سرعت پایین آپدیت نسخه دکستاپ، عدم امکان خودکار اولویت نخست لود شدن برنامه در بوت ویندوز

قفل شده
ali_rahanjam

سرعت پایین آپدیت نسخه دکستاپ، عدم امکان خودکار اولویت نخست لود شدن برنامه در بوت ویندوز

پست توسط ali_rahanjam » شنبه آگوست 01, 2020 10:45 pm

سلام به دوستان. 1- نمی دونم واسه چی سرعت آپدیت برنامه توی نسخه دکستاپ خیلی خیلی کمه! همین امروز هم که آپدیت کردم دیدم حجم دان خیلی کمه، اما خیلی طول میکشه تا آپدیت بشه! نسخه اندروید سرعت آپدیتش خوبه و تا حالا که نیگا کردم هم مثل نسخه دکستاپ حجم دانش پایین هست و میشه گفت چندان فرقی نداره، اما نمیدونم اشکال از سروری هست که به نسخه دکستاپ اختصاص داده شده و یا جایی دیگه! 2- یه چیز دیگه هم اولویت آپ شدن برنامه توی پی سی موقع بوت ویندوز هست، یعنی نمی تونه قبل از آپ شدن درایوها و درایورها و برنامه های نصب شده آپ بشه و اطلاعات ارسالی از اونها رو بررسی کنه و جلوی خطرات رو بگیره و این خطرناک هست! 3- تا چند روز پیش یه مموری داشتم که مشکل داشت، انگار یه سیستم عامل خیلی سبک روش سوار کرده بودن، همیشه فقط به نت وصل میشم و این درایو شده بود مثل یه تلفن خودکار که به محض وصل شدن به نت واسه آدرس سرور خودش پیام اتصال بفرسته و کل گوشیم رو توی دستش داشت و انگار اطلاعات نوشتنم رو ارسال می کرد و یه چیزی مثل کلیات کارم روی برنامه ها رو چک و یه اینجور چیزی بود و وارد آدرس برخی سایتا که میشدم خیلی حساستر میشد و یکدفعه گوشیم یه موقع های خاصی که کاری باید انجوم می دادم و یا حتی جایی بودم نت هم نداشتم و آنتن تو جی هم خیلی ضعیف بود باز الکی ال ای دی وضعیت واسه اعلام دریافت پیامک و تماس و ایناش روشن میشد و الکی میرفت روی ویبره و یا مرورگر وقتی چیزی رو می نوشتم بی هیچ دلیلی بسته میشد و ...، اینقدر این تکرار شد و این ویروس یاب هم پیداش نمی کرد و حتی کسپر هم و عجیب و غریب بود، که دیگه گفتم حتما زیر سر استخباراتیای یه جایی هست و فرمت هم می کردم فایده نداشت و جالب بود موقع برگردوندن اطلاعات گوشی به کارخونه و فرمت کردن رم برق خونه قطع و وصل میشد و یا فایلها رو هم انتقال می دادم به جای دیگه و بعد مموری رو فرمت می کردم و حافظه داخلی گوشی رو، دیگه اون فایلها خونده نمیشدن و حتی توی دستگاه دیگه و این یکی یا دو بار هم رخ نداد و خیلی خیلی عجیب و غریب بود دیگه و هر راهی رفتم فایده نداشت و انگار یک شاه حفره امنیتی توی مموری های خارجی گوشی اندرویدی باشه و هرچی کردم نمیشد کاری کرد و سی پی یو و رم گوشی رو خیلی خیلی کند می کرد و مدام اذیت می کرد تا آخرین بار که مموری رو اول با پی سی فرمت کردم و اما بعد که گذاشتم روی گوشی و توی گوشی فرمت کردم و دیگه خونده نشد، جالبه میشه توی لینوکس درایو مموری رو دید و یا به عنوان درایو بوت سیستم عامل انتخابش می کنم یه سیستم عامل سبک مسیج میاد، اما حالت عادی توی ویندوز نمیشه دیدش و توی لینوکس هم که به عنوان درایو مسیج می تونه نشون بده هم نمیشه کاریش کرد و یه چیز جالب دیگه هم اینه که وقتی وصلش می کنم به پی سی، انگار یه دستگاه فکس اونور خط خودکار رفته باشه روی انتظار دریافت اطلاعات و اما صدای این تماس ممتدش کم هست و فقط اسپیکر[آمپلی فایر بلندگوهای] وصل شده به پی سی می تونه آشکارش کنه و یه چیز جالب دیگه هم اینکه که انگار خود پی سی هم رو هم دردش بعد آخرین بار متصلش کردم بهش گرفته و فلش و هرچی دیگه هم بعد به پی سی متصل می کنم انگار این فایل خودکار میفته روش و آلوده میشه و نمیشه کاریش کرد، ویندوز پاک میکنم و درایو ویندوز و پشتیبان سکوریتیش رو حذف میکنم و از اول پارتیشن بندی میکنم و باز ویندوز می ریزم و خلاصه دیگه هیچ فایده ای نداره! موندم این دیگه چه کوفتیه، تا حالا ندیده بودم! انگار باید کلا هارد پی سی و لپ تاپ و گوشیم و مموری و فلش و همه رو بندازم دور و توی این گرونی دوباره بخرم! خیلی دلم می خواست بتونم مموریه بکاپ بگیرم و بفرستمش تا شرکت شما شاید ببینه چه کوفتیه، اما خب هرچی فکر می کنم نمی تونم درک کنم چی میشه کرد! اگه میشه راهنمایی کنید چه میشه کرد؟!

Naficy
مدیر کل

Re: سرعت پایین آپدیت نسخه دکستاپ، عدم امکان خودکار اولویت نخست لود شدن برنامه در بوت ویندوز

پست توسط Naficy » یک‌شنبه آگوست 02, 2020 6:06 pm

سلام
موضوعاتی که نوشتید خیلی پیچیده و غریب هستند.

در مورد آپدیت:
انجام پروسه آپدیت سه بخش دارد: دریافت فایل تفاضل، اعمال فایل تفاضل جهت ساخت فایل آپدیت کامل، و بارگزاری آن.
برای فهم علت کند بودن آپدیت برای شما باید لاگ آپدیت را ببینیم. لطفا یکبار که با این مساله روبرو شدید، بعد از تکمیل آپدیت، لینک (جزئیات آخرین به‌روزرسانی) را کلیک کرده و تصویر صفحه را برای ما بفرستید.
(جهت ارسال تصویر فایل آن را روی یک سرور فایل‌شیرینگ آپلود کرده و لینک بدهید)

در مورد مموری‌ای که فرمودید قضیه به این شکلی که شما تعریف کردید در حد به قول خودتان استخبارات و اینهاست! ولی معمولا برای این اتفاقات توضیحات ساده‌تری وجود دارد و شاید چند مشکل با هم ترکیب شده است.
اگر مموری خراب شده یا عمر رسانه آن تمام شده باشد، رفتاری که گفتید عجیب نیست: رم‌های گوشی از فناوری Flash استفاده می‌کنند که عمر تعداد دفعات نوشتن آنها محدود است. به این ترتیب که بعد از پایان یافتن عمر حافظه Flash، برخی سلول‌های حافظه به مرور به حالت فقط خواندنی می‌روند و دیگر داده‌های جدید روی آنها نوشته نمی‌شود. در این شرایط حتی با فرمت کردن هم این داده‌ها حذف نمی‌شود. از آنجاییکه این اتفاق برای کل رم به یکباره نمی‌افتد، بلکه ممکن است بخش‌هایی (سکتورهایی) از حافظه قبل از بقیه درگیر شوند، بسته به کاربرد این سکتورها ممکن است رفتارهای عجیبی ببینید: مثلا برخی فایل‌ها حذف نمی‌شوند! برخی پس از حذف دوباره ظاهر می‌شوند، گوشی کند شده یا رفتار غیرمعقول نشان می‌دهد و ... در حالیکه بقیه فایل‌ها رفتار عادی دارند.
سایر مواردی که فرمودید مانند اسپیکر و ... هم قاعدتا یک توضیح علمی دارند که با بررسی و جستجو می‌توان به آن دست پیدا کرد.

ali_rahanjam

Re: سرعت پایین آپدیت نسخه دکستاپ، عدم امکان خودکار اولویت نخست لود شدن برنامه در بوت ویندوز

پست توسط ali_rahanjam » دوشنبه آگوست 03, 2020 6:16 pm

در مورد مموری میکرو اس دی. نه، واقعا مموری بوتیبل شده و انگار یه سیستم عامل خیلی کوچیک چند خطی روش باشه! قبل از دست رفتنش هم انگار یه پارتیش خیلی کوچیک ازش جدا کرده باشن و پنهونش! قبلا اینجوری نبود و تا حالا ندیدم یه فلش و مموری بدسکتور و یا از دست رفته اینجوری باشه و یا مثل یه فلش یا مموری بوتیبل شده واسه نصب سیستم عامل باشه! فقط دیگه توی لینوکس میشه خود درایو رو دید و اما انگار یه سی دی که پشتشو بستی و دستورات منیجر تعلیق هس و نمیشه کاریش کرد، االبته اینو که اصلا نمیشه هم خونده بشه! می‌خواستم اگه یک چنین چیزی تا حالا به تورتون خورده رهنمایی کنید چجور میشه از شرش توی فلش و هارد و گوشی خلاص بشم، آخه بازار خیلی خراب شده و هارد و اینا الان گرونه و هم می‌ترسم اطلاعات رو منتقل کنم باز خونده نشن و از دست برن و هم باز اگه جدید بندازم رو هم مبتلا کنن و روز از نو و یه فکر اساسی بشه کرد بهتره! به اسپیکر هم مطمعنم، چون بوسترش قویه و خوبه و ایراد نداره و قبلا واسه تعمیر لحیم خشکی سوکت ورودی صدا بازش کردم و آی سی آمپلی فایر و قطعات دیگه عالیه داره و مدار تغذیه و‌ رگولاتور تمیزی و تا حالا چنین چیزی ازش ندیدم و تا قبل وصل شدن مموری به پی سی همچنین صدایی نداشت! فلشی که آلوده شد هم قبل مموری رو وصل کنم زده بودم به پی سی واسه کاری و چنین صدایی نمیومد، ولی بعد مموری رو وصل کردم به پی سی اینجور شد و بعد دیگه فلش همینجور موند و هارد! اگه یه چیز اینجوری تا حالا دیده باشید و بشه راهنمایی کنید عالی میشه، الان هم هارد و اینا گرونه و هم می‌ترسم اطلاعات رو منتقل کنم باز بلای اطلاعات گوشی سرش بیاد و از دست برن و فایده نداشته باشه و یا باز هم هارد و فلش و مموری جدید رو آلوده کنن!

قفل شده

بازگشت به “پاسخ به سوالات عمومی”