حمایت عملی از پادویش

hosseini

پست توسط hosseini » سه‌شنبه ژانویه 19, 2016 1:34 pm

سلام به همه دوستان عزیز

خیلی ممنون از اظهار محبت همه دوستان
همینطور که دیدید اتفاق نظر واحدی برای اینکه کدام کار بهتره انجام بشه وجود ندارد.. ما دنبال کسب حداکثر پیشنهادات هستیم تا بتونیم به یک تصمیم مشترک برسیم.

فعلا درخواست بنده از همه دوستان پادویش این است که تا جاییکه براتون امکان داره از تبلیغ زبانی و سایر روش های مستقیم و حضوری حداکثر استفاده بشه، همچنین کار بسیار خوبی که دوستمون در به اشتراک گذاری پادویش در سایت خودشون کردند بسیار مفید است.
ما هم ان شالله به زودی تبلیغات عمومی و گسترده تر پادویش را در رسانه ها شروع می کنیم و سعی می کنیم که با تولید نسخه های جدیدتر و با امکانات بیشتر و رقابتی جای پادویش را در بازار باز کنیم.
ویژگی مقابله با نرم افزار های باج گیر مهمترین ویژگی نسخه بعدی است که دوستان می توانند روی آن از الان تبلیغ کنند.
(البته ویژگی مقابله با بدافزارهای فلش دیسک همچنان مزیت رقابتی بسیار جذابی است که در تمام نسخ فعلی هم وجود دارد)

با تشکر
عباس حسینی
مدیر عامل
نرم افزاری امن پرداز

00azmforum

پست توسط 00azmforum » چهارشنبه ژانویه 20, 2016 7:56 am

با سلام و تشکر مجدد
از هفته آینده ترم جدید دانشگاهمون شروع میشه. می خوام به عنوان قدم دوم در راه حمایت عملی از پادویش، اجازه نصب یه تابلو یا بنر تبلیغاتی در مورد پادویش رو بگیرم. امیدوارم مسئول مربوطه دانشگاه اجازه بدن. براتون آرزوی سربلندی دارم.
اگر انجام شد ازش عکس می گیرم و اینجا میزارم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه ژانویه 20, 2016 10:24 am

[quote="00azmforum"]با سلام و تشکر مجدد
از هفته آینده ترم جدید دانشگاهمون شروع میشه. می خوام به عنوان قدم دوم در راه حمایت عملی از پادویش، اجازه نصب یه تابلو یا بنر تبلیغاتی در مورد پادویش رو بگیرم. امیدوارم مسئول مربوطه دانشگاه اجازه بدن. براتون آرزوی سربلندی دارم.
اگر انجام شد ازش عکس می گیرم و اینجا میزارم.
[/QUOTE]

این تلاش شما بسیار با ارزش است اما تقاضا میکنم منتظر بمانید تا نسخه جدید ارائه شود و بعد تبلیغات را اینچنین گسترده کنید. احتمالا درنسخه جدید مشکلاتی برطرف شده باشد که بهتر است در اولین تست توسط کاربران کیفیت بالای آن مشخص شود.

البته این نظر شخصی من است و ربطی به شرکت امن پرداز ندارد. شاید آنها نظر دیگری داشته باشند و تلاش برای تبلیغ نسخه قبلی را هم درست بدانند.

sasha199098

پست توسط sasha199098 » جمعه ژانویه 22, 2016 12:19 am

با سلام خدمت جناب حسینی
اینجانب مسئول یک فروشگاه و تعمیرگاه مطرح در یکی از شهرستان های کشور عزیزمان هستم
چند سال قبل بود که با پادویش آشنا شدم و مدت کوتاهی اقدام به نصبش بر روی سیستم خودم کردم ولی به دلیل نتایج مایوس کننده ای که در آن موقع از آن تست گرفتم حذف و فراموشش کردم تا چند ماه قبل که دوباره با خودم گفتم یه سری به پادویش بزنم ببینم باگ هاشو درست کرده یا نه و ایندفعه که نصب کردم در کمال شگفتی مشاهده کردم که کارهای زیادی بر روی پادویش انجام شده و قابل اعتنا شده است
از اینرو پس از چند روز از مهلت تست اقدام به خرید لایسنس برای خودم کردم و به همکارانم گفتم که از این پس پادویش رایگان بر روی همه لپ تاپ ها و پی سی ها نصب کنند
چندین بار تصمیم داشته ام عوض آنتی ویروس شید اقدام به خرید آنتی ویروس پادویش کنم ولی با جستجو و تامل پی بردم متاسفانه فعلا با آنتی ویروس پادویش نمی شود فروش تجاری انجام داد
دلایل آن را تقدیم حضورتان میکنم.
1- ناشناخته بودن آنتی ویروس به لحاظ ضعف مفرط در تبلیغات
2- سنگین بودن و رم خور زیاد آن که در سیستم های قدیمی آزار دهنده است
3- نسخه رایگان و نسخه پولی تفاوت های قابل ملاحظه ای برای ترغیب کاربران معمولی جهت خرید نسخه پولی ندارند و روش های بازاریابی بر روی اکثر این مشتریان بی نتیجه است
4- اگرچه قیمت فعلی آنتی ویروس شما منصفانه است ولی برای کاربران مبتدی شید شناخته شده تر و ارزان تر در می آید.
5- فید نبودن پنجره ها و حالت اسلاید آمدنشان و مسیج باکس های متعدد کمی غیر حرفه ای هستند و کاربر تصور آنتی ویروسی مبتدی و ناکارامد خواهد داشت (البته من تست های متعددی بر روی آنتی ویروس شما کرده ام و نتایج مناسبی گرفته ام)
6- سیاست شما در اعطای نمایندگی انحصاری در شهرستان ها ناکارآمد است و باعث کاهش فروش و مشارکت فروشگاه ها می شود ، چون همه چیز بستگی به میزان فعالیت نماینده انحصاری شما دارد، در این مورد شرکت ما آمادگی دارد در صورت تجدید نظر شما در قبال این سیاست ، با افتخار یکی از نمایندگان رسمی شما شود.
با سپاس از توجهتان

hosseini

پست توسط hosseini » جمعه ژانویه 22, 2016 12:41 am

--- ویرایش شده ---

[quote="sasha199098"]با سلام خدمت جناب حسینی
اینجانب مسئول یک فروشگاه و تعمیرگاه مطرح در یکی از شهرستان های کشور عزیزمان هستم
چند سال قبل بود که با پادویش آشنا شدم و مدت کوتاهی اقدام به نصبش بر روی سیستم خودم کردم ولی به دلیل نتایج مایوس کننده ای که در آن موقع از آن تست گرفتم حذف و فراموشش کردم تا چند ماه قبل که دوباره با خودم گفتم یه سری به پادویش بزنم ببینم باگ هاشو درست کرده یا نه و ایندفعه که نصب کردم در کمال شگفتی مشاهده کردم که کارهای زیادی بر روی پادویش انجام شده و قابل اعتنا شده است
از اینرو پس از چند روز از مهلت تست اقدام به خرید لایسنس برای خودم کردم و به همکارانم گفتم که از این پس پادویش رایگان بر روی همه لپ تاپ ها و پی سی ها نصب کنند
چندین بار تصمیم داشته ام عوض آنتی ویروس شید اقدام به خرید آنتی ویروس پادویش کنم ولی با جستجو و تامل پی بردم متاسفانه فعلا با آنتی ویروس پادویش نمی شود فروش تجاری انجام داد
دلایل آن را تقدیم حضورتان میکنم.
1- ناشناخته بودن آنتی ویروس به لحاظ ضعف مفرط در تبلیغات
2- سنگین بودن و رم خور زیاد آن که در سیستم های قدیمی آزار دهنده است
3- نسخه رایگان و نسخه پولی تفاوت های قابل ملاحظه ای برای ترغیب کاربران معمولی جهت خرید نسخه پولی ندارند و روش های بازاریابی بر روی اکثر این مشتریان بی نتیجه است
4- اگرچه قیمت فعلی آنتی ویروس شما منصفانه است ولی برای کاربران مبتدی شید شناخته شده تر و ارزان تر در می آید.
5- فید نبودن پنجره ها و حالت اسلاید آمدنشان و مسیج باکس های متعدد کمی غیر حرفه ای هستند و کاربر تصور آنتی ویروسی مبتدی و ناکارامد خواهد داشت (البته من تست های متعددی بر روی آنتی ویروس شما کرده ام و نتایج مناسبی گرفته ام)
6- سیاست شما در اعطای نمایندگی انحصاری در شهرستان ها ناکارآمد است و باعث کاهش فروش و مشارکت فروشگاه ها می شود ، چون همه چیز بستگی به میزان فعالیت نماینده انحصاری شما دارد، در این مورد شرکت ما آمادگی دارد در صورت تجدید نظر شما در قبال این سیاست ، با افتخار یکی از نمایندگان رسمی شما شود.
با سپاس از توجهتان
[/QUOTE]

سلام
خیلی ممنون از مطالب و نقد منصفانه شما
لطفا اطلاعات شخصی و جزییات دقیق مشکلات را به آقای نفیسی خصوصی پیام بدید تا ترتیب یک جلسه حضوری برای پیگیری و رفع مشکلات داده شود.
با تشکر

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » یک‌شنبه ژانویه 24, 2016 11:05 pm

سلام فکر کنم من جز اولین نفراتی هستم که برای تست نسخه بتا ایمیل فرستادم :o امیدوارم عالی باشه و نسخه اندرویدتون هم همین الان دانلود می کنم هنوز فکر نکنم بیشتر از چند دقیقه از انتشار خبرش گذشته باشه
من یه متن هم اماده کردم در مورد انتی ویروس ها و معرفی پادویش و در تمام گرو های تلگرام فرستادم و توصیه کردم به بقیه که حداقل برای حمایت از این محصول ایرانی این متن رو به اشتراک بزارن فکر کنم اقدام خوبی باشه اینا تنها کارایی بودن که فعلا می تونستم انجام بدم امیدوارم موثر باشه

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه ژانویه 25, 2016 1:33 pm

من درخواست نسخه بتا رو فرستادم ولی فعلا لینک دانلود ارسال نشده

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » دوشنبه ژانویه 25, 2016 7:08 pm

منم فرستادم چرا ارسال نمی کنید راستی اگه میشه متن خارجی خبر را که در مورد ضده رمز نوشتید را بدید می خوام بزارم تو انجمن های خارجی

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه ژانویه 27, 2016 1:55 pm

سلام
لینک همراه با توضیحات برای همه دوستانی که ایمیل زده بودند ارسال شد.
لطفا قبل از نصب حتما نکات ارسال شده را مطالعه بفرمایید.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه ژانویه 27, 2016 2:01 pm

[quote="بابک خرمدین"]منم فرستادم چرا ارسال نمی کنید راستی اگه میشه متن خارجی خبر را که در مورد ضده رمز نوشتید را بدید می خوام بزارم تو انجمن های خارجی[/QUOTE]
سلام
فکر کنم بهتره صبر کنید تست بتا تموم بشه بعد برویم سراغ فروم‌های خارجی

قفل شده

بازگشت به “پاسخ به سوالات عمومی”