درود
نسخه کلاینت مون سازمانی هست رمز گزاری شده و دسترسی به کنسول مدیریتی پادویش ندارم چطور برای حذف آنتی ویروس بدون دانستن پسورد اقدام کنم
حذف آنتی ویروس پادویش نسخه سازمانی رمزگزاری شده
Re: حذف آنتی ویروس پادویش نسخه سازمانی رمزگزاری شده
سلام
در سازمان باید کلاینت را به سرور متصل کنید و رمز را تغییر دهید یا حذف کنید.
در واقع باید با صلاحدید مدیر آنتی ویروس سازمان باشد.
اما اگر کلاینت به هیچ عنوان دیگر امکان اتصال مجدد به سرور را ندارد، میتوانید با این روش رمز تنظیمات را بردارید>>>
1- یک سیستم عامل لایو فراهم کنید.
2- به آن ورود کرده و داخل پوشه padvish av بروید.
3- فقط کافیست فایل apav_001 را حذف کنید. سیستم را ری استارت کنید. پادویش بدون رمز شده است و می توانید آن را حذف کنید.
ممنون از توجه تون
با ویندوز 10 لایو بوت شدم . از پوشه padvish av فایل apav_001 v حذف کردم سیستم رو ری استارت کردم وقتی ویندوز بالا اومد متاسفانه برای ورود به تنظیمات سیستم ازم پسورد میخواد . مدیریت پنل سازمان هم به هیچ عنوان رمز رو نمیده لطفا ی راه کار عملی بفرمایید
با ویندوز 10 لایو بوت شدم . از پوشه padvish av فایل apav_001 v حذف کردم سیستم رو ری استارت کردم وقتی ویندوز بالا اومد متاسفانه برای ورود به تنظیمات سیستم ازم پسورد میخواد . مدیریت پنل سازمان هم به هیچ عنوان رمز رو نمیده لطفا ی راه کار عملی بفرمایید
مجدد با ویندوز لایو بالا اومدم و اینبار از بیخ و بن پوشه پادویش رو حذف کردم .
دلیلش واضح است. با بالا آمدن سیستم دوباره از سرور آنتی ویروس تنظیمات را دریافت کرده.rasti578 نوشته شده: ↑پنجشنبه آگوست 11, 2022 11:31 am ممنون از توجه تون
اینکه رمز را نمی دهند هم منطقی است. همین الان سیستم شما اگر بدون آنتی ویروس باشد می تواند عامل حمله به سیستم های سازمان و آلوده شود و در شبکه ی سازمان آلودگی ایجاد کند.