مشکلات آنتی ویروس نسخه ویندوز

قفل شده
nasr

مشکلات آنتی ویروس نسخه ویندوز

پست توسط nasr » پنج‌شنبه آگوست 09, 2018 12:44 pm

با سلام و عرض ادب و احترام
من یه نسخه اندروید 5 کاربره خریدم که روی گوشی ام نصب کردم خوبه مشکلی نداره
ولی نسخه ویندوز آزمایشی رو جهت تست روی کامپیوترم نصب کردم ( چون قصد فروششو دارم خواستم اول خودم امتحان کنم) اولا" بشدت سرعت سیستم رو پایین آورد بطوری که برای تایپ یه عدد در ورد 30 ثانیه بیشتر زمان می برد یا بالا آمدن سیستم حدود 5 دقیقه زمان میبرد با اینکه رم سیستم 4 هستش و قبلا" از کاسپراسکی استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشتم.
دوم اینکه بعد از نصب آنتی ویروس که سیستم رو ریستارت کردم بعد از بالا اومدن که با کلی تاخیر همراه بود هر درایوی رو که باز کردم 68 تا فایل با اسم های اجغ وجغ ایجاد شده بود که حجم فایلهای ایجاد شده حدود 1.53 گیگ بود خواستم آنتی ویروس رو حذف کنم نشد ارور داد تا اینکه با ویندوز مجازی سیستم رو راه اندازی کردم کل فایلهای ایجاد شده در درایوها و فایل برنامه رو حذف کردم بعد از راه اندازی سیستم آنتی ویروس رو ریمو کردم.
حال با توجه به اینکه بنده در آینوتی فعالیت دارم و قصد دارم آنتی ویروس شما رو بفروشم با این وضعیت چطور میتونم اطمینان کنم و این آنتی ویروس رو با این مشکلاتی که برا خودم بوجود آورد دست مشتری بدم؟ لطفا" راهنمایی ام بفرمایید. ممنونم

saman
ناظم انجمن

Re: مشکلات آنتی ویروس نسخه ویندوز

پست توسط saman » جمعه آگوست 10, 2018 7:56 am

nasr نوشته شده: پنج‌شنبه آگوست 09, 2018 12:44 pm با سلام و عرض ادب و احترام
من یه نسخه اندروید 5 کاربره خریدم که روی گوشی ام نصب کردم خوبه مشکلی نداره
ولی نسخه ویندوز آزمایشی رو جهت تست روی کامپیوترم نصب کردم ( چون قصد فروششو دارم خواستم اول خودم امتحان کنم) اولا" بشدت سرعت سیستم رو پایین آورد بطوری که برای تایپ یه عدد در ورد 30 ثانیه بیشتر زمان می برد یا بالا آمدن سیستم حدود 5 دقیقه زمان میبرد با اینکه رم سیستم 4 هستش و قبلا" از کاسپراسکی استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشتم.
دوم اینکه بعد از نصب آنتی ویروس که سیستم رو ریستارت کردم بعد از بالا اومدن که با کلی تاخیر همراه بود هر درایوی رو که باز کردم 68 تا فایل با اسم های اجغ وجغ ایجاد شده بود که حجم فایلهای ایجاد شده حدود 1.53 گیگ بود خواستم آنتی ویروس رو حذف کنم نشد ارور داد تا اینکه با ویندوز مجازی سیستم رو راه اندازی کردم کل فایلهای ایجاد شده در درایوها و فایل برنامه رو حذف کردم بعد از راه اندازی سیستم آنتی ویروس رو ریمو کردم.
حال با توجه به اینکه بنده در آینوتی فعالیت دارم و قصد دارم آنتی ویروس شما رو بفروشم با این وضعیت چطور میتونم اطمینان کنم و این آنتی ویروس رو با این مشکلاتی که برا خودم بوجود آورد دست مشتری بدم؟ لطفا" راهنمایی ام بفرمایید. ممنونم
اولا" بشدت سرعت سیستم رو پایین آورد بطوری که برای تایپ یه عدد در ورد 30 ثانیه بیشتر زمان می برد یا بالا آمدن سیستم حدود 5 دقیقه زمان میبرد با اینکه رم سیستم 4 هستش و قبلا" از کاسپراسکی استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشتم.
سلام.
1-
شما پادویش رو از کجا دانلود و نصب کردید؟

از اینجا؟

https://padvish.com/fa-ir/home/padvish-total-security

یا اینجا؟

https://padvish.com/fa-ir/support/downloads

از هر کجای دیگه نصب کردید اشتباه بوده.

2- فقط و فقط فقط ساعت های اول بعد از نصب و آن هم کمی کندی در مثلا باز شدن یک برنامه که در 2 سال اخیر! مثلا با آنتی ویروس دیگری روی سیستم روبرو بوده طبیعی هست.

در نتیجه>>>>> اگر چندین روز از نصب پادویش گذشته و شما یک اسکن حداقل سریع روی سیستم انجام دادید، این مشکل کاملا غیر عادی هست و حتما حتما حتما باید با پشتیبانیشون تماس بگیرید تا بررسی کنن چون شرایط سیستم شما کاملا غیرعادی هست.

برای تایپ یه عدد در ورد 30 ثانیه بیشتر زمان می برد
این غیرممکنه. من هر روز دارم با word کار میکنم. یک مسئله خیلی خیلی خاص در سیستم شما وجود داره و اصلا شرایطی که میگید طبیعی نیست.
دوم اینکه بعد از نصب آنتی ویروس که سیستم رو ریستارت کردم بعد از بالا اومدن که با کلی تاخیر همراه بود هر درایوی رو که باز کردم 68 تا فایل با اسم های اجغ وجغ ایجاد شده بود
اونا تکنیک طعمه گذاری ضد باجگیر پادویش هست و هیچ خطری نداره که هیچ، برای سلامتی سیستم هم لازمه

چطوری شده بوده 1 و نیم گیگ الان برای من سوال شد. چون تو هر درایو فقط و فقط حدود 50 مگ بیشتر فایل نمیریزه

پس این هم دومین مورد کاملا غیرعادی

خواستم آنتی ویروس رو حذف کنم نشد ارور داد
چه خطایی؟ کاش یه تصویر از صفحه در زمان نمایش خطا میگرفتید.

من حدس میزنم با وجود این مشکلات، آنتی ویروس قبلی شما کامل از روی سیستم حذف نشده بوده که پادویش نصب کردید.

...............................................................

1- با این شرایط حتما باید با پشتیبانیشون تماس بگیرید چون اتفاقات غیرعادی زیادی رخ داده که خیلی مشکوک هست.

2- نسخه پادویش شما چی هست؟

3- ویندوز شما چه ویندوزی هست؟

4- اگر پادویش رو نصب کردید یا نصب دارید، در زمان کندی یه تصویر از task manager اینجا قرار بدید بد نیست.

ولی بازم میگم غیر از طعمه گذاری که طبیعی هست و البته به نظر من نه با حجم 1.5 گیگ!

2 مورد دیگه کاملا غیرعادی و غیرمعمول هست و بهترین راه تماس با پشتیبانیشون هست به نظر من.

نمایه کاربر
rafaeel

Re: مشکلات آنتی ویروس نسخه ویندوز

پست توسط rafaeel » شنبه سپتامبر 01, 2018 9:49 am

من با رم 4 استفاده می کنم
مشکلی کندی سرعت نداشتم تا حالا

قفل شده

بازگشت به “پاسخ به سوالات عمومی”