شناسایی یه نرم افزار به عنوان ویروس

امکان ارسال فایل‌های مشکوک یا ویروسی که پادویش آنها را شناسایی نمی‌کند و نیز فایل‌های سالمی که پادویش آنها را به اشتباه شناسایی می‌کند از طریق قسمت بارگذاری فایل مشکوک از قسمت پشتیبانی در سایت پادویش ممکن است. اگر علاوه بر ارسال فایل، نیازمند بحث و گفتگو در مورد فایل‌های ارسالی هستید آنها را در این قسمت ارسال نموده و سوال خود را نیز مطرح نمایید.
قفل شده
نمایه کاربر
mohammadktabriz

شناسایی یه نرم افزار به عنوان ویروس

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه ژولای 08, 2014 1:48 am

درود

من نرم افزاری را از اینترنت دانلود کردم و بعد از نصب نرم افزار چند فایل را از نرم افزار به عنوان ویروس شناسایی کرد من لینک دانلود نرم افزار را می زارم تا شما برسی کنید

سپاس

http://p30download.com/fa/entry/509/

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه ژولای 15, 2014 9:33 pm

سلام
نرم‌افزاری که فرستادید یک کی‌لاگر است و از اینجهت در دسته نرم‌افزارهای احتمالا ناخواسته یا Potentially Unwanted Application - PUA قرار دارد.
PUA نرم‌افزاری است که ممکن است شما آن را خودتان نصب کرده باشید، که در این صورت وجود آن روی کامپیوتر شما مساله‌ای نیست؛ و ممکن است فرد دیگری آن را برای جاسوسی از شما نصب کرده باشد که در این صورت باید از اجرای آن جلوگیری شود. ضدویروس‌ها اینگونه نرم‌افزارها را با اسامی PUA یا PUP هشدار می‌دهند تا شما درباره وجود و مضر بودن یا نبودن آنها تصمیم بگیرید.
پادویش نیز از شما درباره نحوه برخورد با این نرم‌افزار سوال خواهد نمود.
در ضمن یکی از فایل‌های ترجمه این نرم‌افزار نیز به عنوان ویروس تشخیص داده شده بود که تصحیح شد.

قفل شده

بازگشت به “گفتگو درباره فایل‌های مشکوک”