فایروال پیشنهادی پادویش چیست؟

قفل شده
00azmforum

فایروال پیشنهادی پادویش چیست؟

پست توسط 00azmforum » دوشنبه ژانویه 11, 2016 5:31 pm

با سلام خدمت شما و تشکر از محصول فاخرتون.
سوالی داشتم که امیدوارم پاسخ بدید و اون اینه که
در کنار آنتی ویروس رایگان شما اگر بخوایم از یه فایروال رایگان اسفاده کنیم شما چه فایروالی رو پیشنهاد میدید که با پادویش سازگار باشه و سرعت رو پایین نیاره و قدرتش هم خوب باشه؟
ممنونم از لطفتون.
و یه سوال دیگه اینکه: ایا میزان استفاده از منابع سیستم در نسخه رایگان بیشتر از نسخه پیشرفته است؟

پیروز و سربلند باشید.

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » دوشنبه ژانویه 11, 2016 7:59 pm

سلام معمولا کارشناسای پادویش به این جور سوالا پاسخ نمی دن
ولی من موقعی که از پادویش رایگان استفاده می کردم در کنارش از فایروال کومودو استفاده کردم که بعد از چند روز حذفش کردم چون احساس کردم سرعت سیستم کند شده ولی در کل بهتون پیشنهاد می کنم از محصولات کرک شده استفاده نکنین و تا می تونین از نمونه های رایگان استفاده کنین مانند همین کومودو یا زون آلارم که البته من همونطور که گفتم تجربه ای در این خصوص ندارم فقط اصل مطلبم این بود که انتظار جواب از کارشناسای پادویش در این زمینه نداشته باشید
موفق باشین

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » دوشنبه ژانویه 11, 2016 8:38 pm

[quote="00azmforum"]با سلام خدمت شما و تشکر از محصول فاخرتون.
سوالی داشتم که امیدوارم پاسخ بدید و اون اینه که
در کنار آنتی ویروس رایگان شما اگر بخوایم از یه فایروال رایگان اسفاده کنیم شما چه فایروالی رو پیشنهاد میدید که با پادویش سازگار باشه و سرعت رو پایین نیاره و قدرتش هم خوب باشه؟
ممنونم از لطفتون.
و یه سوال دیگه اینکه: ایا میزان استفاده از منابع سیستم در نسخه رایگان بیشتر از نسخه پیشرفته است؟

پیروز و سربلند باشید.
[/quote]

شما که توی یه پست دیگه گفتین که از نسخه امنیت پیشرفته پادویش استفاده می کنین :d پست "مشکل فایروال " منظور من هست

00azmforum

پست توسط 00azmforum » سه‌شنبه ژانویه 12, 2016 1:26 am

سلام به سعید خان
درسته من خودم از نسخه پیشرفته استفاده می کنم اما گفتم که تو کار نصب ویندوز و تعمییرات هستم و برای دیگران پادویش رایگان و پیشرفته رو نصب می کنم. خواستم برای مشتریام که از نسخه رایگان استفاده می کنن فایروال مناسب و پیشنهادی امن پرداز رو نصب کرده باشم.
در مورد comodo خیلی خوبه فقط برای کاربرهای مبتدی کمی پیچیده هست. در مورد زون آلارم به نظرم به فایروال اسرائیلی اعتماد نشه بهتره. البته من فعلا همون comodo رو نصب می کنم تا وقتی که از طرف امن پرداز جوابی دریافت کنم.
ممنونم از توجه تون.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه ژانویه 12, 2016 10:40 am

سلام
در مورد فایروال، خود فایروال ویندوز (از ویندوز ۷ به بعد) نیز فایروال خوبی است.
بخصوص برای کاربران عادی که پرسش‌های مکرر فایروال‌های تجاری ممکن است برایشان دردسرساز باشد یا پاسخ به آنها برایشان مشکل است.
فایروال در فرهنگ لغت کومودو با فایروال در جاهای دیگر فرق می‌کند و در واقع کومودو به چیزی که دیگران hips یا محافظت رفتاری می‌نامند فایروال می‌گوید.

قفل شده

بازگشت به “پاسخ به سوالات عمومی”