با سلام،
از نسخه Total Version 2.10.249.8051استفاده می کنم. تعداد زیادی rule فایروال در سیستم نوشته شده است. هنگام حذف rule ها، تنها زمانیکه این rule به بالای لیست انتقال یابد امکان حذف وجود دارد در غیر این صورت با انتخاب rule مورد نظر و انتخاب گزینه delete، تنها بالاترین rule حذف می شود.
لطفاً راهنمایی بفرمایید.
عدم امکان حذف Application rules در قسمت فایروال
-
Re: عدم امکان حذف Application rules در قسمت فایروال
سلامsoltanpour نوشته شده: ↑چهارشنبه ژوئن 30, 2021 5:31 pm با سلام،
از نسخه Total Version 2.10.249.8051استفاده می کنم. تعداد زیادی rule فایروال در سیستم نوشته شده است. هنگام حذف rule ها، تنها زمانیکه این rule به بالای لیست انتقال یابد امکان حذف وجود دارد در غیر این صورت با انتخاب rule مورد نظر و انتخاب گزینه delete، تنها بالاترین rule حذف می شود.
لطفاً راهنمایی بفرمایید.
تا جایی که من میدونم طبق پایگاه دانش سایت
https://kb.amnpardaz.com/2018/516/
این نسخه در مرحله ی کاندیدای پایدار هست و نسخه های کاندید پایدار هنوز بصورت انتشار عمومی از طریق آپدیت برای همه ی مشتری ها نیست و فقط برای نصب های جدید در سایت قرار میگیره و احتمال داره اشکالات کوچکی وجود داشته باشه تا اینکه نسخه ی پایدار ارایه بشه.
-
Re: عدم امکان حذف Application rules در قسمت فایروال
سلام،
مرسی از پاسخ شما؛ اما من از چند نسخه قبل تر شروع به استفاده از این نرم افزار کردم و از اون موقع تاکنون همین مشکل وجود داشته است. هر موقع هم نسخه جدیدی اومده به امید رفع این مسئله نسخه نرم افزار را بروزرسانی کردم. اگر نسخه ای هست که این مشکل را ندارد در صورت امکان لینک دانلود بفرمایید.
مرسی از پاسخ شما؛ اما من از چند نسخه قبل تر شروع به استفاده از این نرم افزار کردم و از اون موقع تاکنون همین مشکل وجود داشته است. هر موقع هم نسخه جدیدی اومده به امید رفع این مسئله نسخه نرم افزار را بروزرسانی کردم. اگر نسخه ای هست که این مشکل را ندارد در صورت امکان لینک دانلود بفرمایید.