تایپیک جامع پیشنهاد ها

نمایه کاربر
Meysam

تایپیک جامع پیشنهاد ها

پست توسط Meysam » یک‌شنبه سپتامبر 29, 2013 3:40 pm

سلام اول این تایپیک رو زدم که پیشنهاد هایی که دارنی رواینجا بیان کنین
اگه چنین تایپیکی دارنی بگین یا جاش خوب نیست منتقل کنین

1.به کلیک راست روی ایکون انتی ویروس گزینه اپدیت رو اضافه کنید
2.زیان انگلیسی رو اضافه کنید
3.یه راهنما بدید که چجوری حداکثر قدرت میشه انتی ویروس رو گزاشت
4.چند تا اسکین شیک براش طراحی کنید که بعدا بدین بیرون یعنی از الان به فکرش باشین

--- ویرایش شده ---

یه پیشنهاد دیگه
حالت بازی اضافه بشه یا اگه هست بگین چجوری فعالش کنم

pedram_01

پست توسط pedram_01 » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 2:50 am

منم یک پیشنهاد دارم پادویش خیلی ضعیف تر از انتی های خارجی هست در شناسایی ویروس برای همین پیشنهاد میکنم قابلیت سندباکس رو به پادویش اضافه کنید

نمایه کاربر
Meysam

پست توسط Meysam » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 4:40 pm

یه پیشنهاد دیگه فایروال اضافه کنید:|

pedram_01

پست توسط pedram_01 » سه‌شنبه اکتبر 01, 2013 3:39 am

[quote="Meysam"]یه پیشنهاد دیگه فایروال اضافه کنید:|[/QUOTE]

اینو تو نسخه پولی اضافه میکنند.

.AraMesh.

پست توسط .AraMesh. » شنبه نوامبر 09, 2013 1:23 pm

سلام" روز همگی بخیر.
میگم بذارید اتفاقا پادویش چند صباحی با زبون خودمون باشه تا وقتی ب امید خدا اسم در کرد ، اونطرف آبیا خودشون بیاند درخواست بدن ک انگلیسی هم بدین. واااالا مگه ما به ناد32 یا بیت دفندر و ... میگیم چرا فارسی نمیدین بیرون؟ بذارید قبول کنند ک باید فارسی یاد بگیرند مثل ماها ک بخاطر فارسی نبودن خیلی از برنامه ها میریم زبان غیر بومی یاد میگیریم/ سیاست داشته باشید با با :rolleyes:
حالا پیشنهادات خودم ایناست :
بیاید تمام ابزار و ادوات ترمیم سیستم یا همون خنثی سازی آثار ثانویه بدافزارها مثل : ترمیم رجیستری ، فولدر آپشن، تسک منیجر، و و و و.. رو توی یه جای مجزا تعبیه کنید. همچین کاری اگه بشه این آنتی رو تقریبا با همه آنتی های دیگه متمایز میکنه و میتونه امتیاز خوبی کسب کنه.
راستی اینجــــــا هم بیاید

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه نوامبر 10, 2013 2:35 pm

[quote=".AraMesh."]سلام" روز همگی بخیر.
میگم بذارید اتفاقا پادویش چند صباحی با زبون خودمون باشه تا وقتی ب امید خدا اسم در کرد ، اونطرف آبیا خودشون بیاند درخواست بدن ک انگلیسی هم بدین. واااالا مگه ما به ناد32 یا بیت دفندر و ... میگیم چرا فارسی نمیدین بیرون؟ بذارید قبول کنند ک باید فارسی یاد بگیرند مثل ماها ک بخاطر فارسی نبودن خیلی از برنامه ها میریم زبان غیر بومی یاد میگیریم/ سیاست داشته باشید با با :rolleyes:
حالا پیشنهادات خودم ایناست :
بیاید تمام ابزار و ادوات ترمیم سیستم یا همون خنثی سازی آثار ثانویه بدافزارها مثل : ترمیم رجیستری ، فولدر آپشن، تسک منیجر، و و و و.. رو توی یه جای مجزا تعبیه کنید. همچین کاری اگه بشه این آنتی رو تقریبا با همه آنتی های دیگه متمایز میکنه و میتونه امتیاز خوبی کسب کنه.
راستی اینجــــــا هم بیاید
[/QUOTE]
سلام
دادن نسخه زبان انگلیسی البته ضروری است و کاری به این کارها هم نداره :)
پیشنهاد افزودن ابزارهای ترمیم سیستم پیشنهاد جالبی است و برای بررسی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
متشکریم

نمایه کاربر
Meysam

پست توسط Meysam » پنج‌شنبه ژانویه 02, 2014 2:30 pm

سلام
اضافه شدن تست 30روزه
یعنی من میخوام مثلا اینترنت سکوریتی پادویش رو تست کنم نمیخوام همین اول بخرم باید چه کنم؟
اصلا این قابلیت رو داره؟
لطفا هرچه سریعتر نسخه انگلیسی بدید و در تست ها شکرت کنید متشکر چون با اینکار قدرت انتی ویروس رو ثابت میکنین
درضمن روی رفتار شناسی انتی ویروس کار کنین

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه ژانویه 02, 2014 2:43 pm

سلام

بله. امکان تست ۳۰ روزه اخیرا به سایت اضافه شده است. می‌توانید نسخه‌های عرضه شده (یعنی تجاری و امنیت پیشرفته) را با گرفتن سریال از سایت تست کنید.
نسخه امنیت اینترنت هنوز عرضه نشده است و از این جهت امکان خرید یا تست آن وجود ندارد.

در مورد سایر پیشنهادهای شما هم، چشم. مشغول کار هستیم. :)

.AraMesh.

پست توسط .AraMesh. » یک‌شنبه ژانویه 05, 2014 7:55 pm

سلاااااااام خدمت جناب مهندس. آقا خداقوت :)
یه مورد جدیدی دیشب قبل از خواب به ذهنم خطور کرد. قول بدبد نخندیداااااا. باشه؟؟ :confused:
میشه پادویش حرفم بزنه؟؟
راهنمایی کنه
گزارش پاکسازی یا رصد شدن بدافزار بده
توروخدا مسخره نکنیدا. این فقط ذهن یک ایرانیه. یه ایده هستش
میدونم حتما میگید فایل صوتیش میاد رو حجم اصلی برنامه و ... اما میشه به طور مجزا برای دریافتش قرار داده بشه تا هر کس بخواد داشته باشدش.
البته باید هوشمند باشه برای مواقع غیر مترقبه
جذابیت پادویشم صدچندان میشه
یه هویی میبینید میاد درد دل میکنه باهامون از بدافزارا میگه، بلاهایی ک سرشون آورده و... :rolleyes: ;) فانتزی شد این آخریه

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه ژانویه 05, 2014 8:59 pm

[quote=".AraMesh."]سلاااااااام خدمت جناب مهندس. آقا خداقوت :)
یه مورد جدیدی دیشب قبل از خواب به ذهنم خطور کرد. قول بدبد نخندیداااااا. باشه؟؟ :confused:
میشه پادویش حرفم بزنه؟؟
راهنمایی کنه
گزارش پاکسازی یا رصد شدن بدافزار بده
توروخدا مسخره نکنیدا. این فقط ذهن یک ایرانیه. یه ایده هستش
میدونم حتما میگید فایل صوتیش میاد رو حجم اصلی برنامه و ... اما میشه به طور مجزا برای دریافتش قرار داده بشه تا هر کس بخواد داشته باشدش.
البته باید هوشمند باشه برای مواقع غیر مترقبه
جذابیت پادویشم صدچندان میشه
یه هویی میبینید میاد درد دل میکنه باهامون از بدافزارا میگه، بلاهایی ک سرشون آورده و... :rolleyes: ;) فانتزی شد این آخریه
[/QUOTE]

اجازه بدید. پادویش بیش از اینکه به امکان درد دل با ما نیاز داشته باشه!! به تصحیح هوش مصنوعی نیاز داره که در حال حاضر با مشکل مواجه هست ولی اگر مسئولان پادویش تلاش کنند به نظر می رسد آینده خوبی در انتظار آن است.

قفل شده

بازگشت به “درخواست امکانات جدید”