با سلام و احترام
بنده آنتی ویروس نسخه کامل پادویش رو روی چند تا از سیستم های مشتریام نصب کرده ام
بعد از نصب فایل های اجرایی داخل فلش اجرا نمیشه که باید ump رو غیر فعال کنیم که دیگه کار کنه
یا اینکه فایل اجرایی رو کپی کنیم روی هارد بعد نصب یا اجرا کنیم
من توی هیچ آنتی ویروسی ندیدم که به خاطر امنیت بیشتر فایل های اجرایی سالم رو فلش اجرا نشه یا باید حتما روی هارد کپی بشه که بعد اجرا بشه
این مورد رو تلفنی با بخش پشتیبانی هم صحبت کرده ام اما این متد به نظر من واقعا اشتباه هست و تجدید نظر فرمایید در مورد اینجور امنیت که فایل اجرا نشه
در ضمن مشتریانم در این مورد اعتراض می کنند
با تشکر
فایل های اجرایی در فلش
Re: فایل های اجرایی در فلش
من فکر میکنم کامل ترین جواب برای پرسش شما در پایگاه دانش شرکت امن پرداز(سازنده ی آنتی ویروس پادویش) موجود هست اما من هم سعی میکنم در چند خط اطلاعاتم رو به اشتراک بذارم.jaber نوشته شده: ↑چهارشنبه ژانویه 13, 2021 9:51 am با سلام و احترام
بنده آنتی ویروس نسخه کامل پادویش رو روی چند تا از سیستم های مشتریام نصب کرده ام
بعد از نصب فایل های اجرایی داخل فلش اجرا نمیشه که باید ump رو غیر فعال کنیم که دیگه کار کنه
یا اینکه فایل اجرایی رو کپی کنیم روی هارد بعد نصب یا اجرا کنیم
من توی هیچ آنتی ویروسی ندیدم که به خاطر امنیت بیشتر فایل های اجرایی سالم رو فلش اجرا نشه یا باید حتما روی هارد کپی بشه که بعد اجرا بشه
این مورد رو تلفنی با بخش پشتیبانی هم صحبت کرده ام اما این متد به نظر من واقعا اشتباه هست و تجدید نظر فرمایید در مورد اینجور امنیت که فایل اجرا نشه
در ضمن مشتریانم در این مورد اعتراض می کنند
با تشکر
این مقاله ی امن پرداز روی این موضوع هست>>>
https://kb.amnpardaz.com/2019/677/
................................................................................
اما نکاتی که خودم میخوام بگم
1- قابلیت ump به اعتراف سازمان جاسوسی ایالات متحده موجب مشکل در اجرای ابزارهای جاسوسی کارمندان CIA شده و برای آنها دردسر درست کرده است!!!
این هم سند برای این موضوع>>
https://search.wikileaks.org/?q=padvish
2- ump برای جلوگیری از بدافزارهای ناشناخته هست و حتی در زمانی که خاموش است پادویش بدافزارهای شناخته شده با پایگاه امضا و هوش مصنوعی و محافظت کلود و غیره............... را روی حافظه های جانبی تشخیص و حذف می کند.
وقتی حملات بدافزاری پیچیده مثل استاکس نت و مشابه آن رخ دهد، این ump است که پادویش را خاص و فوق العاده نشان خواهد داد.
پس پیشنهاد من این است که این قابلیت را خاموش نکنید یا در صورت نیاز از استثنا استفاده کنید یا حداقل بصورت موقت خاموش کنید.
Re: فایل های اجرایی در فلش
با تشکر از پاسخگوییتون