کندی بسیار زیاد سیستم

rahimpour1000

پست توسط rahimpour1000 » پنج‌شنبه می 07, 2015 10:06 pm

سلام
بسیار ممنونم که پاسخ دادید
جواب سوالات شما بزرگوار
1:بله وجود دارد
2:دائما پوشه های درایو c بررسی و پویش می شود و تغییری ایجاد نمی کند
3:به طور کلی پادویش را با روشی که شما فرمودید از کار انداختم اما هیچ تغییری احساس نکردم

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه می 08, 2015 9:11 am

در task manager و در پراسس ها اصلا چیزی به اسم apccsvc وجود ندارد و تنها apalert موجود است.

اگر فقط تغییر نام apccsvc کافی است(برای این بررسی) لطفا بفرمایید بگویید چون من در task manager اصلا همچین پردازشی نمی بینیم.

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » جمعه می 08, 2015 9:31 am

برای من هم در task manager و در پراسس ها فایل apccsvc وجود ندارد و فقط گزینه padvish contorol center 32 bit فعال است و همچنین آیکون پادویش نیز در taskbar وجود ندارد!

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه می 08, 2015 11:19 am

[quote="saman"]در task manager و در پراسس ها اصلا چیزی به اسم apccsvc وجود ندارد و تنها apalert موجود است.

اگر فقط تغییر نام apccsvc کافی است(برای این بررسی) لطفا بفرمایید بگویید چون من در task manager اصلا همچین پردازشی نمی بینیم.[/QUOTE]
سلام
شاید دکمه Show all processes را نزده اید. برای دیدن پردازه‌های سیستمی باید دکمه Show all processes را بزنید.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه می 08, 2015 11:22 am

[quote="akbar"]راستی دیگه اصلا آیکون پادویش تو taskbar نیست وکلا آنتی ویروس تعطیله،نه پیغامی و نه چیز دیگری،حتی موقع extract کردن ویروسها پیغام آلوده بودن نمیده و فقط ویروسها از داخل پوشه پاک میشن خودکار!تو تسکبار هم آیکونی نیست،همچنین دفعه های پیش با ری استارت ویندوز آیکون بالا می آمد و apccsvc توی تسکبار بود ولی ایندفعه حتی چند بار هم ری استارت کردم درست نشده!پیغام خوش آمدگویی و آرم شرکت امن پرداز هم دیگه موقع شروع ویندوز بالا نمیاد![/QUOTE]
این موضوع دیگری است و به تاپیک مجزا منتقل شد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه می 08, 2015 4:21 pm

[quote="Naficy"]سلام
شاید دکمه Show all processes را نزده اید. برای دیدن پردازه‌های سیستمی باید دکمه Show all processes را بزنید.[/QUOTE]

نفیسی گرامی یک پرسش است که پاسخش بسیار مهم است(برای من)

اینکه اگر مراحلی که شما گفتید طی شود و باز هم کندی در ورود به پوشه ها وجود داشته باشد، آیا میتوان به قطع و یقین گفت این مشکل هیچ ارتباطی با پادویش ندارد؟؟؟

ببینید من در هنگامی که سیستم بالا می آید این مشکل را ندارم(همانطور که در تاپیک دیگری فیلمش را هم فرستادم که کاملا مشخص است) اما وقتی یکی از درایو ها را اسکن می کنم و بعد از پایان اسکن ، پوشه ها را باز و بسته میکنم کندی بسیار محسوسی مشخص است.

من کاری که شما گفتید انجام دادم اما بعد از 2 دقیقه پس از end process شدن apccsvc باز هم این داستان وجود دارد.

الان به چه شکلی میتوان فهمید اگر پادویش مقصر این کندی (پس از اسکن با پادویش کل هارد یا یکی از درایو ها) نیست پس مشکل از کجاست؟؟؟
پرسش دوم اینکه مختل شدن apccsvc آیا باعث می شود پادویش کلا میزان رمی که اشغال شده را رها کند؟؟ (حافظه رم من تنها 2 گیگ است)

من حتی چند برنامه را پاک کردم(مثل team viewer که همیشه در لیست پراسس ها هست و ease us که یک برنامه بک آپ گیری چینی است و چیزی به اسم ease us guard در پراسس ها داشت) اما هنوز بعد از هر اسکن این کندی در ورود خروج از پوشه ها وجود دارد.

چطور میتوان علت اصلی را فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟ ممکن است کهنه شدن هارد کامپیوتر علتش باشد؟؟
چرا قبل از به بازار آمدن پادویش و وقتی من آنتی ویروس های دیگری داشتم همچین چیزی را ندیده بودم؟؟(شاید آن موقع هم بوده و من متوجه نشده بودم؟ نمیدونم)

به هر حال چیزی که برای من قطعی شده این است که وقتی یکی از درایو ها به شکل کامل اسکن می شود یا کل هارد، برای ورود به هر پوشه سیستم رقص بندری دارد!!!!( مدام ساعت شنی مشغولی سیستم پرش دارد و بعد از چند لحظه کاملا محسوس، به پوشه ورود میکند در حالی که در ابتدای کار سیستم بعد از بوت همچین چیزی نیست.)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه می 10, 2015 12:36 pm

در ادامه پست قبلی بگویم که بارها آزمایش کردم.

خیلی عجیب است که دقیقا پس از یک اسکن(بیشتر پس از اسکن کامل یا اسکن یک درایو) کندی محسوسی در ورود به پوشه ها رخ میدهد. تا سیستم ری استارت نشود این کندی ادامه می یابد. البته ظاهرا پس از گذشت مدت طولانی پس از پایان اسکن کمی سرعت بهتر می شود اما هیچگاه به شرایط پیش از اسکن با پادویش بر نمی گردیم.

هر چه سعی کردم علتش را متوجه نشدم.

حتی تک تک برنامه هایی که ممکن است از حاقظه استفاده کنند را پاک کردم اما باز هم مشکل هست و نمیتوانم متوجه شوم وابسته به چیست؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه می 12, 2015 9:42 pm

[quote="saman"]در ادامه پست قبلی بگویم که بارها آزمایش کردم.

خیلی عجیب است که دقیقا پس از یک اسکن(بیشتر پس از اسکن کامل یا اسکن یک درایو) کندی محسوسی در ورود به پوشه ها رخ میدهد. تا سیستم ری استارت نشود این کندی ادامه می یابد. البته ظاهرا پس از گذشت مدت طولانی پس از پایان اسکن کمی سرعت بهتر می شود اما هیچگاه به شرایط پیش از اسکن با پادویش بر نمی گردیم.

هر چه سعی کردم علتش را متوجه نشدم.

حتی تک تک برنامه هایی که ممکن است از حاقظه استفاده کنند را پاک کردم اما باز هم مشکل هست و نمیتوانم متوجه شوم وابسته به چیست؟[/QUOTE]
سلام
بررسی علت کندی کمی مشکل است و گاهی خیلی تخصصی می‌شود.
با توجه به توصیفی می‌کنید، به نظر من می‌رسد که یا یک برنامه مصرف حافظه بالایی پیدا کرده، (نشتی حافظه) یا اینکه تعداد هندل بالایی پیدا کرده است. (نشتی هندل)
البته حدس است و ممکن است اصلا صحیح نباشد. ولی قبل از اینکه ریموت بگیریم، لطفا موارد زیر را بررسی کنید:
۱- در Task Manager ویندوز به برگه Processes بروید.
۲- از منوی View گزینه Select Columns را انتخاب کنید.
۳- از پنجره ظاهر شده موارد زیر را انتخاب کنید:
Handles
Threads
USER Objects
Memory - Paged Pool
Memory - Nonpaged Pool
۴- مطمئن شوید که گزینه Show All Processes تیک خورده است.
۵- تصویری که شامل همه عددهای بالا و همه پردازه‌ها بشود را ارسال کنید. (شاید چند تصویر)
۶- یکبار تست کنید که آیا با logout و لاگین مجدد، مساله کندی برطرف می‌شود یا خیر. (این کمک می‌کند بفهمیم مساله از سرویس‌های سیستم است یا برنامه‌های کاربری)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه می 14, 2015 1:30 pm

این هم اطلاعاتی که میخواستید>>

1- با لاگ آف و لاگ آن مشکل برطرف نمی شود>>

2- این دو تصویر از پراسس ها پس از اسکن درایو d و در نتیجه آن کندی ایجاد شده در مرور پوشه ها گرفته شده است>>
1.jpg
1.jpg
پیوست ها
2.jpg

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه می 19, 2015 10:10 am

سلام
متاسفانه از تصاویر علت مساله مشخص نیست.
کمی تست کردم ولی این مساله در سیستم‌های ما نیز رخ نمی‌دهد.
یک پیشنهاد دارم که نگهبان پادویش را غیرفعال کنید و سپس با یک برنامه که کل درایو را بگردد سیستم را پویش کنید. ببینیم مساله ربطی به پویش ضدویروس دارد یا صرفا اگر هر برنامه‌ای سیستم را پویش کند همین مساله رخ می‌دهد. (برای این کار الآن فقط برنامه‌های اسکنر ضدویروس‌ها به ذهنم می‌رسد. مثلا با یک ضدویروس دیگر از این اسکن‌های آن‌لاین روی سیستم انجام دهید)
در هر صورت به نظرم نیاز به دسترسی ریموت خواهد بود. جهت هماهنگی ایمیلی ارسال خواهم کرد.

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”