هرچی می گذره سیستم کند تر می شه البته مطمئن نیستم از پادویش باشه

00azmforum

پست توسط 00azmforum » یک‌شنبه ژانویه 17, 2016 2:22 am

چرا اینقدر بدبین هستید!!!! اتفاقا پشتیبانی پادویش بسیار خوبه. اینکه به زور هر ایرادی رو به پای پادویش بنویسید یه مقدارش ریشه در احساس منفی شما به تولید ایرانی داره. تو یه پست دیگه هم گفتم: وقتی برای مشتریام پادویش رو با ui انگلیسی نصب می کنم کسی ایراد نمی گیره اما کافیه بفهمن ایرانیه کلا به هر بهانه تماس می گیرن و میگن آنتی ویروسشون سرعت رو اورده پایین.
کسپراسکی رو نصب می کنی و کلی سرعتت رو پایین میاره و حجم آپدیدتش هم که داغونه اما چون خارجیه کسی صداش در نمیاد. بیایم یکم به خودمون ایراد بگیریم تا به جوونای هم وطن که تلاششون برای افتخار آفرینیه.

نمایه کاربر
omidabedi839

پست توسط omidabedi839 » یک‌شنبه ژانویه 17, 2016 10:47 am

[quote="00azmforum"]چرا اینقدر بدبین هستید!!!! اتفاقا پشتیبانی پادویش بسیار خوبه. اینکه به زور هر ایرادی رو به پای پادویش بنویسید یه مقدارش ریشه در احساس منفی شما به تولید ایرانی داره. تو یه پست دیگه هم گفتم: وقتی برای مشتریام پادویش رو با ui انگلیسی نصب می کنم کسی ایراد نمی گیره اما کافیه بفهمن ایرانیه کلا به هر بهانه تماس می گیرن و میگن آنتی ویروسشون سرعت رو اورده پایین.
کسپراسکی رو نصب می کنی و کلی سرعتت رو پایین میاره و حجم آپدیدتش هم که داغونه اما چون خارجیه کسی صداش در نمیاد. بیایم یکم به خودمون ایراد بگیریم تا به جوونای هم وطن که تلاششون برای افتخار آفرینیه.
[/QUOTE]
درود دوست عزیز کسپرسکی چند سال پیش نصب کردی
کسپرسکی از نسخه 2015 بسیار روان شده فقط چون از رم یکی استفاده میکنه باید گفت سنگین؟
خیلی هم روان هست
شما فکر میکنید هر چه از رم استفاده شود سنگین است و این درست نیست مهم روانی سیستم هست با نصب انتی ویروس پادویش سیستم به کلی فلج می شود

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه ژانویه 17, 2016 12:10 pm

[quote="saeed753"]بنظرتون مشکل از چیه؟[/quote]
سلام
طرز کار ویندوز اینطوریه که تعداد زیادی سرویس داخل یه پردازه اجرا می‌شن. و در نتیجه همین مساله‌ای که دیدید ایجاد شده و عجیب نیست.
اما بین این سرویس‌ها، مظنون اصلی (یعنی سرویسی که حجم cpu و رم بالایی می‌برد / و گاه به گاه اجرا می‌شود) به احتمال بسیار بالا همان ویندوز آپدیت است.
همانطور که گفتم با کانفیگ سیستم شما (پردازنده دو هسته‌ای و ۲ گیگ رم) اینکه آپدیت ویندوز باعث کندی مقطعی شود دور از انتظار نیست.
پیشنهاد من این است که به مدت یکروز این سرویس را خاموش کنید و ببینید که دیگر این مساله ایجاد می‌شود یا خیر.

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » پنج‌شنبه ژانویه 21, 2016 11:07 pm

[quote="omidabedi839"]دوست عزیز اینا نمیخوان مشکلشون توجیح کنند
مشکل از طرف پادویش مصطمن باشید[/QUOTE]

سلام اتفاقا مشکل از پادویش نبود و مشکل همونطور که اقای نفیسی راهنمایی کردن از این بود که اپدیت ویندوز فعال بود و همچنین فایروال ویندوز این دو تا رو غیر فعال که کردم و الان چند روزه مشکل رفع شده و حتی توی این چند روز که به تسک منیجر نگاه کردم همونطور که در عکس زیر مشخصه با اینکه نگهبان و فایروال پادویش فعاله و روی حالت بازی هم نیست کمترین استفاده رو از cpu داره اونم روی سیستم من که به قول اقای نفیسی بگی نگی ضعیفه :( به قول دوستمون بعضیا به محصولات ایرانی بدبین هستن و غرب پرستن پادویش با فاصله زمانی خیلی زیاد با محصولات خارجی ولی از لحاظ کیفی انچنان فاصله ای نداره و بنظرم حتی همین نسخه هم قابلیت رقابت با بیشتر محصولات خارجی رو داره
فایل ضمیمه Capture7.JPG دیگر موجود نیست
پیوست ها
Capture7.JPG

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”