به بد افزار نصب کردم

امکان ارسال فایل‌های مشکوک یا ویروسی که پادویش آنها را شناسایی نمی‌کند و نیز فایل‌های سالمی که پادویش آنها را به اشتباه شناسایی می‌کند از طریق قسمت بارگذاری فایل مشکوک از قسمت پشتیبانی در سایت پادویش ممکن است. اگر علاوه بر ارسال فایل، نیازمند بحث و گفتگو در مورد فایل‌های ارسالی هستید آنها را در این قسمت ارسال نموده و سوال خود را نیز مطرح نمایید.
قفل شده
نمایه کاربر
mohammadktabriz

به بد افزار نصب کردم

پست توسط mohammadktabriz » دوشنبه سپتامبر 01, 2014 2:37 pm

ببینید این نرم افزاری که نصب کردم بد افزاره خیلی به بد افزار بودنش مطمئنم فهمیدید نتیجشو بهم بگید

پسورد : 123

لینک دانلود : دانلود با لینک غیر مستقیم

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » سه‌شنبه سپتامبر 09, 2014 2:35 pm

[quote="بابک خرمدین"]ببینید این نرم افزاری که نصب کردم بد افزاره خیلی به بد افزار بودنش مطمئنم فهمیدید نتیجشو بهم بگید

پسورد : 123

لینک دانلود : دانلود با لینک غیر مستقیم[/QUOTE]

سلام دوست عزیز
فایل ارسالی شما تحلیل شد، و به پایگاه امضا اضافه شد. در به روز رسانی‌های بعدی پادویش، این فایل به عنوان بدافزار شناخته خواهد شد.
این بد افزار از نوع AdWare بوده، که بعد از اجرا خودش رو در شاخه Temp مخفی می‌کنه و سعی می‌کنه تبلیغات نشون بده.
البته هیچ عمل مخربی در بررسی‌های اولیه از این بدافزار دیده نشد.

با تشکر از اعتماد شما و این‌که اطلاع دادین.

نمایه کاربر
omidabedi839

پست توسط omidabedi839 » یک‌شنبه سپتامبر 21, 2014 11:11 am

[quote="shayanoh"]سلام دوست عزیز
فایل ارسالی شما تحلیل شد، و به پایگاه امضا اضافه شد. در به روز رسانی‌های بعدی پادویش، این فایل به عنوان بدافزار شناخته خواهد شد.
این بد افزار از نوع AdWare بوده، که بعد از اجرا خودش رو در شاخه Temp مخفی می‌کنه و سعی می‌کنه تبلیغات نشون بده.
البته هیچ عمل مخربی در بررسی‌های اولیه از این بدافزار دیده نشد.

با تشکر از اعتماد شما و این‌که اطلاع دادین.[/QUOTE]
یک مورد ویروس جدید
download
pass : infected
13 ویروس جدید
دانلود
پسورد: infected
208 نمونه ویروس جدید

Password : infected

D O W N L O A D ~ 18 MB

nadia
کارشناس بدافزار

پست توسط nadia » دوشنبه سپتامبر 22, 2014 2:56 pm

سلام دوست عزیز
از 14 فایل ارسالی شما، پادویش 4 فایل را به عنوان بدافزار شناخت و حذف نمود . 10 فایل دیگر در حال بررسی می باشد که در صورت بدافزار بودن به پایگاه امضا اضافه شده و در بروز رسانی های بعدی شناسایی خواهند شد.

با تشکر

قفل شده

بازگشت به “گفتگو درباره فایل‌های مشکوک”