گزارش یک مشکل چند وجهی

قفل شده
LUMOSTR

گزارش یک مشکل چند وجهی

پست توسط LUMOSTR » چهارشنبه می 08, 2019 12:52 am

درود

M.Gilani
سلام وقت بخیر
میثم هستم تعمیرکار موبایل ...بنا به ذات کاری که انجام میدم نرم افزارهای کرک شده زیادی روی سیستم دارم ...
قبلا از کسپر استفاده میکردم تا اینکه لایسنسش به اتمام رسید و گفتم یه مدت از ویندوز دیفندر (روی ویندوز ۱۰) استفاده کنم تا باز تمدید کنم
متاسفانه ویندوز دیفندر زیادی قضیه رو شخصی میکنه و خیلی مواقع مجبور به ر اینستال برنامه هام میشدم
تا اینکه کلا یه مدت بیخیال فایروال و انتی ویروس شدم و همشونو غیرفعال کردم و سعی میکردم به روشهایی دیگه محافظت ایجاد کنم
واضحه که چندان موفق نبودم :smile:
خیلی اتفاقی اسم پادویش به چشمم خورد و نظرم جلب شد ....تو نت تحقیق کردم و مطالب ضد و نقیض زیادی در موردش دیدم اما نظرات مثبت بیشتر بود ... بجز نظر مثبت رییس سازمان پدافند غیرعامل که بیشتر باید به حساب امتیازی منفی گذاشت :speak_no_evil:
تا رسیدم به مقاله مفصل مدیر سایت توسیسنو در نقد این انتی ویروس که منو مصمم کرد نسخه ازمایشی رو نصب کنم ...
البته روی سیستم الوده نصب کردم و میدونم الان نباید خیلی منتظر معجزه باشم .... منتها یک مشکلی پیش اومده
چند پوشه بطور رندوم و چند پوشه به اسمهای عجیب که مال من نبود رو اسکن کردم و بدافزار تشخیص داده نشد ... زدم روی اسکن کامل درایو c .... بعد از ده ساعت که حدود ۱/۵۰۰/۰۰۰ فایل یعنی ۴۸ ٪ فرایند اسکن متوقف شد !
تعداد ارور های سیستمی افزایش پیدا کرد
با چند دستور cmd سعی کردم ویندوز رو ریپیر کنم منتها تاثیر چندانی نداشت
لازم به توضیحه که تو فرایند پویش حدود ۲۰ بدافزار رو شناسایی کرد که ۱۶ تاش رو حذف ولی ۴تاش رو اجازه داد و حتی با درخواست منم حذف نمیشد
اومدم تو سیف مد و دیسک نجات شما رو دانلود کردم و بعد از بوتیبل کردن ریختم توی فلش usb3 منتها توی بایاس اسم فلش نمیاد اصولا که اولویت رو بدم بهش
ضمن اینکه با توجه به سوابق قبلی در نصب انواع لینوکس فکر میکنم فرایند رو درست انجام دادم منتها اگر کمک میکنم باید بگم چون سیستم من بوت دوگانه هست و یک لینوکس و یک ویندوز کنار هم نصب هستن بناچار سکیور بوت در حالت uefi غیر فعاله
اتفاق جالبی که افتاده اون پوشه های عجیب الان قابل دلیت کردن شدن بطور دستی ولی پادویش دیگه کار نمیکنه
حتی در حالت ادمین و غیره
وضعیت فعلی الان اینه : یکسری برنامه های ضروری از کار افتاده / مرورگر بدون وی پی ان دیگه کار نمیکنه ..دیسک نجات اجرا نمیشه و پادویش از کار افتاده بدون هیچ پیام خطا و اروری ....
ببخشید طولانی شد حرفام ولی باید چکار کنم ؟:pensive:

Naficy
مدیر کل

Re: گزارش یک مشکل چند وجهی

پست توسط Naficy » چهارشنبه می 08, 2019 10:09 am

سلام
از اینکه مساله را با ما در میان گذاشتید متشکریم.

مساله‌ای که مطرح کردید چیزی نیست که به صورت راهنمایی در تالار قابل بررسی و رفع باشد و نیاز دارد سیستم شما از نزدیک بررسی شود. ضمن اینکه برخی مراحل که برای رفع مشکل رفته‌اید، ممکن است ناخواسته مساله را پیچیده‌تر کرده باشد.

حدس من این است که شما با فولدرهای طعمه ضدباجگیر پادویش برخورد کرده‌اید و با توجه به نام رندوم این پوشه‌ها، به ویروسی بودن آنها مشکوک شده‌اید. (اطلاعات بیشتر در پایگاه دانش) اینکه الآن پادویش شما از کار افتاده نیز، به علت اجرای دستورات سیستمی که گفتید اتفاق افتاده (باز حدس من این است که سیستم Last Known Good بالا آمده یا Restore Point بازگردانی شده) و ...

البته این موارد حدس بوده و باید با بررسی سیستم چک شوند.

در هر صورت برای رفع مشکل سیستم‌تان نیازی به دیسک نجات نیست و به نظرم بهتر است اول روی رفع خود مشکل دقیق شویم.

در نتیجه خواهشا در اسرع وقت و در ساعات اداری با مرکز پشتیبانی پادویش ۴۳۹۱۲۱۲۱ (تهران) تماس بگیرید و درخواست بررسی ریموت کنید تا کارشناسان ما مساله شما را بررسی کنند.

باز هم از وقت و حوصله‌ای که گذاشتید متشکرم

LUMOSTR

Re: گزارش یک مشکل چند وجهی

پست توسط LUMOSTR » چهارشنبه می 08, 2019 12:39 pm

بسیار خب چشم ... منم متقابلا از وقتی که گذاشتید ممنونم و در مورد اون پوشه ها هم حق با شماست و متوجه شدم ... احتمالا قابل حذف شدنشون برمیگرده به وضعیت ناپایدار سیستم ... امروز صبح فقط تونستم با یک کارت شبکه اکسترنال به اینترنت وصل بشم ! تماس میگیرم ...

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”