با سلام
آیا شما برنامه ای برای اینکه کسی چندبار از آنتی ویروس به صورت آزمایشی استفاده نکنه دارید آخه برخی از آنتی ویروس ها رو چندین با با استفاده از ایمیل های مختلف میشه فعال کرد
نسخه آزمایشی آنتی ویروس
-
سلام و درود بر شما
من کاربر فوق حرفه ای کامپیوتر هستم و به کپی رایت نرم افزارهای خارجی اعتقادی ندارم (به دلیل تحریم و عدم پاسخگوییشون به کاربرای ایرانی)
و چند روز پیش نسخه endpoint رو آزمایشی دانلود و 45 روزه فعال کردم و نود 32 رو که چندین ساله دارم با یوزر پس های تریال راش میندازم حذف کردم
از باگ آنتی ویروس هم کاملا باخبر بودم ولی دلم نیومد علیه شما استفاده کنم و رفتم نسخه اورجینالشو خریداری کردم
همه اینها به خاطر ارج نهادن به زحمت کشی مجموعه شما و دادن محصول عالی به بازار هست
از محصول خوبتون متشکرم
کاملا راضیم
هم قدرتش خیلی عالیه
هم پاسخگوییتون فوق العادس
فقط کاش کمتر کردن حجم فایل و رم خور آنتی ویروس رو هم توی برنامه های آیندتون بذارید
و تبلیغاتتون رو بیشتر کنید
البته پیش نیازش سپردن آنتی ویروس به لابراتوارهای تست آنتی ویروسه که خوشبختانه به دلیل رفع تحریم ها به زودی میتونید اینکارو استارت بزنید.
متشکرم
موفق و پیروز باشید
من کاربر فوق حرفه ای کامپیوتر هستم و به کپی رایت نرم افزارهای خارجی اعتقادی ندارم (به دلیل تحریم و عدم پاسخگوییشون به کاربرای ایرانی)
و چند روز پیش نسخه endpoint رو آزمایشی دانلود و 45 روزه فعال کردم و نود 32 رو که چندین ساله دارم با یوزر پس های تریال راش میندازم حذف کردم
از باگ آنتی ویروس هم کاملا باخبر بودم ولی دلم نیومد علیه شما استفاده کنم و رفتم نسخه اورجینالشو خریداری کردم
همه اینها به خاطر ارج نهادن به زحمت کشی مجموعه شما و دادن محصول عالی به بازار هست
از محصول خوبتون متشکرم
کاملا راضیم
هم قدرتش خیلی عالیه
هم پاسخگوییتون فوق العادس
فقط کاش کمتر کردن حجم فایل و رم خور آنتی ویروس رو هم توی برنامه های آیندتون بذارید
و تبلیغاتتون رو بیشتر کنید
البته پیش نیازش سپردن آنتی ویروس به لابراتوارهای تست آنتی ویروسه که خوشبختانه به دلیل رفع تحریم ها به زودی میتونید اینکارو استارت بزنید.
متشکرم
موفق و پیروز باشید
-
همون طور که مشخصه شما به ازای هر ایمیل یه سریال 45 روزه میدید. حالا سوال اینه که شما ترجیح میدید کسی این طوری از آنتی ویروس شما با تمام امکاناتش استفاده کنه یا بره سراغ نسخه های رایگان آنتی یروس های خارجی مثل Zone alarm که هم آنتی ویروس دارن و هم فایروال؟ یکی از دوستان من نداتشتن پول رو بهانه حمایت نکردن از محصولات وطنی کرده! و میگه نسخه های رایگان خارجی رو استفاده می کنه که زحمت داخلی رو از بین نبده باشه. نظر شما چیه؟
-
سلام
لینک نسخه آزمایشی آنتی ویروس را می خواهم قالب وردپرس
لینک نسخه آزمایشی آنتی ویروس را می خواهم قالب وردپرس
[quote="فرشته رجبی"]سلام
لینک نسخه آزمایشی آنتی ویروس را می خواهم[/QUOTE]
این نسخه را میتوانید 45 روز رایگان استفاده کنید
http://padvish.com/contents.php/fa/65/% ... 8%AA%D9%87
جهت دریافت شماره سریال لطفا مراحل زیر را انجام دهید:
۱- به این لینک مراجعه کنید.
۲- برگه مجوز موقت (Trial) را انتخاب کرده و دکمه دریافت را کلیک کنید.
۳- ایمیل خود را در صفحه بعد وارد کرده و دکمه تایید را بزنید.
۴- به ایمیل خود مراجعه کنید و لینک فعالسازی را کلیک کنید.
۵- مجوز موقت به شما نمایش داده شده و نیز به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
لینک نسخه آزمایشی آنتی ویروس را می خواهم[/QUOTE]
این نسخه را میتوانید 45 روز رایگان استفاده کنید
http://padvish.com/contents.php/fa/65/% ... 8%AA%D9%87
جهت دریافت شماره سریال لطفا مراحل زیر را انجام دهید:
۱- به این لینک مراجعه کنید.
۲- برگه مجوز موقت (Trial) را انتخاب کرده و دکمه دریافت را کلیک کنید.
۳- ایمیل خود را در صفحه بعد وارد کرده و دکمه تایید را بزنید.
۴- به ایمیل خود مراجعه کنید و لینک فعالسازی را کلیک کنید.
۵- مجوز موقت به شما نمایش داده شده و نیز به ایمیل شما ارسال خواهد شد.