با سلام خدمت دوستان پادویش
میخواستم بدونم که موقع نصب انتی ویروس پادویش حتما باید Firewall خود ویندوز رو OFF کنیم ؟
و موضع بعدی اینه که Firewall پادویش آنقدر قوی هست که با حتی خاموش کردن فایروال ویندوز بتواند جلوی بعضی از ترافیکها رو بگیرد ؟
این فایروال پادویش نیازی به تنظیمات امنیتی ندارد؟ یا خودش به صورت پیش فرض تنظیم شده برای امنیت کامپیوتر ؟
فایروال انتی ویروس پادویش
Re: فایروال انتی ویروس پادویش
سلام رفیقsoltan نوشته شده: ↑چهارشنبه فوریه 28, 2018 8:17 pm با سلام خدمت دوستان پادویش
میخواستم بدونم که موقع نصب انتی ویروس پادویش حتما باید Firewall خود ویندوز رو OFF کنیم ؟
و موضع بعدی اینه که Firewall پادویش آنقدر قوی هست که با حتی خاموش کردن فایروال ویندوز بتواند جلوی بعضی از ترافیکها رو بگیرد ؟
این فایروال پادویش نیازی به تنظیمات امنیتی ندارد؟ یا خودش به صورت پیش فرض تنظیم شده برای امنیت کامپیوتر ؟
اگر نسخه تک کاربره خریدی که نیازی نیست فایروال ویندوز رو خاموش کنی
اگر نسخه سازمانی هم خریدی نیازی نیست فایروال ویندوز رو خاموش کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط اگر نسخه سازمانی بود، روی سرور پادویش باید پورت 13911 باز باشه. میتونی فایروالش رو روشن بذاری بمونه اما اینی که گفتم رو باز کنی.
فایروال پادویش یه بخش ips هم دارهو موضع بعدی اینه که Firewall پادویش آنقدر قوی هست که با حتی خاموش کردن فایروال ویندوز بتواند جلوی بعضی از ترافیکها رو بگیرد ؟
بخش ضد نفوذش هست که جلوی حملات ویروسی و پورت اسکن و...(اگر تیک خورده باشن تو تنظیمات) میگیره
اما فایروال در حالت پیش فرضش بعد از نصب برای ارتباطات ورودی و خروجی مجاز هست و البته خودت میتونی تنظیم کنی که برای هر ارتباطی ازت سوال کنه که جلوشو بگیری یا بهش اجازه بدی
ممنون از جوابتون
سلام
من نسخه امنیت پیشرفته رو خریداری کردم . نیاز هست روشن کنم فایروال ویندوز رو یا نه ؟
من نسخه امنیت پیشرفته رو خریداری کردم . نیاز هست روشن کنم فایروال ویندوز رو یا نه ؟
و اگر روشن کنم فایروال ویندوز رو تداخل بین فایروال پادویش و فایروال ویندوز ایجاد نمی شود ؟
سلام
خیر تداخلی ندارد و میتوانید روشن کنید.
اگر هر دو فایروال روشن باشند، اتصالاتی که توسط هر دو آنها مجاز باشند عبور کرده و اگر توسط یکی از آنها بلوکه شود اتصال بلوکه خواهد بود. در واقع در این حالت از هر دو محافظت ویندوز و پادویش استفاده خواهید کرد.
خیر تداخلی ندارد و میتوانید روشن کنید.
اگر هر دو فایروال روشن باشند، اتصالاتی که توسط هر دو آنها مجاز باشند عبور کرده و اگر توسط یکی از آنها بلوکه شود اتصال بلوکه خواهد بود. در واقع در این حالت از هر دو محافظت ویندوز و پادویش استفاده خواهید کرد.
خیلی ممنون از جوابتون