آپدیت نشدن آنتی ویروس
آپدیت نشدن آنتی ویروس
با سلام آنتی ویروس من دو روزه آپدیت نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید .
ویندوزم 7=64 بیتی
-
- کارشناس پشتیبانی
با سلام و خسته نباشید
1-ابتدا از تنظیم بودن تاریخ و ساعت سیستم مطمئن بشید
2-حجم درایوی که انتی ویروس نصب هست حداقل 1gb باید خالی باشه
3-وقتی روی بروز رسانی در قسمت محافظت کلیک میکنید چه پیغامی میده دقیقا
4-درcmd با ااستفاده از دستور ping eps.update.amnpardaz.com مطمئن شوید که سرور آپدیت ما را ببیند .
5-در غیر این صورت یک بار با استفاده از آپدیت افلاین مشکل رفع میشود
1-ابتدا از تنظیم بودن تاریخ و ساعت سیستم مطمئن بشید
2-حجم درایوی که انتی ویروس نصب هست حداقل 1gb باید خالی باشه
3-وقتی روی بروز رسانی در قسمت محافظت کلیک میکنید چه پیغامی میده دقیقا
4-درcmd با ااستفاده از دستور ping eps.update.amnpardaz.com مطمئن شوید که سرور آپدیت ما را ببیند .
5-در غیر این صورت یک بار با استفاده از آپدیت افلاین مشکل رفع میشود
[quote="pari"]با سلام و ممنونم بخاطره پاسخگوییتون
مواردی رو که گفتین چک کردم و درست بودن.موقع زدن دکمه آپدیت چند ثانیه میره تو حالت آپدیت شدن ولی دانلودی صورت نمیگیره و روی دکمه آپدیتم نوشته :پایگاه امضا 2 روز پیش.
هیچ پیغامی نمیده فقط عمل آپدیت رو [ATTACH=CONFIG]532[/ATTACH]ام نمیده[/QUOTE]
منم همین مشکل رو دارم. قبلا دیده بودم اینجوری شده بود که شنبه که شرکت باز شد، درستش کردن. الان آنتی ویروستون احتمالا آپدیت هست و فقط اشتباها میزنه 2 روز قبل که اطمینان دارم شنبه که کارمندای شرکت بیان درست میشه و میزنه بروز است.(قبلا هم چند بار اینطوری شده بود خیلی وقت پیشا)
تو این چند سالی که از پادویش استفاده میکنم 2 یا 3 بار اینطوری شده بود که تعطیلات آخر هفته که تموم شد، درست شد.
مواردی رو که گفتین چک کردم و درست بودن.موقع زدن دکمه آپدیت چند ثانیه میره تو حالت آپدیت شدن ولی دانلودی صورت نمیگیره و روی دکمه آپدیتم نوشته :پایگاه امضا 2 روز پیش.
هیچ پیغامی نمیده فقط عمل آپدیت رو [ATTACH=CONFIG]532[/ATTACH]ام نمیده[/QUOTE]
منم همین مشکل رو دارم. قبلا دیده بودم اینجوری شده بود که شنبه که شرکت باز شد، درستش کردن. الان آنتی ویروستون احتمالا آپدیت هست و فقط اشتباها میزنه 2 روز قبل که اطمینان دارم شنبه که کارمندای شرکت بیان درست میشه و میزنه بروز است.(قبلا هم چند بار اینطوری شده بود خیلی وقت پیشا)
تو این چند سالی که از پادویش استفاده میکنم 2 یا 3 بار اینطوری شده بود که تعطیلات آخر هفته که تموم شد، درست شد.