چه فرقی بین نسخه trial و اورجینال انتی ویروس های مختلف وجود داره؟

قفل شده
حمید

چه فرقی بین نسخه trial و اورجینال انتی ویروس های مختلف وجود داره؟

پست توسط حمید » پنج‌شنبه دسامبر 03, 2015 11:36 pm

به نظر من که انتی ویروس های زیادی رو تست کردم، بعضی سایت ها می گن که فرقی جز مدت کوتاه نسخهtrial نیست ولی بعضی دیگه گفتن اپدیت ها رو یکسان می گیرند ولی رفتارشون فرق می کنه(حین شناسایی)
بعضی ها هم که میگن فرق کلی دارن...آخرش ما نفهمیدیم فایده این نسخه trial که می گن چیه .....؟؟؟ :eek:

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 04, 2015 12:26 am

نسخه trial برای آزمایش و امتحان یک آنتی ویروس توسط شماست. در واقع شرکت های سازنده در نسخه trial به شما اجازه میدهند ۱۵یا۳۰یا۴۵روز از محصول آنها استفاده کنید و اگر راضی بودید نسخه پولی و کامل آن را برای مدت ۱سال یا بالاتر خریداری کنید. در واقع نسخه آزمایشی هم نسخه اورجینال است با محدودیت زمانی و در موارد بسیار اندکی با محدودیت ها در امکانات.

حمید

پست توسط حمید » جمعه دسامبر 04, 2015 10:34 am

سوال من اینه چرا شرکت های انتی ویروس بعضی ها لایسنس 90 روزه رایگان می دن ولی محصول اصلیشون رو با قیمت بالایی می فروشند؟
وه اینکه وقتی برای مثال مدت تریال نود32 تمام شد میشه با لایسنس تریال تا مدت زمان طولانی تمدیدش کرد...؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 04, 2015 12:51 pm

[quote="حمید"]سوال من اینه چرا شرکت های انتی ویروس بعضی ها لایسنس 90 روزه رایگان می دن ولی محصول اصلیشون رو با قیمت بالایی می فروشند؟
وه اینکه وقتی برای مثال مدت تریال نود32 تمام شد میشه با لایسنس تریال تا مدت زمان طولانی تمدیدش کرد...؟[/QUOTE]

شاید در طرحی تشویقی برای جذب کاربر لایسنس 90 روزه رایگان در اختیار کاربر قرار گرفته باشد اما من ندیده ام که این 90 روز رایگان برای همه آنتی ویروس ها در دنیا رایج و یک استراتژی همه گیر باشد. لایسنس تریال ورژن نهایتا 30 یا 45 روز است و اگر بیش از این داده شود به هدف جذب کاربر بوده. نسخه کامل معمولا یک ساله است و شاید یک شرکت بتواند برای جذب کاربر 3 ماه به او رایگان خدمات دهد اما قطعا 12 ماه !!! نیست.

اگر شما توانسته اید برای مدت زمان طولانی یک آنتی ویروس را تمدید کنید نشان دهنده این است که آن سریال نامبر از نوع لایسنس تریال نیست و احتمالا مجوزی بوده که بین کاربرهای زیادی به شکل غیر قانونی به اشتراک گذاشته شده و هر لحظه احتمال مسدود شدن نرم افزار شما از دریافت آپدیت و از کار افتادن آن هست.

قفل شده

بازگشت به “گفتگوی آزاد”