{RecOveR}-dpvbk__

امکان ارسال فایل‌های مشکوک یا ویروسی که پادویش آنها را شناسایی نمی‌کند و نیز فایل‌های سالمی که پادویش آنها را به اشتباه شناسایی می‌کند از طریق قسمت بارگذاری فایل مشکوک از قسمت پشتیبانی در سایت پادویش ممکن است. اگر علاوه بر ارسال فایل، نیازمند بحث و گفتگو در مورد فایل‌های ارسالی هستید آنها را در این قسمت ارسال نموده و سوال خود را نیز مطرح نمایید.
قفل شده
امیرحسن

{RecOveR}-dpvbk__

پست توسط امیرحسن » جمعه آپریل 08, 2016 8:57 pm

سلام . یه راهنمایی میخوام . یه نرم افزار برای ریکاوری فلش دانلود کردم سه تا فایل توی تمام فولدرای سیستم کپی کرد . حالا نمیدونم تنظیمات ریکاوری اشتباه بود یا این یک بدافزار هست . من یه هارد دیگه رو که ویندوز داره نصب کردم و سعی کردم این فایلها رو پاک کنم .پادویش هم نصب کردم که این رو ویروس نشناخت .ولی یک سری از فایلها که پسوند bin داشت رو پاک کردم و دو فایل دیگه پاک نمیشه که اینا هست . http://s6.uplod.ir/i/00764/khcrmchgysbi.png
چکار کنم ؟ اسم فایل {RecOveR}-dpvbk__

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه آپریل 09, 2016 9:44 am

سلام
لطفا محلی که نرم‌افزار را از آن دانلود کردید و خود نرم‌افزار را برای ما (virus@amnpardaz.com) ارسال کنید تا بررسی شود.

تصویری که فرستادید نشانگر یک بدافزار باج‌گیر است. این بدافزارها فایل‌ها را رمز کرده و برای رمزگشایی درخواست پول می‌کنند و متاسفانه یکی از بدترین انواع بدافزار به شمار می‌روند. چرا که نرخ تشخیص آنها در ضدویروس‌ها (به علت تغییرات مداومشان و هدفمند بودن آنها) پایین است و از طرفی در برخی نسخه‌های این بدافزارها امکان رمزگشایی فایل‌ها بعد از رخداد این اتفاق وجود ندارد.

آیا اطلاعات شما (مثلا داکیومنت‌ها یا عکس‌ها و ...) قابل باز کردن هستند یا خیر؟ (رمز شده‌اند؟)

لطفا از تغییر دادن سیستم و بخصوص حذف اطلاعات از روی آن خودداری کنید. حذف اطلاعات ممکن است آخرین امیدها برای برگرداندن اطلاعات را از بین ببرد.

اگر اطلاعات خود را از دست داده‌اید:
باید ابتدا نوع ویروس مشخص شود. این کار با ارسال نمونه‌های درخواستی میسر است.
سپس بسته به نوع ویروس ممکن است امکان بازگردانی وجود داشته باشد یا خیر که راهنمایی‌های لازم انجام خواهد شد.

امیرحسن

پست توسط امیرحسن » شنبه آپریل 09, 2016 11:21 pm

سلام
متاسفانه اوضاع رو خراب کردم فایلها رو سرچ و حذف کردم ولی دوباره برگشتن . بعضی از فایلهای آفیس باز نمیشن .محل دانلود رو هم فراموش کردم و اصل فایل دانلود شده رو هم از ترس پاک کردم

قفل شده

بازگشت به “گفتگو درباره فایل‌های مشکوک”