سلام
دوستان همونطور که میدونین مدتی هست که صفحه های نمایش 4K وارد بازار شده و خیلی هم زیاد استفاده میشه، پس همه ی کمپانی های بزرگ نرم افزاری دنیا همیشه تلاش میکنند که نرم افزارشون در این رزلوشن بالا دچار مشکل در نمایش نشه.
یک Screenshot ضمیمه میکنم، که نشاندهنده ی مشکل در نمایش کنترل پنل آنتی ویروس پادویش در صفحه ی نمایش 4K لپ تاپ Asus بنده هست، لطفا فکر اینکه رزلوشن رو به 1920*1080 تغییر بدم از ذهنتون بیرون بکنین چون این پاک کردن صورت مسئله هست و باید مشکل بنیادی حل بشه.
از تیم فنی پادویش تقاضا میکنم حرفه ای عمل بکند و حد اقل یک Function تعریف بشه که نرم افزار پادویش بطور اتومکاتیک رزلوشن رو Detect بکنه و خودش رو وفق بده. مثل وبسایت های واکنش گرا و البته اگر راهکار موثری دارند اعلام بفرمایند دوستان.
میدونم گفتنش آسون هست و اجراش کار ساده ای نیست، اما لطفا رسیدگی بکنین.
مشکل در نمایش کنترل پنل آنتی ویروس پادویش در صفحه ی نمایش 4k
سلام
از اینکه این مساله را مطرح کردید متشکرم.
فرمایش شما صحیح است و نیاز به تغییر در رابط کاربری جهت پشتیبانی از این نوع مانیتورها وجود دارد.
اما همانطور که میدانید رفع مساله زمانبر است و تقریبا در حد بازنویسی رابط کاربری است. مساله را در برنامه تیم توسعه قرار خواهم داد.
احتمالا یک راهکار ابتدایی برای حل در نظر میگیریم و حل کامل منوط به ارائه رابط کاربری جدید خواهد شد.
اما با توجه به اینکه ویندوز ده دارید، سعی کنید با روش زیر مساله را حل کنید:
۱- روی لینک پادویش در منوی استارت ویندوز کلیک راست کرده و به Properties بروید.
۲- مطابق این تصویر تنظیم High DPI را روی یکی از گزینههای System قرار دهید.
۳- احتمالا نیاز به یک logoff/login برای اعمال تنظیم خواهید داشت.
[IMG]https://www.howtogeek.com/wp-content/up ... SIy3wP.png[/IMG]
۴- اگر روش جواب نداد، فایل PadvishUI در پوشه نصب پادویش همین کار را انجام دهید. (به علاوه logoff/login)
متاسفانه الآن ویندوز ده ندارم که بتوانم این روش را خودم تست کنم ولی باید جواب دهد. لطفا نتیجه را در تالار به ما هم اعلام کنید.
از اینکه این مساله را مطرح کردید متشکرم.
فرمایش شما صحیح است و نیاز به تغییر در رابط کاربری جهت پشتیبانی از این نوع مانیتورها وجود دارد.
اما همانطور که میدانید رفع مساله زمانبر است و تقریبا در حد بازنویسی رابط کاربری است. مساله را در برنامه تیم توسعه قرار خواهم داد.
احتمالا یک راهکار ابتدایی برای حل در نظر میگیریم و حل کامل منوط به ارائه رابط کاربری جدید خواهد شد.
اما با توجه به اینکه ویندوز ده دارید، سعی کنید با روش زیر مساله را حل کنید:
۱- روی لینک پادویش در منوی استارت ویندوز کلیک راست کرده و به Properties بروید.
۲- مطابق این تصویر تنظیم High DPI را روی یکی از گزینههای System قرار دهید.
۳- احتمالا نیاز به یک logoff/login برای اعمال تنظیم خواهید داشت.
[IMG]https://www.howtogeek.com/wp-content/up ... SIy3wP.png[/IMG]
۴- اگر روش جواب نداد، فایل PadvishUI در پوشه نصب پادویش همین کار را انجام دهید. (به علاوه logoff/login)
متاسفانه الآن ویندوز ده ندارم که بتوانم این روش را خودم تست کنم ولی باید جواب دهد. لطفا نتیجه را در تالار به ما هم اعلام کنید.