ویروس HELP_Xkj1VYCu.html

امکان ارسال فایل‌های مشکوک یا ویروسی که پادویش آنها را شناسایی نمی‌کند و نیز فایل‌های سالمی که پادویش آنها را به اشتباه شناسایی می‌کند از طریق قسمت بارگذاری فایل مشکوک از قسمت پشتیبانی در سایت پادویش ممکن است. اگر علاوه بر ارسال فایل، نیازمند بحث و گفتگو در مورد فایل‌های ارسالی هستید آنها را در این قسمت ارسال نموده و سوال خود را نیز مطرح نمایید.
قفل شده
smd7m

ویروس HELP_Xkj1VYCu.html

پست توسط smd7m » شنبه می 27, 2017 12:38 am

سلام

من نرم افزار پادویش رو خریداری کرده ام

در تمام پوشه ها سیستم من فایل HELP_Xkj1VYCu.html قرار گرفته و امکان باز کردن فایل های Word و PDF و تصاویر وجود ندارد

با آنتی ویروس پادویش پایش رو انجام دادم ولی کاری نکرد

برای حذب این ویروس باید چکاری انجام بدم

تمام فایل های من کد شده.

فکر کنم ویروس CryptoWall باشه

davarian
کارشناس بدافزار

پست توسط davarian » شنبه می 27, 2017 11:28 am

[quote="smd7m"]سلام

من نرم افزار پادویش رو خریداری کرده ام

در تمام پوشه ها سیستم من فایل HELP_Xkj1VYCu.html قرار گرفته و امکان باز کردن فایل های Word و PDF و تصاویر وجود ندارد

با آنتی ویروس پادویش پایش رو انجام دادم ولی کاری نکرد

برای حذب این ویروس باید چکاری انجام بدم

تمام فایل های من کد شده.

فکر کنم ویروس CryptoWall باشه[/QUOTE]

سلام

سیستم شما به احتمال زیاد توسط باج افزار RansomWare.Spora آلوده شده است .
متاسفانه این نوع باجگیر پشتیبان سیستم(shadow copy) را نیز حذف می کند و فایل های آلوده قابل بازگشت نمی باشند .
برای پیشگیری از آلودگی مجدد به انواع باج افزارها پیشنهاد ما گرفتن بک آپ از فایل ها و همچنین استفاده از ابزار ضدباج گیر پادویش می باشد
این نوع بدافزارهای باج گیر توسط اکثر آنتی ویروس های معتبر دنیا قابل شناسایی نمی باشند .
ضد باج گیر پادویش به صورت رفتاری این بدافزارها را شناسایی و مانع انتشار و آلوده سازی آنها می شود .

برای آشنایی بیشتر با این ابزار به لینک زیر مراجعه نمایید .

ضد باج گیر

با تشکر

قفل شده

بازگشت به “گفتگو درباره فایل‌های مشکوک”