اضافه شدن انتقال به قرنطینه

قفل شده
D-LINK

اضافه شدن انتقال به قرنطینه

پست توسط D-LINK » چهارشنبه دسامبر 24, 2014 12:43 am

با سلام خدمت شما ....همه ما میدونیم که اکثر کاربرای ایرانی از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنند در قسمت پویشگر قسمتی بنام انتقال به لیست استثنا من ندیدم شما فرض کنید پادویش یه بد افزار پیدا کنه وما انتخاب اولمون نادیده گرفتن باشه (بخاطر ترس از پاک شدن کرک وپچ توسط انتی ویروس و از کار افتادن نرم افزار) و اون فایل هم واقعا ویروس باشه چه اتفاقی میفته؟ یابر عکسش هم میتونه باشه انتخاب رو بذاریم روی پاکسازی یا حذف و اون وقته که فاتحه نرم افزارها خونده میشه ...........پیشنهاد من اینه که 1 پویشگر حالت پرسشی هم بهش اضافه بشه و در زمان پیدا کردن بدافزار از کاربر سوال کنه و ما 3 انتخاب داشته باشیم ا حذف 2 پاکسازی 3 افزودن برنامه به استثناعات .... با تشکر

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه دسامبر 26, 2014 8:21 pm

از سه تا مدیر کسی نیست جواب اینو بده چند روز میشه سوال پرسیده

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه دسامبر 27, 2014 9:36 pm

سلام
بابت تاخیر در پاسخ عذرخواهی می‌کنم.
در پادویش فایل‌هایی که تهدید تشخیص داده می‌شوند به دو دسته تقسیم می‌شود: ۱- بدافزار قطعی ۲- مشکوک
در مورد فایل‌های مشکوک، هم پویشگر و هم نگهبان رایانه قابلیت پرسش از کاربر دارند و تا کاربر عمل دلخواهش را انتخاب نکند، پیش‌فرض صرفا منع دسترسی است - یعنی اجازه اجرا نمی‌دهد، اما آن را حذف یا قرنطینه نمی‌کند.
در مورد بدافزارهای قطعی، از آنجاییکه ضدویروس مطمئن است که این فایل به سیستم صدمه می‌زند از کاربر سوال نپرسیده و خودش عمل پیش‌فرض را انجام می‌دهد. (البته کاربر می‌تواند عمل پیش‌فرض را در تنظیمات تغییر دهد)

معمولا کرک‌ها و مانند آن به صورت مشکوک گرفته می‌شوند، و از کاربر سوال پرسیده می‌شود. مگر اینکه واقعا کرک یک بدافزار باشد که در آن صورت با آن مقابله خواهد شد.
ضمن اینکه برای جلوگیری از حذف ناخواسته فایل‌های کاربر، قبل از انجام هر عملی، یک کپی از فایل در قرنطینه ذخیره می‌شود تا کاربر بتواند در صورت لزوم آن را بازگردانی کند.

با این اوصاف من پیشنهاد شما را در دو زمینه می‌بینم که می‌شود رویش فکر کرد:
۱- اضافه شدن امکان استثنا کردن یک فایل از داخل پویشگر (همانطور که در هشدارهای نگهبان این امکان هست)
۲- اضافه شدن امکان پرسش از کاربر در مورد بدافزارهای قطعی

درست متوجه شدم؟

D-LINK

پست توسط D-LINK » یک‌شنبه دسامبر 28, 2014 1:47 pm

بله ...خیلی ممنون از پاسخ هاتون

قفل شده

بازگشت به “درخواست امکانات جدید”