چرا پادویش به مورد مقایسه نمیزارید

قفل شده
bahman211

چرا پادویش به مورد مقایسه نمیزارید

پست توسط bahman211 » پنج‌شنبه آپریل 21, 2016 5:47 pm

باسلام
خسته نباشید چرا پادویش به مورد مقایسه نمیزارید با بقیه انتی ویروس ها مثلا تو سایت یا شرکت av که ماهم بدونیم در چه سطحی هست شاید حتی در سطح امسی سافت هم نباشه شاید هم بالاتراز اون هم باشه وبرای بالا بردن روحیه و خوشحال ترشدن و پابه کارشدن مهندسین پادویش هم بشه
2- اینکه من پادویش نصب میکنم و بدون اینکه تنظیمات پاد دست کاری کنم اسکن میکنم فقط و فقط محل نصب ویندوز رو با احتمال 90 درصد برنامه هاشو ویروسی اعلام میکنه حتی خودش فایل سیستمی رو پاک میکنه وموقع بالا اومدن ویندوز به مشکل بر میخوره چرا ؟ علتش چیست ؟ در صورتی که من با تمام انتی ویروس هم امتحان کردم و حتی 1 ویروس هم شناخته نشد !!!!!!!!!!
3 - بهتراست از اپدیت های انتی ویروس کاسپر اسکای استفاده 100 در 100 شود چون مجموعه ای از اپدیت های انتی ویروس های به روز و قوی و درجه یک استفاده میکند به روز کردن ان هم شاید 1 بار در ماه کافی باشد من مقایسه ای که با چندین انتی ویروس با پاد کردم مثلا ( کاسپراسکای نود اویرا نورتون پاندا و..... ) حتی از امسی سافت هم پایین تر بو د البته قابل ذکر است همه انها نسخه رایگان هم بودند
4 - چرا پادویش نسخه اینترنت سکوریتی نداره تو نسخه خانگی ؟؟؟!!!! الان مردم 99/9 درصد با اینترنت کارمیکنن ؟؟؟!!!
5- اگه خودتون باشید با این همه کمبود وباگ حاضرید این انتی ویروس استفاده کنیید تو این همه فضای مجازی ؟؟؟؟؟؟؟
6- خواهشا از بنده دلگیر نباشید فقط میخوام بیش از پیش فعالیت تون بیشتر باشه تاجای که برترین انتی ویروس و فول سکوریتی جهان با توجه به هوش زکاوت مهندسین جوان ایرانی باشیم و باشه
7-

iran

پست توسط iran » جمعه آپریل 22, 2016 9:32 pm

دوست عزیز
فایروال نسخه دو پادویش، برای کسانی که کمی با کامپیوتر آشنا هستند، اکثر امکانات اینترنت سکوریتی های پیشرفته را فراهم کرده والبته پادویش در برخی حوزه‌ها مانند جلوگیری از اجرای فایل در یواس بی در نوع خودش بی نظیره..

در ضمن در مورد ویروس های شایع در ایران مثل گامارو واقعا از نمونه های خارجی جلوتره..
اینا را گفتم که بدونید ما که داریم از این محصول استفاده میکنیم با بررسی و شناخت اینکار را کردیم
البته عامل اصلی خوشبینی من سرعت پیشرفت، صداقت مسولین و کیفیت بی‌نظیر پشتیبانی پادویش است..
راستی بد نیست نظر سافت پدیا را هم ببینید: http://www.softpedia.com/get/Antivirus/ ... -EPS.shtml

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » جمعه آپریل 22, 2016 10:21 pm

[quote="bahman211"]باسلام
خسته نباشید چرا پادویش به مورد مقایسه نمیزارید با بقیه انتی ویروس ها مثلا تو سایت یا شرکت av که ماهم بدونیم در چه سطحی هست شاید حتی در سطح امسی سافت هم نباشه شاید هم بالاتراز اون هم باشه وبرای بالا بردن روحیه و خوشحال ترشدن و پابه کارشدن مهندسین پادویش هم بشه
2- اینکه من پادویش نصب میکنم و بدون اینکه تنظیمات پاد دست کاری کنم اسکن میکنم فقط و فقط محل نصب ویندوز رو با احتمال 90 درصد برنامه هاشو ویروسی اعلام میکنه حتی خودش فایل سیستمی رو پاک میکنه وموقع بالا اومدن ویندوز به مشکل بر میخوره چرا ؟ علتش چیست ؟ در صورتی که من با تمام انتی ویروس هم امتحان کردم و حتی 1 ویروس هم شناخته نشد !!!!!!!!!!
3 - بهتراست از اپدیت های انتی ویروس کاسپر اسکای استفاده 100 در 100 شود چون مجموعه ای از اپدیت های انتی ویروس های به روز و قوی و درجه یک استفاده میکند به روز کردن ان هم شاید 1 بار در ماه کافی باشد من مقایسه ای که با چندین انتی ویروس با پاد کردم مثلا ( کاسپراسکای نود اویرا نورتون پاندا و..... ) حتی از امسی سافت هم پایین تر بو د البته قابل ذکر است همه انها نسخه رایگان هم بودند
4 - چرا پادویش نسخه اینترنت سکوریتی نداره تو نسخه خانگی ؟؟؟!!!! الان مردم 99/9 درصد با اینترنت کارمیکنن ؟؟؟!!!
5- اگه خودتون باشید با این همه کمبود وباگ حاضرید این انتی ویروس استفاده کنیید تو این همه فضای مجازی ؟؟؟؟؟؟؟
6- خواهشا از بنده دلگیر نباشید فقط میخوام بیش از پیش فعالیت تون بیشتر باشه تاجای که برترین انتی ویروس و فول سکوریتی جهان با توجه به هوش زکاوت مهندسین جوان ایرانی باشیم و باشه
7- [/QUOTE]

نمیدونم شما بر چه مبنایی این اظهار نظر ها را کرده اید ولی تا جایی که من می دانم و در مدتی که از پادویش استفاده کردم به جرات می تونم بگم اگه هم سطح با خیلی از انتی ویروس های معروف نباشد فاصله زیادی هم با انها ندارد فکر کنم شما از اون دسته ادمها هستید که اگه بگن فلان جنس ایرانی هست از هر جهت انرا مورد حمله قرار می دهند یا هم نسخه پادویش که شما نصب کردید ناقص و یا خرابه چون این گونه که شما پادویش را مورد حمله قرار داده اید من هرگز نه تجربه کردم و نه زیاد دیدم مگر اینکه پادویش نصب شده مشکل داشته شما بهتره مشکل رو با پشتیبانی در جریان می گذاشتید و راه حل می گرفتید
به هر حال ضمن احترام به نظر شما ، بنده معتقدم کمی این اظهار نظر حلاف واقع و مغرضانه هست

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه آپریل 23, 2016 9:23 am

فکر کنم ایشون پادویش رو از سایت های متفرقه و اون هم قدیمی دانلود کرده. البته وضعیتی که ایشون میگن بعید میدونم تو اولین نسخه پادویش هم با این شدت وجود داشته!!!

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه آپریل 23, 2016 9:51 am

[quote="bahman211"]باسلام
7-[/QUOTE]
سلام دوست گرامی
لطفا جهت موضوعات جدید تاپیک جدید بزنید.
۱- شرکت در تست‌های مقایسه‌ای در برنامه ما هست و انشالله پادویش امسال در تست‌ها سرکت خواهد کرد.
۲- این مساله را یکبار دیگر در تاپیکی مطرح کردید ولی متاسفانه چند سوال پرسیدم که ظاهرا ندیدید و پاسخ ندادید.
پادویش چنین رفتاری ندارد و یقینا مشکلی در سیستم شما وجود دارد. برای بررسی لطفا یک تاپیک جدا بزنید و نام بدافزارهای شناخته شده (مثلا Virus.Win32.Sality.1) را به همراه نام فایلی که بدافزار شناخته شده (مثلا C:\windows\file.exe) و خود فایل (که از قرنطینه استخراج می‌کنید) برای ما ارسال کنید تا مشکل شما بررسی و رفع شود.
همچنین یک سوال: شماره نسخه پادویش شما چیست؟ (از صفحه اصلی ضدویروس ببینید، یا ورژن فایل نصب را چک کنید)
۳- البته این نوع مقایسه‌ها که به صورت غیرعلمی و با دیتاست‌ها و نمونه ویروس‌های غیرمعتبر انجام می‌شود خیلی قابل اعتماد نیست و انجام تست درصد تشخیص، حتی در آزمایشگاه‌های پیشرفته هم کار ساده‌ای نیست.
کافیست به فروم‌ها و کاربران دیگری که پادویش را مشابه شما تست کرده‌اند نگاهی بکنید که خیلی از نتایج آن راضی بوده‌اند و حتی برخی معتقدند پادویش از کسپراسکی و بیت دیفندر و ... بهتر عمل کرده است.
۴- پادویش در نسخه امنیت پیشرفته دارای فایروال و سیستم تشخیص نفوذ است. آن چیزی که شما نسخه خانگی می‌نامید در واقع نسخه رایگان پادویش است که به علت رایگان بودن تمام قابلیت‌های نسخه کامل را ندارد.
۵- بله البته. به نظر من پادویش ضدویروس خوبی است و چندجا برای اطرافیان ضدویروس قبلی را حذف و پادویش نصب کرده‌ام. خودمان هم روی ویندوز از پادویش استفاده می‌کنیم.
۶- ما از شما دلگیر نیستیم و بسیار متشکریم. فقط درخواست من این است که مساله‌ای که دارید را پیگیری کنید و سوالات را پاسخ دهید که برطرف شود.

موفق باشید

bahman211

پست توسط bahman211 » یک‌شنبه می 29, 2016 5:29 pm

سلام
من از اون ادما نیستم و نخواهم بود چون میدونم برای ساخت کوچکترین انتی ویروس چه زحماتی کشیده میشه چه برسه به این شرکت بزرگ اونم با جوانان ومهندسین غیور ایرانی
ولی خواستم کمکی کرده باشم همین اگه ناراحت میشید دیگه چیزی نمیگم
من خودم کد نویسم و دلم نمیخواد بجای پیشرفت ، پس رفت کنیم
درضمن یادتان باشد چرا محصولات بتا رو میذارن !!
برای بررسی نقاط ضعف و قوت یک محصول
و کسی که انتظار داره محصولاتش بهترین باشه حتی در کشورهای دیگه پس بهتره ایده حرف و خیلی چیزهای دیگه رو به جون بخره وازشون استفاده کنه نه دربرابرشون جبهه بگیره
اگرشما مسلما سیاست مدار شرکتی بودید تا الان صدبار اون شرکت ورشکست شده بود
تو دنیایه واقعی همه جور فکر و ذهن و هوش و برخورد هست ونباید جبهه گرفت دوست عزیز
بلکه باید درخواست های اونارو براورده کرد

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه می 30, 2016 8:43 am

سلام دوست عزیز
ما هم تصوری غیر از این از شما نداریم و شما را جزو کاربران خوب و پیگیر پادویش می‌شناسیم.
از لطف شما نسبت به مجموعه شرکت و بچه‌های پادویش بسیار متشکرم، و اگر لحن نوشته من چنین برداشتی ایجاد کرده است عذرخواهی می‌کنم.
گاهی نوشته‌ها مقصود و حس را به خوبی منتقل نمی‌کنند. گاهی نیز تمایل به خلاصه نوشتن یا صرف بی‌دقتی در نوشتن از سمت من باعث می‌شود مطلب به صورت کامل و مانع نباشد و مشکلاتی ایجاد کند.
باور کنید همینکه یک فرد پیگیر رفع مشکلی در پادویش باشد برای ما و برای شخص من نشاندهنده علاقه وی به پادویش است.

البته من یک نکته را به عنوان مشکل در مکاتباتمان در تالار می‌بینم که از شما خواهش دارم به نحوی آن را مرتفع کنید:
شما دیر به دیر به موضوعاتی که در تالار باز کرده‌اید سر می‌زنید و این باعث طولانی شدن رفع مشکل شما می‌شود و گاهی نیز باعث می‌شود برای مشکلی که قبلا یک تاپیک باز کرده‌اید، مجددا تاپیک بزنید، بدون اینکه تکلیف تاپیک قبلی حل شده باشد.
مثلا در مورد همین تاپیک پاسخ شما یکماه بعد از آخرین پست تاپیک ارسال شده است که در این یک ماه بسیاری از مفاهیم بحث شده فراموش می‌شود (خودم را عرض می‌کنم) و دوباره لازم است از اول تاپیک را مطالعه کرد.
البته این نکته را در انتهای پست قبلی هم به طور خلاصه نوشته بودم و از جهت تاکید عرض کردم.
در این زمینه نرم‌افزار تالار پشتیبانی می‌تواند به شما در مورد موضوعاتی که در آن شرکت دارید ایمیل بزند و شما را از پاسخ‌ها مطلع کند تا سریعتر بتوانید به تالار سر بزنید و لازم نباشد هر بار در میان انبوهی از مطالب، تاپیک‌های خود را پیدا کنید. (برای این کار از «کنترل‌پنل کاربر» بخش «ویرایش تنظیمات شخصی» گزینه «پیش‌فرض اشتراک در انجمن‌ها» را به «اشتراک بدون خبرنامه...» تغییر دهید)

باز هم از شما متشکرم

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”