سلام به همگی بنده از نرم افزار مترجمه پارس استفاده می کنم ولی از زمانی کهآنتی ویروس پادویش رو نصب کردم برنامه مترجمه پارس را به عنوان ویروس شناسایی می کند این درحالیست که آنتی ویروس کاسپرسکی و نود32 با اسکن آنلاین و مایغی آنتی ویروس های به عنوان ویروس شناسایی نمی کردند لطفا پیگری نماید نام ویروس به شرح زیر می باشد. با تشکر
malware.subid.21969453 در ضمن فایل مورد نظر را هم چند بار برای شما ارسال نموده ام لطفا بررسی نماید.
برنامه مترجمه پارس را به عنوان ویروس شناسایی می کند
[quote="skot"]سلام به همگی بنده از نرم افزار مترجمه پارس استفاده می کنم ولی از زمانی کهآنتی ویروس پادویش رو نصب کردم برنامه مترجمه پارس را به عنوان ویروس شناسایی می کند این درحالیست که آنتی ویروس کاسپرسکی و نود32 با اسکن آنلاین و مایغی آنتی ویروس های به عنوان ویروس شناسایی نمی کردند لطفا پیگری نماید نام ویروس به شرح زیر می باشد. با تشکر
malware.subid.21969453 در ضمن فایل مورد نظر را هم چند بار برای شما ارسال نموده ام لطفا بررسی نماید.[/QUOTE]
سلام
من پشتیبانی پادویش نیستم اما معمولا اگر خود فایل ها را در اینجا قرار دهید
http://forum.amnpardaz.com/showthread.p ... %AF/page60
خیلی سریعتر(کمتر از 2 روز معمولا ) نتیجه میگیرید
بنویسید این فایل ها تشخیص اشتباه هستند و طبق تجربه دیدم که خیلی سریع پاسخ می دهند.
malware.subid.21969453 در ضمن فایل مورد نظر را هم چند بار برای شما ارسال نموده ام لطفا بررسی نماید.[/QUOTE]
سلام
من پشتیبانی پادویش نیستم اما معمولا اگر خود فایل ها را در اینجا قرار دهید
http://forum.amnpardaz.com/showthread.p ... %AF/page60
خیلی سریعتر(کمتر از 2 روز معمولا ) نتیجه میگیرید
بنویسید این فایل ها تشخیص اشتباه هستند و طبق تجربه دیدم که خیلی سریع پاسخ می دهند.
[quote="skot"]سلام به همگی بنده از نرم افزار مترجمه پارس استفاده می کنم ولی از زمانی کهآنتی ویروس پادویش رو نصب کردم برنامه مترجمه پارس را به عنوان ویروس شناسایی می کند این درحالیست که آنتی ویروس کاسپرسکی و نود32 با اسکن آنلاین و مایغی آنتی ویروس های به عنوان ویروس شناسایی نمی کردند لطفا پیگری نماید نام ویروس به شرح زیر می باشد. با تشکر
سلام
فایل شما بررسی شد و مورد مشکوکی نداشت .
با عرض پوزش خطای FalsePositive رخ داده بود که برطرف شد .
در به روز رسانی صبح یک شنبه 9.3.95 این فایل از لیست بدافزارها حذف خواهد شد .
با تشکر
سلام
فایل شما بررسی شد و مورد مشکوکی نداشت .
با عرض پوزش خطای FalsePositive رخ داده بود که برطرف شد .
در به روز رسانی صبح یک شنبه 9.3.95 این فایل از لیست بدافزارها حذف خواهد شد .
با تشکر