نصب آنتی ویروس بر روی ویندوز ۱۰

قفل شده
falah

نصب آنتی ویروس بر روی ویندوز ۱۰

پست توسط falah » جمعه سپتامبر 23, 2016 4:14 pm

سلام
من از ویندوز ۱۰ استفاده می کنم و متاسفانه نتوانستم نرم افزار رو روی لپ تابم نصب کنم. ایا امکان نصب این نرم افزار روی ویندوز ۱۰ وجود داره؟ لطفا اگر امکانش هست راهنماییم کنید.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه سپتامبر 23, 2016 7:51 pm

سلام. فکر کنم فردا شرکتشون باز شه پاسختون رو بدن اما من فکر میکنم شما نسخه رایگان پادویش رو تست کردین که مربوط به زمان قاجاریه هست!! (البته اون زمان هم روی 10 نصب میشد اما با اشکال)

اما این نسخه که آدرسشو میذارم پیشرفته ترین و جدیدترین محصولشون هست که 45 روز هم استفاده رایگان داره و 100 درصد با ویندوز 10 هماهنگ هست و من خودم رو آخرین آپدیت ویندوز 10 دارمش و مشکلی نداره

http://padvish.com/contents.php/fa/65/% ... 8%AA%D9%87

به نظر من از آدرس بالا نسخه آزمایشی 45 روزه رو بگیرید و فعلا تست کنید ببینید چطور هست.

در مورد نسخه رایگان هم که اگر حدس من درست باشه و نسخه رایگان رو امتحان کرده باشید، همون بهتر که نتونستید نصب کنید!!!! چون اشکالاتی داره و با این نسخه جدید که من آدرسشو گذاشتم زمین تا آسمون تفاوت دارن.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه سپتامبر 25, 2016 5:12 pm

[quote="falah"]سلام
من از ویندوز ۱۰ استفاده می کنم و متاسفانه نتوانستم نرم افزار رو روی لپ تابم نصب کنم. ایا امکان نصب این نرم افزار روی ویندوز ۱۰ وجود داره؟ لطفا اگر امکانش هست راهنماییم کنید.[/QUOTE]
سلام
شما کدام نسخه پادویش را نصب کردید؟
جهت دیدن شماره نسخه، لطفا روی فایل نصب کلیک راست کرده و به برگه Details مراجعه کنید.

قفل شده

بازگشت به “پاسخ به سوالات عمومی”