فریز شدن ویندوز پس از آپدیت سالیانه ویندوز 10 روی پی‌.سی

قفل شده
saman
ناظم انجمن
پست: 2190
تاریخ عضویت: چهارشنبه آگوست 28, 2013 10:53 pm

فریز شدن ویندوز پس از آپدیت سالیانه ویندوز 10 روی پی‌.سی

پست توسط saman » دوشنبه آگوست 08, 2016 5:16 pm

بسیاری از کاربرانی که آپدیت سالیانه ویندوز ۱۰ را روی پی‌.سی‌های خود نصب و اجرا کرده‌اند، از فریز شدن سیستم خود شکایت کرده‌اند.

[IMG]http://itna.ir/images/docs/000044/n00044647-b.jpg[/IMG]


به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، از روز دوم آگوست آپدیت سالیانه شروع‌شده است اما بسیاری از کاربرانی که موفق به این کارشده‌اند(کاربران پی‌.سی)، گله‌مند هستند که سیستم‌شان دچار فریز می‌شود.

فریز شدن ویندوز پس از آپدیت سالیانه ویندوز 10 روی پی‌.سی


به گزارش سافت گذر به نقل ازایتنا؛ کاربرانی که با این مشکل روبرو شده‌اند در سایت رددیت پیغام‌های خود را منتشر کرده و ظاهراً مایکروسافت هنوز پاسخی به این مشکل نداده است.

سیاه شدن قسمتی از اسکرین با حرکت موس، فریز شدن بعد از ری‌ستارت، هنگ کامل روی استارت‌آپ که اغلب گریبانگیر کاربران پی.سی است، بخشی از گزارش‌های کاربران در این خصوص است که راه‌حل یونیورسال هم پیدا نکرده است.

اما برخی کارشناسان غیررسمی نیز پیشنهاد داده‌اند تا با ابزار موسوم به Media Creation Tool آپدیت دوباره پاک‌شده و از اول نصب شود، غیرفعال کردن برخی اپ‌‌ها نیز پیشنهاد دیگری است که در سایت داده‌شده است، ادیت رجیستری سیستم و یا ترفند زدن به بایوس سیستم نیز شاید بتواند مشکل برخی کاربران را حل کند.

حتی کاربرانی که مجهز به حافظه اس‌.اس.دی به‌جای هارد معمولی هستند نیز دچار این فریز شده‌اند.

یکی از بزرگ‌ترین ایراداتی که به آپدیت ویندوز ۱۰ سالیانه گرفته‌شده، این است که ظاهراً همه‌چیزتمام نشده است و احساس ناتمامی بین کاربران وجود دارد. شاید به همین دلیل باشد که مایکروسافت دو ویژگی دیگر خود را به‌صورت آپدیت جداگانه Redstone 2 و Redstone 3 برای سال ۲۰۱۷ در نظر گرفته است.

گفتنی است آپدیت سالیانه تحت ورژن ۱۶۰۷ از روز دوم آگوست در دسترس است و کاربران دارنده ویندوز ۱۰ موبایل از دو روز دیگر، ۹ آگوست می‌توانند آپدیت گوشی خود را انجام دهند.

قفل شده

بازگشت به “گفتگوی آزاد”