ضعف امنیتی ضدباجگیر

Davood_kh

ضعف امنیتی ضدباجگیر

پست توسط Davood_kh » دوشنبه دسامبر 18, 2017 4:34 pm

سلام
ببخشید اینو میگم ولی واقعا" من یواش یواش دارم از خرید خودم پشیمون میشم
اینا به نظر دروغ نمیان ( اگرم دروغه خیلی حرفه ای دروغ رو درست کرده ) ولی جواب قانع کننده ای از طرف امن پرداز نمیگیرم
کاش یه کم به مشتری هاتون اهمیت بدین به خدا این کسپر روس که سرعت سیستم رو داغون میکنه نماینده هاش بهتر برخورد میکنن

من با عرض شرمندگی امروز پادویش خودم رو آنیستال کردم و لایسنسش رو زیرقیمت فروختم به یکی دیگه

https://www.aparat.com/v/LGT9B

saman
ناظم انجمن

Re: ضعف امنیتی ضدباجگیر

پست توسط saman » دوشنبه دسامبر 18, 2017 4:51 pm

سلام

رفیق امروز ویدیو درومده و شما میگی
ولی جواب قانع کننده ای از طرف امن پرداز نمیگیرم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا ویدیو قدیمی هست.؟؟؟؟؟

48 دقیقه پیش اومده رو آپارات
کاش یه کم به مشتری هاتون اهمیت بدین به خدا این کسپر روس که سرعت سیستم رو داغون میکنه نماینده هاش بهتر برخورد میکنن
یه نمونه از نماینده کسپر میخوام که ویدیو همون روزی که درومده پاسخ دادن!!!(به فاصله چند ساعت!!!)

من کلیپ هایی از کسپر دیدم که مدت هاست تو وب پخش شده و خبری از پاسخ نیست.

https://www.aparat.com/v/y317J

این ویدیو مال 1 سال پیشه

بعد جالبه که با یه ویدیو که هنوز شرایطش معلوم نیست و هنوز پاسخی براش داده نشده از طرف امن پرداز شما اونقدر اطمینان به پخش کننده کلیپ داشتی که رفتی سر بازار سد اسمال !! زیر قیمت آنتی کریپتو رو آبش کردی!!!

Davood_kh

پست توسط Davood_kh » دوشنبه دسامبر 18, 2017 5:22 pm

مشکلات قبلی رو میگم منظورم این نیست
کسپر خودم قبلا" استفاده میکردم ، از سایت https://irkaspersky.com خریده بودم پشتیبانیش خوب بود اگه مشکلی پیش میومد یا هر چی ایمیل میزدن به خود کسپر بعد جواب رو برام فوروارد میکردن اگرم نمیشد کد تخفیف میداد که مشتری رو راضی نگه داره

این ویدیو رو هم دقت نکردم که ماله کی هست چون ایمیل اومده بود برام
از این آدرس
padvish_fucker@yahoo.com

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه دسامبر 18, 2017 11:06 pm

Davood_kh نوشته شده: دوشنبه دسامبر 18, 2017 5:22 pm مشکلات قبلی رو میگم منظورم این نیست
کسپر خودم قبلا" استفاده میکردم ، از سایت https://irkaspersky.com خریده بودم پشتیبانیش خوب بود اگه مشکلی پیش میومد یا هر چی ایمیل میزدن به خود کسپر بعد جواب رو برام فوروارد میکردن اگرم نمیشد کد تخفیف میداد که مشتری رو راضی نگه داره

از این آدرس
padvish_fucker@yahoo.com
من 2 تا مطلب رو نمی فهمم

1- شما تو صفحه 2 تاپیک ضعف امنیتی پادویش میگی
خیلی ممنونم از راهنمایی هایی که کردین واقعا" خیلی از نگرانی های منو رفع کردین
بعد ناگهان میگی
ببخشید اینو میگم ولی واقعا" من یواش یواش دارم از خرید خودم پشیمون میشم
:))

و بعد از 40 دقیقه از پخش ویدیوی جدید در وب به شما ایمیل زده میشه که اینم ویدیوی جدید !!!!!!!!!!!!!

2-
و به شکل خارق العاده ای تصمیم به رها کردن پادویش میگیری و به راحتی آب خوردن آنتی کریپتویی که خریداری کردی رو سر بازار سد اسماعیل به زیر قیمت آب میکنی !!!!!!!!!!!!!!

یعنی انصافا همه ی اون جعل ایمیل مدیر سایت پادویش و هنرهای رزمی دیگه یه طرف!!! این آب کردن آنتی کریپتو زیر 40 دقیقه!!! اونم سر بازار سید اسماعیل یک طرف!!

بعد با یه اعتماد به نفس بالا به سوالی که پرسیده نشده پاسخ میدی که
از این آدرس
;;)

داداش یه عده شب و روز کار میکنن این آنتی ویروسو ساختن. خدا رو خوش نمیاد با این حرکات آکروباتیک شغل ملت رو نابود و نونشون رو میبری

سعی کن همیشه به جای نون بریدن، دنبال نون رسوندن به مردم باشی

Davood_kh

پست توسط Davood_kh » دوشنبه دسامبر 18, 2017 11:25 pm

سلام
خب آره تو موردهای قبلی نگرانی من رفع شد چون جواب دادن بهم ولی وقتی شما ببینی یه کالایی پشت سر هم ازش بد میگن خب ته دلت میلرزه دیگه یا غیر اینه ؟ نمیدونم بعد از چه مدت ولی من کارم عکاسیه همیشه که مشتری ندارم اکثر اوقات تو تلگرام و اینترنت میچرخم وقتی ایمیل تبلیغاتی رو دیدم که لینک ویدیو توش بود خب اعصابم خورد میشه به منم حق بدین برین یه جنس رو بخرین بعد 10 جا ببینید که نوشته چینی هست و یه مدت بعد از کار می افته خب ناامید میشین ازش
من تصمیم رو گرفته بودم یعنی قبل این ویدیو آنتی ویروس رو فروخته بودم ولی به احترام چیزی نگفته بودم خب نیازی هم نیست بیام بگم من دیگه از پادویش استفاده نمیکنم که چی ولی الان دیدم بگم بهتره اگه کاری بدی کردم معذرت میخوام
خدانکنه من قصدم بریدن نون کسی نیست من عصبانیت خودم رو به عنوان یه مشتری ( الان سابق ) عنوان کردم روزی دست خداست دست من و شما نیست

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه دسامبر 19, 2017 10:17 am

Davood_kh نوشته شده: دوشنبه دسامبر 18, 2017 11:25 pm سلام
خب آره تو موردهای قبلی نگرانی من رفع شد چون جواب دادن بهم ولی وقتی شما ببینی یه کالایی پشت سر هم ازش بد میگن خب ته دلت میلرزه دیگه یا غیر اینه ؟ نمیدونم بعد از چه مدت ولی من کارم عکاسیه همیشه که مشتری ندارم اکثر اوقات تو تلگرام و اینترنت میچرخم وقتی ایمیل تبلیغاتی رو دیدم که لینک ویدیو توش بود خب اعصابم خورد میشه به منم حق بدین برین یه جنس رو بخرین بعد 10 جا ببینید که نوشته چینی هست و یه مدت بعد از کار می افته خب ناامید میشین ازش
من تصمیم رو گرفته بودم یعنی قبل این ویدیو آنتی ویروس رو فروخته بودم ولی به احترام چیزی نگفته بودم خب نیازی هم نیست بیام بگم من دیگه از پادویش استفاده نمیکنم که چی ولی الان دیدم بگم بهتره اگه کاری بدی کردم معذرت میخوام
خدانکنه من قصدم بریدن نون کسی نیست من عصبانیت خودم رو به عنوان یه مشتری ( الان سابق ) عنوان کردم روزی دست خداست دست من و شما نیست

سلام دوست گرامی

نگرانی شما قابل درک است،‌ اما این نگرانی از جنس ترس است که نباید به آن بها داد.
کار این جناب ویدیوساز FUD است: یعنی ایجاد ترس، نگرانی و تردید و نوعی جنگ روانی که بر اساس اشاعه دروغ شکل می‌گیرد. هدف ایشان نیز چیزی جز عناد و باجگیری نیست.

ضرر کردید که پادویش خود را فروختید. بزرگترین نماینده کسپراسکی در ایران توزیع کننده ضدباجگیر پادویش است!

این ویدیو دروغ‌های بزرگ و مسلمی دارد و من با یکبار دیدن حداقل سه مشکل در آن دیدم که به شما اطمینان می‌دهم اطلاعات کاربر از بین نمی‌روند. ولی بنده فقط یکی از آنها را که به وضوح خود جناب «ویدیوساز» از آن مطلع بوده ولی باز هم با بی‌شرمی ویدیو را منتشر کرده می‌گویم، و بقیه روش‌های هوشمندانه مقابله ضدباجگیر پادویش در مقابل چنین حملاتی را به جهت حفظ منافع کاربران پادویش فاش نمی‌کنم.

حتی در این شرایط فرضی ویدیو، باز هم داده‌بان پادویش از فایل‌های کاربر پشتیبان تهیه کرده است و در این ویدیو هنوز بکاپ‌ها با قدرت سرجاشون هستند: متاسفم آقای باجگیر نویس :)

تعریف FUD:
علامت اختصاری Fear , uncertainty , and Doubt تاکتیک ترساندن مشتری از قبول محصول رقیب با ایجاد تردید درمورد آینده ی آن .
Fear, uncertainty and doubt (often shortened to FUD) is a disinformation strategy used in sales, marketing, public relations, talk radio, politics, religious organizations, and propaganda. FUD is generally a strategy to influence perception by disseminating negative and dubious or false information and a manifestation of the appeal to fear.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه دسامبر 19, 2017 12:21 pm

یعنی یه نفر داره یه جنگ روانی علیه پادویش راه می اندازه :-? :-? :-? اینم اثراتشه باید از طریق قضایی اقدام بشه :-w :-w :-w

Davood_kh

پست توسط Davood_kh » پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 1:46 pm

سلام
من دیگه کاربر پادویش نیستم و حق اعتراض ندارم
خواستم اطلاع بدم که انگار این بنده خدا زیاد هم بیراه نمیگه

https://www.aparat.com/v/nmvqQ

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 2:11 pm

Davood_kh نوشته شده: پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 1:46 pm سلام
من دیگه کاربر پادویش نیستم و حق اعتراض ندارم

https://www.aparat.com/v/nmvqQ
یکی از خوبی های امن پرداز این هست که شما کاربر پادویش هم نباشید حق اعتراض دارید(مانند کاربری که سخنانش را از دیگر فروم ها اینجا کپی-پیست کرده بودید و پاسخ صحبت های ایشان هم داده شد.
اتفاقا دقیقا من اختلاف نظری 180 درجه ای با شما در این مورد دارم و تصور میکنم ایشان کاملا هم بیراه میگویند.

1- ایشان خودشان در فروم سافت گذر وقتی از ایشان پرسیده شد

شما متعلق به کدام دسته از افراد هستید>>

(1) خیرخواهی که میخواهد به پیشرفت کشورش کمک کند و فایل و تکنیک و جزییات موجود در کلیپ ساخته شده را در اختیار هم وطنانش قرار میدهد

(2) خیرخواهی که میخواهد کمک کند اما میگوید که این کار را تنها در برابر دریافت پول انجام خواهد داد

(3) فردی غیرخیرخواه که تنها قصد ضربه زدن به اقتصاد و شغل و پیشرفت کشورش را دارد

پاسخ داد:
گزینه 2 و 3 که کاملا مردود است و من اگر اغراق نباشد، کمی با مورد 1 تفاوت دارم
وقتی فردی خودش با بیان خودش! مدعی است فردی خیرخواه نیست و اندکی غیرخیرخواه است!!!! چطور میشود به صحت ویدیو های ساخته شده توسط او اطمینان داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما برای پاسخ به این پرسش من 3000 سال فرصت دارید :))

.....................................

2-

ایشان مدعی است اطلاعات و جزییات آسیب پذیری ادعایی اش را در اختیار امن پرداز قرار داده اما امن پرداز اراده ای برای تصحیح اشکالات ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

که خود این سخن هم (تاکید میکنم خود این سخن به تنهایی) جوک عظیم و شوخی نابخردانه ای بیش نیست. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پاسخ ساده است.

1- یا امن پردازی ها توان تکنیکی حل مشکل را ندارند(خود کلیپ ساز هم مدعی این مورد نیست چون میگوید نمیخواهند اشکال را برطرف کنند نه اینکه نمیتوانند) که راه حل این مورد این است که به ایشان در حل آن کمک کند و راه حل بدهد( نه اینکه سراسر وب را برای بفروش نرسیدن این تولید ایرانی شخم بزند!! قبول دارید؟)

2- یا امن پردازی ها نمیخواهند مشکل را برطرف کنند که بسیار ابلهانه و جوکی به مراتب بزرگ تر است!!!!!!! چرا؟؟؟؟؟؟

ساده است!
به این علت که کدام نادانی وقتی متوجه میشود باید تصحیحی در محصولش انجام دهد تا فروشش را از دست ندهد در این امر تنبلی خواهد کرد؟ یا اهمیت نخواهد داد؟

3- حالت سوم این است که امن پرداز و این شخص اصلا راجع به اینکه این ویدیو های ساخته شده با موزیک جنگ ستارگان و خنده های دلقک و شیپور جنگ وایکینگ ها!!!!!!! حکایت از آسیب پذیری واقعی در پادویش باشد اختلاف نظر دارند. و پاسخ به یک اختلاف نظر نباید پخش فیلم علیه یک شرکت هم وطن به زیان فارسی و انگلیسی در سراسر وب باشد! درست است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس دیدید که ایشان خیلی هم بیراه میگویند و نمره ی حداقلی در داشتن منطق در سخنانشان را هم کسب نمی کنند و پیش از اینکه به جزییات فنی ماجرا بپردازیم، باید مشخص شود سخنان ایشان از حداقل منطق لازم برای پاسخگویی برخوردار هست یا نه؟

آیا شما هیچگاه به پرسش 5 متر و 8 کیلوگرم چقدر میشود پاسخ میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا پاسخ نمیدهید؟؟؟ چون حداقل منطق کافی در پرسش وجود ندارد.

درگیری شخص من با سخنان ایشان(درگیری فنی اش با امن پردازی ها به کنار) در این است که خود این شخص اعتراف میکند که در این قضایا و کلیپ ساختن ها 100 درصد خیرخواه نیست!!!!!!!!!! خب این یعنی چه؟

وقتی شما بگویید من کاملا خیرخواه نیستم یعنی ممکن است کمی غیرخیرخواه باشم. ممکن است کمی دروغ بگویم و کمی باج بگیرم و......

پس قطعا سخنان چنین شخصی تا پایه های اولیه منطقی را پیدا نکند جز حرف بیراهی بیش نیست.

Davood_kh

پست توسط Davood_kh » پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 2:59 pm

صحبت های این آقا که شما نقل کردین رو تو فروم سافت گذر پیدا نکردم نبودش
ولی به هر حال به نظر من اینجور ویدیو ها کاری که قرار هست با مشتری بکنه رو میکنه ، یکیش خود من
دومیش هم همون بنده خدایی بود که پادویش رو زیرقیمت بهش فروختم
صبح ساعت 10 باهام تماس گرفت و پولش رو خواست ( ویدیوی جدید رو دیده) منم پولش رو کارت به کارت کردم و بیخیال پولم شدم و پشت دستم رو داغ کردم که جنس ایرانی نخرم
برای من مهم نیست کی راست میگه برام مهمه که همه دارن هم دیگه رو متهم میکنن و کسی نمیاد خیلی رو راست بگه آقا به این دلیل مشکلی نیست یا اگه هست حل کردیم این به اون میگه دروغ گو و اون یکی یه این یکی

قفل شده

بازگشت به “ضدباجگیر پادویش (Padvish AntiCrypto)”