پیشنهاد های من

قفل شده
pedram_01

پیشنهاد های من

پست توسط pedram_01 » یک‌شنبه مارس 22, 2015 1:15 am

سلام . من تمام پیشنهاد هامو اینجا میزارم امیدوارم ک بتونم انتی ک ازش استفاده میکنم امکاناتی ک میخوام داشته باشه .

سه پیشنهاد درباره قرنطینه دارم و خیلی دوس دارم اینارو تو انتی ویروسم ببینم ! اضافه کردن استثنا در قرنطینه . مثلا یه فایلی به قرنطینه رفت بعد ما باید اونو برگردونیم و بریم تو تنضیمات وووو تا تولیست استثنا قرارش بدیم . خب تو قرنطینه بشه رو فایل مورد نظر کلیک راست کنیم و کمال خوشحالی ببینم نوشته شده باشه بازگرداندن فایل و استثنا کردن .

2_ بروز شدن قرنطینه ! یعنی چی ؟ الان یک فایل سالم من ویروس شناخته شد!! و رفت قرنطینه ! خب منم کاربر واقعا مبتدی . وقتی تو اپدیت بعدی اون فایل دیگه ویروس نبود . من چ میدونم، فک میکنم ویروسه میرم تو قرنطینه و اون فایلو پاک میکنم !!

ولی درصورتی ک قرنطینه باید خودش بعد بروز رسانی اون فایلو بزاره سرجاش .

3- ارسال فایل از قرنطینه به صورت مستقیم به ازمایشگاه شما .

. این فقط کم بود های قسمت قرنطینه بود ! کلی پیشنهاد دیگه دارم ! حالا باشه بعدا

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه مارس 22, 2015 1:26 am

[quote="pedram_01"]سلام . من تمام پیشنهاد هامو اینجا میزارم امیدوارم ک بتونم انتی ک ازش استفاده میکنم امکاناتی ک میخوام داشته باشه .

سه پیشنهاد درباره قرنطینه دارم و خیلی دوس دارم اینارو تو انتی ویروسم ببینم ! اضافه کردن استثنا در قرنطینه . مثلا یه فایلی به قرنطینه رفت بعد ما باید اونو برگردونیم و بریم تو تنضیمات وووو تا تولیست استثنا قرارش بدیم . خب تو قرنطینه بشه رو فایل مورد نظر کلیک راست کنیم و کمال خوشحالی ببینم نوشته شده باشه بازگرداندن فایل و استثنا کردن .

2_ بروز شدن قرنطینه ! یعنی چی ؟ الان یک فایل سالم من ویروس شناخته شد!! و رفت قرنطینه ! خب منم کاربر واقعا مبتدی . وقتی تو اپدیت بعدی اون فایل دیگه ویروس نبود . من چ میدونم، فک میکنم ویروسه میرم تو قرنطینه و اون فایلو پاک میکنم !!

ولی درصورتی ک قرنطینه باید خودش بعد بروز رسانی اون فایلو بزاره سرجاش .

3- ارسال فایل از قرنطینه به صورت مستقیم به ازمایشگاه شما .

. این فقط کم بود های قسمت قرنطینه بود ! کلی پیشنهاد دیگه دارم ! حالا باشه بعدا[/QUOTE]

آفرین. عالی بود. منم قبلا این موارد را خواسته بودم و البته این را هم بگویم که پادویش به سرعت در حال پیشرفت است. واقعا پیشرفتی با این سرعت واقعا حیرت انگیز است. امیدوارم این موارد که هم درخواستی شما و هم درخواست من است در آینده اضافه شود.

pedram_01

پست توسط pedram_01 » یک‌شنبه مارس 22, 2015 2:39 am

سه پیشنهاد دیگر .
1_ وقتی از بیرون بخوان نفوذ کنن پادویش دوتا پیشنهاد جلوی ما میزاره یک واسه همیشه مسدود . دو واسه همیشه مجاز !

[IMG]http://8pic.ir/images/p9rwrkf5n0v0jzkklfzo.png[/IMG]

دو گذینه دیگه هم باید اضافه بشه . این یک بار مجاز . این یه بار مسدود . ک مثلا من الان به طرف اجازه دادم کارش رو رسید از کامپیوترم رفت بیرون . 2 دقیقه بعد دوباره خواست وارد شه . پادویش دوباره بپرسه و ازم اجازه بخواد

2_ وقتی ویروسی رو شناسایی میکنه حالا چ با نگهبان چ پویشگر . بگه ک با چی وروس رو شناخته ؟ ابر ؟ هوش مصنوعی ؟ پیاگاه امضا ؟

یا میتونه هر نوع شناختی رنگ مخصوص به خودش رو داشته باشه . مثلا قرمز پایگاه امضا باشه . سبز هوش مصنوعی . ابی ابر

3_ حالت نیمه اتوماتیک بازی ! در تنظیمات برای حالت بازی یک چیزی قرار بدید ک کاربر از قبل مشخص کنه تو چ بازی هایی پادویش اتومات بره رو حالت بازی . مثلا من بازی pes و fifa و... دارم . واسه هر بار بازی باید قیافه پادویش رو ببینم بزارمش رو حالت بازی باز از بازی امدم بیرون باز باید برم تو پادویش از حالت بازی درش بیارم . خب چ کاریه . من به پادویش دوتا بازیمو میشناسونم و هروقت رفتم تو بازی pes خودش میره سر حالت بازی هر وقت امدم بیرون خودش از حالت بازی در میاد .

pedram_01

پست توسط pedram_01 » یک‌شنبه مارس 22, 2015 2:57 am

[quote="saman"]آفرین. عالی بود. منم قبلا این موارد را خواسته بودم و البته این را هم بگویم که پادویش به سرعت در حال پیشرفت است. واقعا پیشرفتی با این سرعت واقعا حیرت انگیز است. امیدوارم این موارد که هم درخواستی شما و هم درخواست من است در آینده اضافه شود.[/QUOTE]

سلام . اخه واقعا در قسمت قرنطینه ضعف داره . و هیچ توجهی به این قسمت ک یکی از مهم ترین قسمت های انتی هست نمیکنن . منم چون دیدم واقعا دارن پیشرفت میکنن و پشتیبانی خوبی هم دارن از انتی های خارجی مخصوصا اون بیت عزیز، دل کندم و اینو خریدم . حالا ک خریدم اینا هم ک تقریبا به حرف کاربرانشون گوش میکنن . پ با پیشنهاد هام به اون انتی ک میتونه دلم رو ببره برسم !

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه مارس 22, 2015 4:27 pm

سلام

از پیشنهادهای بسیار خوب شما متشکریم.
حتما تلاش می‌کنیم این موارد را در نسخه یا نسخه‌های بعدی بگنجانیم.

در دو مورد به نظرم نیاز به توضیح هست:

۱- در مورد گزینه‌های دیگر برای فایروال: در حال حاضر نحوه کار فایروال به این صورت است که اتصال را بلوکه کرده و در واقع جهت اتصال‌های بعدی از شما سوال می‌پرسد. یعنی هنگامی که پیام نشان داده می‌شود تصمیم برای اتصال گرفته شده است. (این مساله با دقت در متن پیام نیز مشخص است: «دیوار آتش مانع برقراری ارتباط از شبکه شد»)

۲- روش‌های تشخیص مختلف توسط نام از یکدیگر جدا می‌شوند.
هنگامی که نام بدافزار با عبارت Cloud: شروع شود این بدافزار توسط پویشگر بلادرنگ ابری تشخیص داده شده است.
زمانی که نام بدافزار با PUA یا HEUR شروع می‌شود یا به صورت دو بخشی (مثل Virus.gen و Worm.gen) باشد نشانگر تشخیص موتور هوشمند است.
در غیر از این موارد تشخیص توسط پایگاه امضا انجام شده است.

بازهم متشکرم و موفق باشید

pedram_01

پست توسط pedram_01 » یک‌شنبه مارس 22, 2015 5:42 pm

[quote="Naficy"]سلام

از پیشنهادهای بسیار خوب شما متشکریم.
حتما تلاش می‌کنیم این موارد را در نسخه یا نسخه‌های بعدی بگنجانیم.

در دو مورد به نظرم نیاز به توضیح هست:

۱- در مورد گزینه‌های دیگر برای فایروال: در حال حاضر نحوه کار فایروال به این صورت است که اتصال را بلوکه کرده و در واقع جهت اتصال‌های بعدی از شما سوال می‌پرسد. یعنی هنگامی که پیام نشان داده می‌شود تصمیم برای اتصال گرفته شده است. (این مساله با دقت در متن پیام نیز مشخص است: «دیوار آتش مانع برقراری ارتباط از شبکه شد»)

بازهم متشکرم و موفق باشید[/QUOTE]

اول تشکر کنم ک حتی زحمت کشیدید پیشنهاد های منو خوندید و بهش پاسخ دادید .
درسته واسه بار اول مانع میشه و سوال میکنه ولی وقتی روی گزینه ارتباط برقرار شود بزنیم . دیگه واسه دفعه بعد سوال نمیکنه و اون عمل کلا مجاز میشه !

قفل شده

بازگشت به “درخواست امکانات جدید”