروس شما را دارم و از این باجگیر نمی خوام استفاده کنم مبلغ آن را عودت بدهید. ممنون از لطفتون . نام و نام خانوددگی: حبیب اله حسین عبدالهی . شماره موبایل ...... ایمیل rezahoscini99041@gmail.com . متاسفانه شماره سریال خرید من به ایمیلم ارسال نشد و شماره سریال ارسالی از طرف شما مربوط به آنتی ویروس هست. ممنون کد پشتیبانی: 71674569 . سریال QPUBX ضدباجگیر پادویش ۱۰۹۵ روزه - یک کاربره .
نام محصول قیمت کل
ضدباجگیر پادویش Padvish AntiCrypto
۱۰۹۵ روزه - یک کاربره
۵۷۶٬۰۰۰ ریال
ارزش افزوده:
قیمت کل:
۵۱٬۸۴۰ ریال
۶۲۷٬۸۴۰ ریال
تا جایی که میدونم این مدل موارد رو برای اینکه جواب بگیرید باید به ایمیل crm@amnpardaz.com ارسال کنید.
نکته دوم اینکه لطف کنید از قرار دادن سریال فعال سازی در محیط عمومی فروم خودداری کنید.(من جز 5 حرف اول سریال بقیه رو حذف کردم)
-
سپاس از راهنمایی شما
لطفا برای موضوعات جدید تاپیک جدید بزنید.سلام قابلیت های کنسول مدیریتی ورژن 1.13.335.3008 را عنوان کنید و با توجه به اضافه نمودن برخی ماژول ها از جمله vdi لطفا اعلام نمایید کاربردی میباشد یا خیر. اگر کاربردی نحوه بهره برداری ان چکونه است.
ضمنا سوال شما ارتباطی با ضدباجگیر ندارد، بنابراین لطفا انجمن صحیح را انتخاب کنید.
سوال شما منتقل شد: viewtopic.php?f=8&t=2097