با سلام بسته پادویش شامل سه برنامه : امنیت پیشرفته ضد باج گیر وپادویش اندرویدی رو از طریق سایت خریداری کردیم ولینک دانلود اون هم در صورت حساب آمد پس از دانلود فقط آنتی ویروس امنیت پیشرفته نصب می شه وخبری از فایهای ضد باج گیر و اندرویدی نیست با سریال امنیت پیشرفته هم نتوانستیم ضد باج گیررو نصب کنیم لطفا دوستان راهنمایی کنند
بهتر نیست پس از خرید هربسته . نرم افزار های آن پکیج بصورت جداگانه بشکل زیپ شده دانلود شود مثلا دربسته خریداری شده بالا بهتربود هرسه فایل بشکل جداگانه دریک فایل زیپ قابل دانلود باشد با تشکر
فعال سازی بسته پادویش (امنیت پیشرفته+ضدباجگیر+ پادویش اندرویدی)
-
سلام
دوست عزیز نگران نباشید. من هم خریداری کردم همینطور است و علت هم این است که روال به این صورت است که همان لحظه سریال پادویش را برای شما نمایش میدهد و تا 24 ساعت بعد(در روز اداری) آن دو سریال دیگر(مربوط به آنتی کریپتو و نسخه اندرویدی) را برای شما ارسال خواهند کرد.
در واقع مکانیزم ارسال لایسنس نسخه اندپوینت، اتوماتیک و دو سریال دیگر در روز اداری است.
پس با توجه به اینکه فردا روز تعطیل نیست و بخش اداری هستند، احتمالا لایسنس شما برای آن دو محصول دیگر به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
دوست عزیز نگران نباشید. من هم خریداری کردم همینطور است و علت هم این است که روال به این صورت است که همان لحظه سریال پادویش را برای شما نمایش میدهد و تا 24 ساعت بعد(در روز اداری) آن دو سریال دیگر(مربوط به آنتی کریپتو و نسخه اندرویدی) را برای شما ارسال خواهند کرد.
در واقع مکانیزم ارسال لایسنس نسخه اندپوینت، اتوماتیک و دو سریال دیگر در روز اداری است.
پس با توجه به اینکه فردا روز تعطیل نیست و بخش اداری هستند، احتمالا لایسنس شما برای آن دو محصول دیگر به ایمیل شما ارسال خواهد شد.