radar نوشته شده: ↑چهارشنبه می 11, 2022 10:07 am
با سلام
پادویش ویروس رو در فایل سرور پیدا میکنه هم IP کلاینت و هم IP فابل سرور مسدود میشه میخوام این حرکت مردم ازار رو نزنه ... چیکار کنم ؟
سلام
من فکر میکنم شما با تکنولوژی IPS Blacklist پادویش روبرو شدید که فوق العاده ارزشمند هست و در مواقعی که شبکه ی شما تحت حمله قرار بگیره، میتونه نجات بخش اطلاعات شبکه ی سازمان شما باشه
مکانیزم به اینصورت هست که اگر سیستمی در سازمان(احتمالا آنتی ویروس ندارد) به سیستم دیگری حمله ی ویروسی داشته باشه یا share سیستم پادویش دار رو باز کنه و بخواد باعث تخریب بشه، یا بخواد از طریق ارتباط ریموت دسکتاپ روی سیستم پادویش دار باعث ایجاد آلودگی یا تخریب بشه و یا حملات ویروسی پی در پی و پشت سر هم ایجاد کنه، آدرس ip اون سیستم وارد بلک لیست میشه که تکرار میکنم روشن بودن این قابلیت فوق العاده و فوق العاده میتونه کمک کننده باشه
سیستم حمله کننده به لیست سیاه اضافه میشه
راهکار>>>>
1- نصب آنتی ویروس روی سیستم آلوده و اجرای اسکن و در نهایت راه اندازی مجدد به منظور اطمینان از اینکه پردازه ی ویندوزی آلوده نبوده و....
2- ورود به کنسول مدیریتی آنتی ویروس و خارج کردن سیستمی که به لیست سیاه اضافه شده از لیست.
این مکانیزم در این بخش کنسول مدیریتی قابل مدیریت هست.
https://pixeldrain.com/u/HR55PgAT
3- روش خارج کردن سیستم از لیست سیاه
شما 2 راه دارید. اینکه پس از اطمینان از نصب آنتی ویروس و پاکسازی سیستم آلوده و اضافه شده به لیست سیاه، در بخش managed computers راست کلیک کنید(روی سیستمی که سیستم حمله کننده رو به لیست سیاه اضافه کرده) و به سیستم مورد نظر بگویید که بیخیال! لیست سیاه خودش شود.
راست کلیک روی رکورد مربوط به هر سیستمی که میخواهید>>>> perform task
Unblock All IPS Attackers
یا اینکه به بخش لاگ های کلاینت سرور مدیریتی بروید و روی رکورد مربوط به حمله ی IPS مورد نظر راست کلیک کنید و آن آدرس حمله کننده رو از لیست سیاه در بیاورید.