نسخه پیشرفته جدید بازهم موتوری با عملکرد پایین

قفل شده
BlackRouter

نسخه پیشرفته جدید بازهم موتوری با عملکرد پایین

پست توسط BlackRouter » جمعه اکتبر 21, 2016 7:45 pm

سلام

دیروز نسخه پیشرفته رو برای تست دریافت کردم بازهم طبق بررسی کردم مصرف بیش از حد در موتور real-time وجود دارد.

در حالت معمولی: بین 1 الی 3 مگابایت در ثانیه
در حالت بررسی پروسس تازه: بین 10 تا 15 مگابایت در ثانیه

لطفا رو Real-time کار کنید آنتی ویروسی که خواندن/نوشتن هارد را اینطوری درگیر میکند باعث کندی بسیار در ویندوز می شود بخصوص ویندوز 10 که سرعت خواند و نوشتن خیلی اهمیت بالایی دارد.

متاسفانه عملکرد پایین یکی از بزرگترین نقاط ضعف این آنتی ویروس به شمار می رود.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه اکتبر 21, 2016 8:19 pm

[quote="BlackRouter"]سلام

دیروز نسخه پیشرفته رو برای تست دریافت کردم بازهم طبق بررسی کردم مصرف بیش از حد در موتور real-time وجود دارد.

لطفا رو Real-time کار کنید آنتی ویروسی که خواندن/نوشتن هارد را اینطوری درگیر میکند باعث کندی بسیار در ویندوز می شود بخصوص ویندوز 10 که سرعت خواند و نوشتن خیلی اهمیت بالایی دارد.

متاسفانه عملکرد پایین یکی از بزرگترین نقاط ضعف این آنتی ویروس به شمار می رود.[/QUOTE]

اطمینان دارید نسخه جدید را از اینجا دانلود کرده اید؟

http://padvish.com/contents.php/fa/65/% ... 8%AA%D9%87

چون من هر چی با سیستم کشتی میگیرم!!!! از 1 مگابیت در ثانیه فراتر نمیرود!!!!! (ویندوز من ویندوز 10 64 بیتی با آخرین آپدیت هاست)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه اکتبر 21, 2016 8:31 pm

تنها کافی است یکبار سیستم را اسکن کنید (اسکن کامل) و یکبار هم نرم افزار هایی که روزانه استفاده میکنید را باز کرده و ببندید.

به نظر من با رفتار بالا، نسخه امنیت پیشرفته چیزی در حدود 70 درصد سبک تر از چیزی است که مثلا 1 سال پیش در پادویش میدیدیم

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه اکتبر 22, 2016 11:28 am

[quote="BlackRouter"]سلام

متاسفانه عملکرد پایین یکی از بزرگترین نقاط ضعف این آنتی ویروس به شمار می رود.[/QUOTE]

سلام
از توجه شما به پادویش و اینکه نظرتان را برای بهبود به ما انتقال دادید متشکریم.
اما یک سوال:
قبل از اندازه‌گیری، چقدر زمان به ضدویروس جهت استقرار در سیستم دادید؟
در لحظات اول بعد از نصب، یا بخصوص زمانی که بروزرسانی پایگاه امضا انجام شده است مقداری ترافیک i/o طبیعی است.
اما در حالت معمول بیکاری، ترافیک باید در حد صفر باشد.
اگر رفتاری غیر از این را مشاهده می‌کنید لطفا به ما امکان بررسی بدهید تا ببینیم علت این مساله در سیستم شما چیست.

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”