مشکل کاربران شاتل در بروزرسانی پادویش
مشکل کاربران شاتل در بروزرسانی پادویش
در چند روز گذشته کاربرانی که سرویس اینترنت خود را از شاتل میگیرند، در بروزرسانی پادویش یا دسترسی به سایتهای امنپرداز و پادویش با قطعی مواجه بودهاند.
مشکل مزبور در شبکه شاتل بوده، و با پیگیریهای انجام شده از سوی امنپرداز حل شده است.
اگر کاربر شاتل هستید و باز هم با این مساله روبرو شدید؛ با پشتیبانی فنی شاتل ۲۳۰۸۹ تماس بگیرید.
علاوه براین جهت اطلاع ما و پیگیریهای بیشتر در همین تاپیک نیز میتوانید مشکلات را مطرح کنید.
با تشکر
مشکل مزبور در شبکه شاتل بوده، و با پیگیریهای انجام شده از سوی امنپرداز حل شده است.
اگر کاربر شاتل هستید و باز هم با این مساله روبرو شدید؛ با پشتیبانی فنی شاتل ۲۳۰۸۹ تماس بگیرید.
علاوه براین جهت اطلاع ما و پیگیریهای بیشتر در همین تاپیک نیز میتوانید مشکلات را مطرح کنید.
با تشکر
[quote="Naficy"]در چند روز گذشته کاربرانی که سرویس اینترنت خود را از شاتل میگیرند، در بروزرسانی پادویش یا دسترسی به سایتهای امنپرداز و پادویش با قطعی مواجه بودهاند.
با تشکر[/QUOTE]
فعلا که مشکل حل شده. باید منتظر بود ودید باز خراب می شود یا اینبار مشکل به شکل اساسی حل شده
با تشکر[/QUOTE]
فعلا که مشکل حل شده. باید منتظر بود ودید باز خراب می شود یا اینبار مشکل به شکل اساسی حل شده
سلام
ممکنه دقیقتر بفرمایید مشکل شما چیست؟ در صورت امکان تصویری از خطا یا مشکلی که برخورد میکنید برایمان ارسال کنید. (نحوه گرفتن و ارسال تصویر)
ضمنا لطفا در آینده برای مشکل خود تاپیک جدید ایجاد کنید.
ممکنه دقیقتر بفرمایید مشکل شما چیست؟ در صورت امکان تصویری از خطا یا مشکلی که برخورد میکنید برایمان ارسال کنید. (نحوه گرفتن و ارسال تصویر)
ضمنا لطفا در آینده برای مشکل خود تاپیک جدید ایجاد کنید.
-
Re: مشکل کاربران شاتل در بروزرسانی پادویش
با سلام از کاربران سرویس اینترنت شاتل هستم پادویش من بروز رسانی نمیکند با شاتل هم تماس گرفتم میگویند از طرف آنها مشکلی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید
تمجیدی
تمجیدی
-
سلام آیا قصد ندارید پاسخ دهید؟
فکر میکنم پرسش شما رو ندیدن. من با آسیاتک دارم آپدیت میگیرم. با همراه اول هم همینطور
یه مشکلی تو شاتل هست.
سرور آپدیت پادویش مشکلی نداره و آدرسش اینه eps.update.amnpardaz.com
ببین پینگش رو داری؟
البته فقط پینگ کافی نیست احتمالا
vpn روشن نیست؟
با پشتیبانی پادویش تماس نگرفتی؟
تنظیمات پادویش درست هست؟ مثلا تنظیم نشده که بره آفلاین آپدیت بگیره؟ مثلا از یه پوشه؟
پشتیبانی شاتل نگفتن tarce براشون بفرستی؟
مثل این tracert eps.update.amnpardaz.com
سلام
پیام شما دیده نشده بود. عذرخواهی میکنم.
لطفا برای مشکلات خود تاپیک جدید بزنید. این تاپیک مربوط به ۵ سال پیش است.
برای یافتن علت مساله:
۱- در مرورگر خود لینک eps.update.amnpardaz.com را باز کنید و متن آن را برای ما بفرستید.
۲- در پنجره اصلی پادویش برگه ابزارها، گزینه «جزئیات آخرین بهروزرسانی» را انتخاب کرده و متن یا تصویر آن را برای ما ارسال کنید.