با سلام
فعالیتتان حقیقتا"شایسته ی تقدیر است،به امید روزی که در زمره ی بهترینها در دنیا باشید.ان شاالله.
اما اصل مطلب:
نسخه ی رایگان خانگی را از سایتتون دانلود کردم،بعد از ریموو کردن آنتی ویروس قیلی(نود32)اجازه نصب داده نمی شود و در همان ابتدا پیام "برای این سیستم نصب نمی شود،با منتشرکننده تماس بگیرید " یا پیامی با همین مضمون مواجه می شوم.
با تشکر و تواضع
عدم نصب آنتی ویروس پادویش روی ویندوز8
-
من پشتیبانی پادویش نیستم و احتمالا به زودی پاسخ شما را خواهند داد اما چون خودم پادویش را روی ویندوز 8 داشته ام برایم عجیب است.
اطمینان دارید آخرین نسخه را دریافت کرده اید؟
از اینجا>>
http://www.padvish-antivirus.com/conten ... %AF%DB%8C-
مشکل از پابلیشر است
البته بعید است مشکل شما مربوط به کامل پاک نشدن eset (آنتی ویروس) قبلی باشد اما به هر حال اگر تصور میکنید علت مشکل پاک نشدن کامل آنتی ویروس قبلی است من به شما استفاده از 2 ابزار را هم زمان پیشنهاد میدهم>>
ابتدا دوباره eset را نصب کنید اگر امکانش هست و به شما اجازه نصب دوباره می دهد>>
سپس
1- برنامه iobit uninstaller را دانلود کنید و eset را(که جدیدا دوباره نصب کرده اید) با آن پاک کنید
2- برنامه ccleaner را دانلود کرده و رجیستری را با آن تمیز کنید.
دوباره اقدام به نصب پادویش کنید.
اطمینان دارید آخرین نسخه را دریافت کرده اید؟
از اینجا>>
http://www.padvish-antivirus.com/conten ... %AF%DB%8C-
مشکل از پابلیشر است
البته بعید است مشکل شما مربوط به کامل پاک نشدن eset (آنتی ویروس) قبلی باشد اما به هر حال اگر تصور میکنید علت مشکل پاک نشدن کامل آنتی ویروس قبلی است من به شما استفاده از 2 ابزار را هم زمان پیشنهاد میدهم>>
ابتدا دوباره eset را نصب کنید اگر امکانش هست و به شما اجازه نصب دوباره می دهد>>
سپس
1- برنامه iobit uninstaller را دانلود کنید و eset را(که جدیدا دوباره نصب کرده اید) با آن پاک کنید
2- برنامه ccleaner را دانلود کرده و رجیستری را با آن تمیز کنید.
دوباره اقدام به نصب پادویش کنید.
سلام
همانطور که دوستمان گفتند، پیامی که میفرمایید عجیب است و عادی نیست.
لطفا عین پیام خطا را برای ما ارسال کنید تا بهتر بتوانیم پاسخ دهیم.
برای این کار میتوانید از ارسال تصویر کمک بگیرید. (نحوه گرفتن و ارسال تصویر)
با توجه به پیامی که فرمودید، احتمالا ارسال اطلاعات سیستم هم مفید خواهد بود. (نحوه ارسال اطلاعات سیستم)
از همراهی شما متشکریم.
همانطور که دوستمان گفتند، پیامی که میفرمایید عجیب است و عادی نیست.
لطفا عین پیام خطا را برای ما ارسال کنید تا بهتر بتوانیم پاسخ دهیم.
برای این کار میتوانید از ارسال تصویر کمک بگیرید. (نحوه گرفتن و ارسال تصویر)
با توجه به پیامی که فرمودید، احتمالا ارسال اطلاعات سیستم هم مفید خواهد بود. (نحوه ارسال اطلاعات سیستم)
از همراهی شما متشکریم.