دریافت دو بروز رسانی برون خطی ضد بدافزار پادویش

قفل شده
رضا

دریافت دو بروز رسانی برون خطی ضد بدافزار پادویش

پست توسط رضا » سه‌شنبه ژوئن 24, 2014 2:40 pm

با سلام.پیشنهاد می کنم دو بروزرسانی برون خطی در تارنمای ضد بدافزار پادویش قرار دهید که یکی مربوط به پایگاه امضا همان روز و دیگری مربوط به کل پایگاه امضا باشد تا کاربران هر کدام را که نیاز دارند دریافت کنند. با سپاس.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه ژوئن 26, 2014 12:57 pm

سلام
اگر به دنبال روش بروزرسانی آف‌لاین با هزینه کم هستید؛ شاید روشی که در این تاپیک نوشته‌ام به کار شما بیاید.

رضا

پست توسط رضا » پنج‌شنبه ژوئن 26, 2014 1:35 pm

[quote="Naficy"]سلام
اگر به دنبال روش بروزرسانی آف‌لاین با هزینه کم هستید؛ شاید روشی که در این تاپیک نوشته‌ام به کار شما بیاید.[/QUOTE]

سلام . مقصود من این است که کسانی که به روش برون خطی بروز رسانی می کنند لازم نیست کل پایگاه امضا رابا حجم زباد دریافت کنند . بلکه بهتر است در قسمت دریافت بروزرسانی ها بروز رسانی مخصوص همان روز هم باشد.

برای مثال کسی که تا تاریخ 1393.4.4 بروزرسانی کرده لازم نیست که برای بروزرسانی فردا کل پایگاه امضا را تا تاریخ 1393.4.5 دریافت کند بلکه بهتر است که فقط بروز رسانی تاریخ 1393.4.5 رادریافت کند تا حجم بروز رسانی برای او کم باشد.

یعنی در کنار دریافت کل پایگاه امضا ، بروزرسانی همان روز هم در تارنمای پادویش قرار داده شود و کاربر هر کدام را که نیاز دارد دریافت کند

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه ژوئن 26, 2014 2:12 pm

سلام

بله متوجه پیشنهاد شما و مزایای آن هستم؛ ولی تقسیم پایگاه امضا به دو بخش روزانه و کل، در حال حاضر امکان پذیر نیست.
به علاوه روش پیشنهادی شما فقط برای کاربرانی قابل استفاده است که دقیقا هر روز فایل پایگاه امضای آن روز را دانلود کنند. اگر کاربری یک آپدیت را از دست بدهد مجبور به دانلود کل پایگاه امضا خواهد بود.
موضوع دیگری که عمل به پیشنهاد شما را پیچیده‌تر می‌کند، این است که با توجه به اینکه آپدیت‌های ما روزی یکبار نیست، بلکه روزی دو بار انجام می‌شود، و حتی گاهی بیشتر از روزی دو بار؛ در واقع چیزی به نام «پایگاه امضای امروز» وجود ندارد و در یک روز نسخه‌های متفاوتی از پایگاه امضا داریم.

با توجه به تمام این توضیحات؛ یک روش ساده‌تر و در دسترس وجود دارد که می توانید از خود ضدویروس به عنوان دانلود بروزرسانی پایگاه امضا استفاده کنید.
در این روش همه‌ی کارها به صورت اتوماتیک انجام می‌شود، حجم دانلود همواره پایین است، و نیازی به نگرانی در مورد از دست دادن امضای یک روز یا تعدد امضاهای هر روز وجود نخواهد داشت.

یعنی - به زعم من - تقریبا تمامی مزایای پیشنهاد شما را به علاوه چند مزیت دیگر در پی دارد و همین الان نیز در دسترس است. نظر شما چیست؟

رضا

پست توسط رضا » پنج‌شنبه ژوئن 26, 2014 2:27 pm

[quote="Naficy"]سلام

بله متوجه پیشنهاد شما و مزایای آن هستم؛ ولی تقسیم پایگاه امضا به دو بخش روزانه و کل، در حال حاضر امکان پذیر نیست.
به علاوه روش پیشنهادی شما فقط برای کاربرانی قابل استفاده است که دقیقا هر روز فایل پایگاه امضای آن روز را دانلود کنند. اگر کاربری یک آپدیت را از دست بدهد مجبور به دانلود کل پایگاه امضا خواهد بود.
موضوع دیگری که عمل به پیشنهاد شما را پیچیده‌تر می‌کند، این است که با توجه به اینکه آپدیت‌های ما روزی یکبار نیست، بلکه روزی دو بار انجام می‌شود، و حتی گاهی بیشتر از روزی دو بار؛ در واقع چیزی به نام «پایگاه امضای امروز» وجود ندارد و در یک روز نسخه‌های متفاوتی از پایگاه امضا داریم.

با توجه به تمام این توضیحات؛ یک روش ساده‌تر و در دسترس وجود دارد که می توانید از خود ضدویروس به عنوان دانلود بروزرسانی پایگاه امضا استفاده کنید.
در این روش همه‌ی کارها به صورت اتوماتیک انجام می‌شود، حجم دانلود همواره پایین است، و نیازی به نگرانی در مورد از دست دادن امضای یک روز یا تعدد امضاهای هر روز وجود نخواهد داشت.

یعنی - به زعم من - تقریبا تمامی مزایای پیشنهاد شما را به علاوه چند مزیت دیگر در پی دارد و همین الان نیز در دسترس است. نظر شما چیست؟[/QUOTE]

سلام . روش شما بسیار خوب است ولی اگر کسی که هر روز به روش برون خطی بروزرسانی می کند مجبور است هر روز کل پایگاه امضا را دریافت کند که حجم زیادی است.در ضمن یک نشانه ای یا شماره برای پرونده بروز رسانی قرار دهید تا کسی نمی داند این پرونده بروزرسانی برای چه روزی است قبل بروزرسانی متوجه آن شود.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه ژولای 05, 2014 9:27 pm

[quote="رضا"]سلام . روش شما بسیار خوب است ولی اگر کسی که هر روز به روش برون خطی بروزرسانی می کند مجبور است هر روز کل پایگاه امضا را دریافت کند که حجم زیادی است.در ضمن یک نشانه ای یا شماره برای پرونده بروز رسانی قرار دهید تا کسی نمی داند این پرونده بروزرسانی برای چه روزی است قبل بروزرسانی متوجه آن شود.[/QUOTE]
سلام
روشی که اشاره کردم دقیقا مخصوص کسانی است که قصد بروزرسانی غیربرخط دارند؛ و نمی‌خواهند هربار کل پایگاه امضا را دانلود کنند.

قراردادن نشانه برای پرونده بروزرسانی ایده خوبی است ولی فکر می‌کنم متاسفانه گذاشتن آن چندان ساده نباشد. چرا که نمی‌توان از اسم فایل برای این کار استفاده کرد (نسخ مختلف ضدویروس به اسم حساس هستند) و هر روش دیگری برای این کار نیازمند پیاده‌سازی‌های خاص خود است. البته معمولا تاریخ خود فایل (که به صورت پیش‌فرض همان تاریخ دانلود آن است) نشانه بدی نیست.
با این حال مساله را به بک لاگ توسعه منتقل خواهم نمود.

قفل شده

بازگشت به “درخواست امکانات جدید”